Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura pentru sport și agrement din București

Topic: Parcul Grozăvești și Parcul Campusului Universitar al Politehnicii

32 posts, 5587 views

Go to page:  1 2 3

📖 Pagination options
Re: Parcul Grozăvești și Parcul Campusului Universitar al Politehnicii ByOnu

punmeister wrote here:
Dar ce-i cu rama aia de metrou Rusich acolo? :rofl:

shoppy wrote here:
Poate are unu o combinatie sa cumpere o rama de metrou folosita de la rusi

Sa nu ne pierdem in detalii, zau. Banuiesc ca nu este prima oara cand vedeti randari cu vehicule stock (eg. automotoarele de pe linia de tramvai din Prelungirea Ghencea). Este ceva normal. In realitate, foarte probabil vorbim despre un vagon de REM IVA.

Observatia cu localizarea turnului de observatie, insa, este foarte corecta. Ar merge cerut proiectul si venit cu propuneri punctuale.

*Eu as vrea un REM cu totul, nu doar un vagon. Si ar fi frumos sa nu-l picteze in cine stie ce minuni, ci sa aiba schema originala, ca pana la urma d-aia iei IVA si nu un banal container.

Re: Parcul Grozăvești și Parcul Campusului Universitar al Politehnicii Misiekwas

Nu trebuie cerut nimic pentru ca proiectul este disponibil pe site-ul Primariei:
https://www.primarie6.ro/primarie_sector ... i-zona-1

În ceea ce privește rama, au fost deja declarații ca vreau să pună IVA în parc. Și în ceea ce privește turnul, din proiectul reiese destul de clar, că o să fie sus, nu la baza dealului.
Screenshot_2024-10-18-13-29-32-309-edit_com.mi.globalbrowser.jpg (1.27 MB; downloaded 337 times)

Re: Parcul Grozăvești și Parcul Campusului Universitar al Politehnicii shoppy

Turnul este sus fata de fundul debleului aleii, dar fata de varful dealului, care este la statia de metrou, este jos.

Re: Parcul Grozăvești și Parcul Campusului Universitar al Politehnicii Misiekwas

Da, aici poate sa fie discuția, dar per total nu mi se pare o poziționare destul de buna. Punctul cel mai înalt nu neapărat mereu este cel mai potrivit și diferența de înălțime nu este asa de mare. Bănuială mea este ca ideea in spate este sa asigure o privire buna deasupra întregului parc, iar deasupra metroului ar avea privire către zona închisă spre Șoseaua Grozavești (nu țin minte ce este acolo). Iar din poziția actuala, vei avea privire atractiva 360. Cred ca asta a fost ideea.
Ceea ce sper sa se întâmple este reamenajarea zonei pe lângă celelalte gurii de metrou, care nu este prinsa în proiect. Ceva a la Piateta Favorit în scara mai micro ar creste atractivitatea zonei.

Go to page:  1 2 3

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura pentru sport și agrement din București  • 
Choose destination

Since our 2456 forum members have written 437075 posts in 5460 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”