Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea a II a)

1660 posts, 375822 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 119

📖 Pagination options
Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) BGP2597

Reportajul părea că face mare caz din asta.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Chev Celios

Marea problema a liniei este Bd. Dimitrie Pompei care sufera mult din cauza semaforului de la FdG/Petricani/A3. Majoritatea masinilor vor sa ia de pe Petricani catre A3, iar semaforul de stanga de pe Petricani catre A3 tine foarte putin. Acolo trebuie gasita o alta solutie, altfel toata zona aceea va ramane in continuare blocata.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Bogdan Ciorascu

Au bagat electrice pe 95 ca sa mearga pe sub firele de troleibuz in loc sa le bage pe 686... :mrgreen:  :headbash:

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Gabi23

Nu vehiculele sunt problema, ci lipsa soferilor de troleibuz.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) sorin.niculescu_

Dacă poate cineva, ar fi drăguț să vedem o poză cu un ZTE rulând în linia 95.
P.S.: Are cineva idee dacă în acest weekend, cu toate restricțiile în vigoare, vor circula Solarisuri pe linia 90? Devierea este relativ lunguță.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Just a User

A mai fost o deviere a liniei 90 pe același traseu și nu au fost probleme cu troleibuzele Solaris, deci se poate circula bine-mersi cu ele pe traseul deviat. :lol:

Re: Știri despre transportul local din București andreiiul

andreiiul wrote here:
Sambata seara am simtit din nou bataia de joc a TPBI legata de prelungirea programului in zona Giulesti. Meciul s-a terminat undeva la 23:25. Am ajuns in statia Pasaj Grant la cam pe la si 30-35 si sa vad apoi in aplicatie ca nu mai erau tramvaie pe sensul spre Pta Presei (abia atunci am vazut ora din comunicat).
In mintea lor, lumea pleaca din Giulesti doar spre Ghencea si spre Centru. Plus ca tramvaiul estimat sa ajunga la si 45 spre Ghencea nu a aparut (m-as fi intalnit cu el cand am traversat podul pe jos).
Decat sa te lauzi ca prelungesti programul, mai bine spui, bai prostilor astea sunt orele prin care noi trecem prin statii pe sensul de retragere. Prindeti tramvaie/autobue bine, nu le prindeti, spor la UBER/mers pe jos.
Este a doua oara cand se intampla asta aici. Nu stiu pe Ghencea cum a fost cand au zis ca prelungesc programul.
Am consultat si programul de circulatie de pe site-ul STB si constat ca nu exista a existat nici o prelungire fata de orele estimate in grafic. Sunt fix aceleasi ore de trecere prin statie.

Am primit raspunsul de mai jos de la TPBI. Astept raspuns si de la STB. Din pacate raspunsul a atacat doar o parte din sesizare.
Ei mi-au confirmat ca vagoanele nu au respectat planificarea pe sensul spre Ghencea, cand problema mea era de fapt cealalta directie. Plus ca nu au zis nimic de faptul ca prelungirea programului nu este de fapt o prelungire.
Screenshot 2024-10-15 154754.png (194.43 KB; downloaded 3773 times)

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) reiny2000

Cam așa arăta linia 61 joi, 17 octombrie, la ora 17. Până la intersecția de la Lujerului era mai rapid să mergi pe jos. După traficul a dispărut, habar n-am unde, iar toate vehiculele au ajuns la capăt aproape simultan. Eu mă aflam în ultimul autobuz în care mai erau 2 călători.
Screenshot_20241017-165558.png (298.3 KB; downloaded 3487 times)

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) Luca M.

Care a fost ultimul an in care linia 11 a avut traseul cu capat la Romprim?

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) TudorSt

2017, dacă nu mă înșel. A circulat relativ puțin la Romprim după revenirea de după lucrările la Pasajul Piața Sudului, parcă două luni.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) tramlovr

Cu ce ocazie a fost reactivată bucla de la Dristor în august 2014?

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) BGP2597

Cu ocazia reabilitării căii de rulare în zona Pasajului Muncii. Atunci linia 1 circula spartă în 2 ramuri, Șura Mare - Viilor - Basarab - Piața Iancului și Șura Mare - Șerban Vodă - Dristor. Ambele linii se numeau 1.

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) sorin.niculescu_

Cu ocazia revenirii liniei 21 la normal, nu ar putea liniile 16, 17 și 605 să continue să circule pe Str. Mântuleasa/Str. Paleologu? E păcat de rețeaua de tramvai pe care nu se circulă. De asemenea, în afară de bucla de la Gara Obor și linia de la CET Vest (care a fost deconectată de la rețeaua existentă, dar care este propusă spre a fi modernizată) mai există alte tronsoane de tramvai din București neutilizate în acest moment?

Re: Discuții despre transportul local din București (partea a II a) punmeister

Linia de pe Paleologu e infernal de proasta. Adica nici macar ce era pe Barbu Vacarescu nu era asa.

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 119

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”