De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Alte hobby-uri sau pasiuni?

21 posts, 2210 views

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Re: Alte hobby-uri sau pasiuni? Luca M.

Sonata Lunii miscarea 1.

Cea mai grea si cea mai lunga piesa pe care am invatat-o dupa 10 luni de cand m-am apucat de pian. Am invatat piesa in aprox 3 saptamani, de pe la inceputul lui oct 2024.

Sunt foarte fericit ca am reusit sa o invat. Sper sa va placa cum cant.

Re: Alte hobby-uri sau pasiuni? Mihai Neagu

Videoclipul nu functioneaza.

Re: Alte hobby-uri sau pasiuni? ByOnu

Eu unul am apucat sa-l vad acum cateva zile. Foarte tare! Tine-o tot asa!  :applause:

Da, se pare ca nu functioneaza, l-am pus pe privat din greseala se pare. Acum e din nou unlisted si merge vizionat accesand acest link.

Mersi, Onu!

Re: Alte hobby-uri sau pasiuni? Dristorul Nr.3

Prima data cand postez si eu aici....
Pasiuni am destule inca.....:
-Desenul (in principal designul de personaj pentru serii animate) - (designul auto: fie ca vorbim de auto sport, berlina,break,4x4, SUV, camionete sau chiar truck-uri/autobuze) - o sa pun pe forum cateva chestii mesterite de mine in curand..
-Colectionatul de documente (fie imagini, material video sau brosuri) despre urmatoarele uzine: ARO, Dacia, Uzina Tractorul Brasov & nu in ultimul rand, ROCAR. (pana acum am mai adunat cate ceva, dar nu dispun de buget tot timpul...)
-Colectionatul de albume pe suport LP sau Compact-Disc din perioada anilor 1980-1990
.... si ar mai cate ceva dar umplu toata postarea cu lucruri care s-ar putea sa nu starneasca interes

Imi place sa aud de desen ca pasiune. Desenul la mine a fost ceva care a tinut multi ani in copilarie, de cand am fost mic, 5-6 ani, imi placea mult sa fac masini, case, blocuri, metrouri mai ales (casa bunicii mele are un dulap plin cu desene de ale mele cu Ive si Bombardiere). Din pacate in jur de varsta de 11 ani it started going downhill. Am primit primul meu laptop…

Re: Alte hobby-uri sau pasiuni? ANDREI_TB_CFR_413

Eu sunt pasionat de:

- Autoturisme. Îmi place să mă documentez despre fiecare model în parte, motorizările fiecărui model șamd. Mărcile mele preferate sunt Dacia și Renault. Hobby-ul acesta mi se trage de când am realizat că am copilărit cu Dacia 1310 Break albastră din 2002 („Zâmbetul lui Iliescu”) și ocazional cu Logan;
- Fotografii. În topicul corespunzător am precizat că sunt posesor de aparat foto Sony din decembrie 2020, de Crăciun, și fotografiez în general mijloace de transport, peisaje în natură, obiective turistice etc.;
- Desen. Desenez, de regulă, anumite sigle ale unor companii, portrete (am unul cu poetul Mihai Eminescu).

Go to page:  1 2

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2454 forum members have written 436962 posts in 5455 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”