Topic: Autobuzele Solaris Urbino 18 Electric
20 posts, 3520 views
📖 Pagination options
- Robert
-
Posted:
-
Re: Autobuzele Solaris Urbino 18 Electric
Robert
Probabil din acest motiv s-a suplimentat comada? Chiar, s-a votat in ședința de consiliu, suplimentarea comenzii?
Probabil din acest motiv s-a suplimentat comada? Chiar, s-a votat in ședința de consiliu, suplimentarea comenzii?
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Autobuzele Solaris Urbino 18 Electric
Andrei Andraș
Nu văd nicio legătură între problemele ăstora 18 și comanda nouă a altor 18 bucăți, e un contract cadru.
Și da, conform Ziua de Cluj s-a votat în CL comanda suplimentară. Au mai rămas de comandat 4 bucăți.
Nu văd nicio legătură între problemele ăstora 18 și comanda nouă a altor 18 bucăți, e un contract cadru.
Și da, conform Ziua de Cluj s-a votat în CL comanda suplimentară. Au mai rămas de comandat 4 bucăți.
Art. 1. Se aprobă proiectul „Achiziționarea de autobuze electrice articulate de 18m și stații de încărcare aferente”, în vederea finanțării acestuia în cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027, Prioritatea 4: O regiune cu mobilitate urbană multimodală durabilă, Obiectiv 2.8: Promovarea mobilității urbane multimodale durabile, ca parte a tranziției către o economie cu zero emisii de dioxid de carbon, Apel de proiecte nr. PRNV/2023/481.A/1
Art. 2. Se aprobă valoarea totală a proiectului „Achiziționarea de autobuze electrice articulate de 18m și stații de încărcare aferente”, în cuantum de 156.785.481,65 lei (inclusiv TVA).
Art. 3. Se aprobă contribuția proprie în proiect a Municipiului Cluj-Napoca în cuantum de 28.353.303,86 lei (inclusiv TVA), din care 25.732.239,00 lei (inclusiv TVA) reprezintă achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile ale proiectului și 2.621.064,86 lei (inclusiv TVA) reprezintă cofinanțarea de 2% din valoarea eligibilă a proiectului „Achiziționarea de autobuze electrice articulate de 18m și stații de încărcare aferente”
- Robert
-
Posted:
-
Robert
Păi nu are legătură, era mai mult o glumă. Le-au comandat fiidcă există fonduri. Dacă existau fonduri le comandau toate 40 de la început.
Păi nu are legătură, era mai mult o glumă. Le-au comandat fiidcă există fonduri. Dacă existau fonduri le comandau toate 40 de la început.
- Robert
-
Posted:
-
Robert
Autobuzele pleacă la București, nu în Polonia. Se vor face o serie de reglaje/modificări la ele. Aparent nu toate vor merge la București, fiindcă o parte îndeplinesc parametrii.
Autobuzele pleacă la București, nu în Polonia. Se vor face o serie de reglaje/modificări la ele. Aparent nu toate vor merge la București, fiindcă o parte îndeplinesc parametrii.
- thepenguin36
-
Posted:
-
thepenguin36
Domnule Robert, am si eu o intrebare. De ce nu sunt la traseu Solaris-urile articulate care indeplinesc parametrii impusi de CTP Cluj?
Domnule Robert, am si eu o intrebare. De ce nu sunt la traseu Solaris-urile articulate care indeplinesc parametrii impusi de CTP Cluj?
- Robert
-
Posted:
-
Robert
Am scris acolo destul de clar: aparent. Nu s-a comunicat numărul exact de autobuze trimise, iar azi dimineață restul erau în autobaza din Gheorgheni. Eu am scris doar ce am citit, alte informații nu am.
Cred că cel mai bine adresezi această întrebare celor de la CTP, eu nu am cum să te ajut cu un răspuns.
Am scris acolo destul de clar: aparent. Nu s-a comunicat numărul exact de autobuze trimise, iar azi dimineață restul erau în autobaza din Gheorgheni. Eu am scris doar ce am citit, alte informații nu am.
Cred că cel mai bine adresezi această întrebare celor de la CTP, eu nu am cum să te ajut cu un răspuns.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Transportul în comun din municipiul Cluj-Napoca (SC CTP SA)
•
Choose destination