Clubul modeliștilorSimulatoare și jocuri videoSimulatoare auto

Topic: Racer Free Car Simulator

1 post, 156 views
Racer Free Car Simulator erduson

Salut, nu prea știu dacă va suna familiar titlul Racer Free Car Simulator, dar da, este o serie cu mai multe versiuni ale acestui joc, făcut în Olanda de către Ruud van Gaal, cu setări super realiste și fizica, configurări, scripturi și așa mai departe. Dar, acest joc este aproape inactiv in 2024, având în vedere că ultima versiune, 0.9.0 RC10, fiind lansată în 2014 (nu recomand aceasta versiune deloc) au trecut 10 ani buni de la o ultimă lansare, iar multi creatori s-au lăsat de joc. Ok, din nou pe topicul versiunilor, versiunea 0.6.5.5 este cea mai populară și cea mai jucată dintre toate, având în vedere faptul că nu trebuie o rachetă de computer ca sa poată fi rulat. Dar, nu prea recomand modurile cu autobuze deja existente de pe site-ul de moduri https://tracciontrasera.es pentru că sunt foarte vechi, și nu au fizicile cum trebuie. Oricum, versiunea 0.9.0 RC4, RC5, RC6 sau RC8 sunt cele mai recomandate in opinia mea, acolo sunt mult mai multe posibilități de a face moduri, având în vedere funcția de creare scripturi, de ex închiderea și deschiderea ușilor unui autobuz, afișaj display digital, ridicarea suspensiei și așa mai departe. Dar, trebuie neapărat un computer cu placa video dedicată. Dacă vreți să vă explic mai multe sau aveți alte nelămuriri, sunteți bineveniți să îmi puneți orice întrebare mai jos. Mulțumesc pentru orice răspuns.

Home page  • 
Parent forum: Simulatoare auto  • 
Choose destination

Since our 2455 forum members have written 436926 posts in 5455 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”