MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM6 1 Mai - Aeroport Henri CoandăM6 • Lucrări în 2023-20xxM6 • Tronsonul 1 Mai - Tokyo

Topic: DISCUȚII Stația Piața Montreal

25 posts, 3952 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Re: DISCUȚII Stația Piața Montreal satanistu

Au amanat inchiderea pentru 13.07.2024. Sursa : pagina de FB.

Re: FOTO/VIDEO Stația Piața Montreal cosmindaniel

satanistu wrote here:
06 07 2024 part 1

Se vede acel pasaj care trebuie demolat, si pare ca se apuca si de acces.

Care este istoria pasajului din pozele 5, 6 și 7?

Re: DISCUȚII Stația Piața Montreal andreicfr

Pasajul care se vede in pozele 5,6 si 7 este vechiul pasaj prin acre se facea traversarea.Odata cu construirea pasajului de la piata presei acel s-a demolat si se apre ca a mai ramas o bucata din vechiul pasaj care nu a fost demolat

Se poate vedea in Google Maps in oct 2012, iulie 2011 si oct 2008.

Acum intelegem si de ce vor sa inchida benzile de langa statie, ca sa termine complet cu fostul pasaj de traversare.

Re: FOTO/VIDEO Stația Piața Montreal Luca M.

satanistu wrote here:
18 08 2024

Din ce observ au terminat demolarea fostului tunel pietonal si au inceput sa il umple cu pamant. Erau niste munti mari de pamant langa si nu am reusit sa fac cele mai bune poze (dar am pus mai multe din mai multe unghiuri).

In capatul sudic al statiei era un Kelly si multa armatura pentru PM.

Vreau sa-i multumesc colegului pentru toate pozele de pe santierul M6 pe care le ofera forumului. 🙂

Cu placere! Sper ca si constructorul sa imi dea motive sa vin cu si mai multe poze, iar vremea sa imi permita sa le fac.

Din pacate miscarea e anemica pe majoritatea santierelor. Poate inchiderea intersectiei Chibrit o sa puna presiune pe ei sa se miste mai repede.

Am verificat ieri si Washington/Paris/Bruxeles/I.C.Bratianu si inca nimic, vineri verific si Aeroportul. In schimb la noile "residence" de pe traseul M6 progresul e vizibil.

Re: DISCUȚII Stația Piața Montreal subway guru

Se poate circula de la Piața Montréal la Piața Presei?

Inca lucreaza pt astuparea pasajului pietonal.

Re: DISCUȚII Stația Piața Montreal subway guru

Pe Waze apare ca e blocat

https://magistrala6.ro/prelungire-a-rest ... -libere/

Restricția de circulație de pe Bd. Mărăști, în zona Piața Montreal – Piața Presei Libere se prelungește până pe 31.12.2024, conform Avizului de trafic reînnoit.

Suplimentar față de etapa I a lucrărilor la acest obiectiv, etapa actuală presupune ca accesul pietonilor de la stația STB din Piața Presei Libere către capătul liniei de tramvai 41 să se facă pe Bd. Regele Mihai I, pe un traseu semnalizat.

Mi se pare ca fix peretele statiei pica pe bulevard, deci pana nu termina statia nu se da drumu la nimic.

Re: DISCUȚII Stația Piața Montreal Dorugrz

Evident ca nu se da drumul la trafic pana nu sunt gata statiile. Parca nu Metrorex a fost beneficiariul pe M5, unde s-a stat si 10 ani cu intersectiile facute praf.

Nu inteleg de ce gluma asta proasta cu prelungim avizul o luna jumate. Pentru oricine urmareste astfel de lucrari, e clar ca o sa-l rostogoleasca ani.

Problema e pentru cine nu urmareste (marea majoritate), care chiar crede. Pana o sa se sature si nu or sa mai creada nimic, si iar scade increderea...

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M6 • Tronsonul 1 Mai - Tokyo  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433747 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”