Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Discuții diverse despre transportul în comun

2185 posts, 597380 views

Go to page:  1  ... 151 152 153 154 155 156 157

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre transportul în comun mirceade

BodoMinea wrote here:
Eu toate situațiile de genul le reclam la TPBI.

Și TPBI înaintează toate situațiile la STB că doar nu sunt fraieri să muncească.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun sorin.niculescu_

Am o curiozitate: atunci când se înființează linii navetă pe repede înainte, precum a fost ieri cu lipsa de tensiune în Titan, când liniile 19, 27 și 40 au rămas fără curent, există șoferi disponibili mereu pentru acest tip de linii? Cum se procedează, de unde iau șoferi atât de rapid pentru a conduce liniile navetă?

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Andrei98

Se iau cu tot cu autobuze din alte linii. Ei nu sunt în stare să suplimenteze liniile de autobuze conform cererii după începerea școlii dar să plătească și rezerve.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun cris_m

Sa plateasca, sa aiba vehicule (aici e mai mare buba)...

Re: Discuții diverse despre transportul în comun sorin.niculescu_

Având în vedere noul comunicat TPBI în legătură cu meciul din seara aceasta, am două curiozități:
1. Linia N109 nu a revenit la Isovolta? Cât a apucat să circule pe noul traseu?
2. Liniile 330 și 335 trec abia pe la Piața Iancului în mod normal chiar și după ora 23:30, ajungând până aproape de miezul nopții? În teorie, respectivele vehicule care ajung în mod normal, spre exemplu, la Piața Iancului la 23:50, le prinde miezul nopții pe traseu. Eu credeam că majoritatea liniilor nu mai circulă după ora 22:30-23:00. Ok, că există excepții e partea a doua, că nu toate liniile au aceeași frecvență, dar totuși nu mă așteptam ca niște linii diurne să fie relativ active chiar și după miezul nopții.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun STB738

Ma scuzați pentru off-topic dar știe cineva când revine 5 și pe ce traseu?

Re: Discuții diverse despre transportul în comun shoppy

Daca nu se stie traseul ce mai conteaza ca este 5 sau alta cifra.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun STB738

Pai, ar trebui sa fie 5 că doar nu o fi 59, hai sa fim serioși!

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Just a User

Eu zic să mai ai răbdare până se reînființează linia 5 și pe ce traseu. :)

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Luca M.

Calm, nici macar nu au terminat Vacarescu. Nici macar ei nu stiu pe ce traseu il vor baga. 😂

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Cezar210

Sau poate stiu, dar e top secret  :lol:

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid shoppy

Pe masinile de pe 381 soferii si-au montat suporturi de telefon pe bord si cand ajung spre capatul de cursa, ca nu prea mai coboara nimeni pe la prima usa la Sandu Aldea si Aviator Popisteanu, incep sa isi sune prietenii si sa vorbeasca pe airpods / earbuds(stau tolaniti in scaun ca pe sezlong si ridica gulerul de la haine ca sa le acopere).

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid ByOnu

Acuzatia care este deci?

Si care este legatura cu Hybridele?

Re: Mercedes-Benz Citaro Hybrid shoppy

Era un Mercedes hibrid pe 381 si parca era in regulament sa nu se vorbeasca la telefon si sa nu se modifice macar masinile in garantie(acum cum era montat suportul de telefon, ca este o ventuza pe parbriz si il pune/scoate in fiecare zi sau era o modificare mai mare nu stiu).

Go to page:  1  ... 151 152 153 154 155 156 157

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2415 forum members have written 433075 posts in 5389 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”