Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5703 posts, 1880420 views

Go to page:  1  ... 366 367 368 369 370 371 372  ... 408

📖 Pagination options
Re: Accidente / incidente ByOnu

Oricine poate face asta. :)

Anyway, stiti ca pe Calea Victoriei vara sunt instalate indicatoare cu:
1. Interzis bicicletelor.
2. Supliment care explica zilele/orele in care se aplica indicatorul 1.

...ghici ce. Acum ca s-a finalizat editia 2024 a "Strazi deschise" au scos doar indicatoarele cu suplimentul. Deeeeci, au ramas pe toata Calea Victoriei indicatoarele cu interzis bicicletelor. <3

In fine, continuam discutia la locul potrivit, ca aici e deja off-topic:  https://forum.metrouusor.com/ViewTopic?t ... geNum=58

Re: Accidente / incidente STB738

Pare să fie o seara agitata la STB, cel puțin pentru călătorii liniilor 23 și 32. Din cate am văzut pe https://maps.mo-bi.ro/ (Mo-bi) 32 întoarce la Zețarilor iar 23 circula in felul următor: Zețarilor - Luica - EROII REVOLUȚIEI - Carol apoi traseul de bază. Linia 632 este prelungita la Depoul Alexandria. Rămâne de văzut ce se va mai întâmpla!

Re: Accidente / incidente Shinkasen

23-ul a deraiat din cauza gazonului dintre sine la Piata Chirigii, toata sina si terasamentul de la Chirigii la Capătul de la Depoul Alexandriei pe ambele sensuri este praf din cauza gazonului pus de PS5

Asta știu! Mă gândesc că este grav daca au băgat 632 din start, nu?

Re: Accidente / incidente shoppy

Inseamna ca un vagon s-a transformat in plug si a indesat tot gazonul sub el pana cand s-a intepenit ca nu mai ating rotile sina, trebuie sa-l ridice pe cricuri si sa scoata tot pamantul de sub ele cu lopatica.

Re: Accidente / incidente WT_fan06

Păcat că STB nu urmărește recuperarea prejudiciului după ce toată infrastructura a fost distrusă de înierbare, iar tramvaiele au suferit daune în urma deraierilor.

N-au decât să repună pe șine și să repare tramvaiele până la loc comanda dacă acceptă această situație absolut aberantă.

Re: Accidente / incidente TrainWrecker

Chiar si asa, nu este ciudat ca ultimele dati cand a deraiat un tramvai in acea zona mereu au fost un Bucur-LF? Dar Astrele merg bine mersi?

Cred că sunt mai late și mai sensibile.

Re: Accidente / incidente TudorSt

Nu as vrea sa spun o prostie dar cred ca Bucur LF are garda mai joasa decat Imperio. In special la purtator.

Re: Accidente / incidente shoppy

Mai ales că la Bucur sau V3A nu se uită nimeni că circulă lăsat că are defecte la suspensie.

Re: Accidente / incidente Shinkasen

Ups! Linia 10

Re: Accidente / incidente TudorSt

Cred ca e 3840 care de 3-4 luni e asa.

Re: Accidente / incidente Luca M.

Chiar mai mult de atat.

Re: Accidente / incidente DenisM017

Din luna februarie 2024 circulă așa...

Go to page:  1  ... 366 367 368 369 370 371 372  ... 408

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463829 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”