Transportul în lumeEuropaMarea Britanie / United Kingdom of Great Britain and Northern IrelandLondra

Topic: Autobuze

86 posts, 22330 views

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7

📖 Pagination options
Re: Autobuze TTony

Începând cu 20.11.2024, au fost introduse în circulație noile autobuze Irizar ie Tram 12 pe cea mai lungă linie single-decker din Londra - linia 358, care leagă Crystal Palace de Orpington, lungă de 25 km.

Nu știu exact când a fost semnat contractul pentru aceste autobuze, tot ce știu e că au ajuns în 2022 și de atunci au fost în teste. De asemenea a mai durat ceva până ce au fost montate încărcătoarele pantograf la capetele de linie. Autobuzele Irizar înlocuiesc un lot de Mercedes-Benz Citaro C2 fabricats în 2015 și care, conform unor zvonuri, se doresc a fi casate din motive de fiabilitate.

Din păcate primele zile de circulație nu au fost prea norocoase. Unul deja a fost lovit de o mașină (nimic grav, doar o zgârietură zdravănă) iar alta s-a defectat, neputând să se mai miște.

Conform unor pasionați, se pare că au fost afectate bateriile de la perioada de stationare de aproximativ 2 ani. Aceștia spun că au observat cum procentul bateriilor a scăzut de la 70% la 50% în 5 minute.

Mie unul îmi place foarte mult design-ul de la aceste autobuze, aștept și păreri din partea voastră.

Las mai jos un videoclip cu prezentarea acestor autobuze și a liniei:

Re: Autobuze Adrian.B

Contractul a fost recâștigat de Go-Ahead pe 18 Decembrie 2019 și a început pe 19 Septembrie 2020.

Majoritatea garajelor au întârziat/ întârzie punerea autobuzelor electrice în funcțiune. În mare parte motivele sunt infrastructura și branșamentul.

Go to page:  1 2 3 4 5 6 7

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Londra  • 
Choose destination

Since our 2436 forum members have written 435032 posts in 5418 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”