Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Propuneri de noi trasee

1550 posts, 461661 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 105 106 107 108 109 110 111

📖 Pagination options
Re: Propuneri de noi trasee WT_fan06

Ce e bun la a avea o linie care dublează 100% alte linii (adică trenulețe pe 100% din traseu)? Vrem linii puține și care să vină bine, nu multe și proaste și care să vină toate odată.

Re: Propuneri de noi trasee alexandru_gr

Linia 96 se suprapune cam 90% din traseul propus de tine.Nu mi se pare ok să înființezi un traseu care dublează aproape în totalitate o alta linie.

Re: Propuneri de noi trasee Just a User

+ Dacă vrei să ajungi de la Depoul Alexandria la AFI/Palatul Cotroceni, poți lua 96 și după 139 (care vine des). :popa:

Re: Propuneri de noi trasee STB738

Alexutzuu wrote here:
E o idee bună

Justifica, de ce!

Re: Propuneri de noi trasee Cezar210

Cred ca singura varianta ar fi sa circule doar la orele de varf 2-3 troleibuze, desigur, nu trenulet cu 96. Daca nu, pentru nostalgici exista poze cu 91, nu trebuie sa o reinfiintam doar sa o mai vedem odata.

Re: Propuneri de noi trasee WT_fan06

Păi de unde scoți 2-3 troleibuze la orele de maximă presiune pe flota activă? Deja avem autobuze poluante și pe traseele de troleibuze "clasice".

Re: Propuneri de noi trasee PTMZ

De la moderator citire
@Daniel72 daca ai o propunere pentru trasee noi, te rog sa o publici in conformitate cu prevederile regulamentului acestei sectiuni, le gasesti in chenarul rosu cu "Reguli forum". Multumesc pentru intelegere.

Cezar210 wrote here:
Cred ca singura varianta ar fi sa circule doar la orele de varf 2-3 troleibuze, desigur, nu trenulet cu 96. Daca nu, pentru nostalgici exista poze cu 91, nu trebuie sa o reinfiintam doar sa o mai vedem odata.

Unde sunt acele poze?

Se mai știe ceva de 383?

Go to page:  1  ... 105 106 107 108 109 110 111

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433152 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”