Despre asociație și site-urile metrouusor.comSite-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri

Topic: Dialog cu administrația

2339 posts, 506388 views

Go to page:  1  ... 162 163 164 165 166 167 168

📖 Pagination options
Re: Dialog cu administrația ANDREI_TB_CFR_413

@Costin Editarea fotografiei este posibilă doar dacă este cazul. De regulă, e și modul în care se efectuează setările de expunere ale camerei foto.

Re: Dialog cu administrația Just a User

@Mihai Neagu Editarea pozelor se poate face simplu și ușor în Lightroom

Îți instalezi aplicația, te conectezi cu un cont Google, pui poza pe care vrei o editezi și poți să editezi manual (câtă saturație, luminozitate, claritate, etc. Vrei tu) sau poți să-ți alegi un filtru care îți place și gata.

Sfat și pt restul!

Re: Dialog cu administrația ANDREI_TB_CFR_413

Există o condiție cu privire la editarea pozelor: să nu fie excesive, astfel încât să nu mai reproducă realitatea.

Re: Dialog cu administrația Mihai Neagu

Trebuie sa recunosc ca nemaifacand poze la metrou, nu prea stiu sa editez poze. Cand fac poze la suprafata ce contin autobuze, troleibuze, tramvaie, etc. nu mai am nevoie de editorul foto. Inca o data imi cer iertare pentru aceasta confuzie.

Re: Dialog cu administrația PTMZ

Rugăminte: în cazul în care doriți mutări de mesaje sau redenumiri de subiecte, vă rugăm să nu mai trimiteți rapoarte cu acest lucru. Postați propunerile aici sau alegeți un moderator sau administrator și trimiteți un mesaj privat. Păstrați rapoartele pentru situații de urgență, mai exact încălcări ale regulamentului.

Vă mulțumim pentru înțelegere! :bere:

Re: Dialog cu administrația Stefan_79

Puteți muta vă rog mesajul acesta în topicul CT BUS - Trasee, mulțumesc anticipat.  :D

Re: Dialog cu administrația Costin

De ce doar acel mesaj si nu si cele ulterioare, tot despre trasee?

Incerc sa inteleg specificul subforumului. Dupa capul meu, din experienta altor subforumuri, nu as muta nimic. Stirile sunt stiri, indiferent daca sunt despre trasee sau altceva.

Re: Dialog cu administrația Stefan_79

Este vorba despre desființarea unor trasee estivale și înființarea altuia non-estival. Restul sunt doar devieri tempoarare ale traseelor, ori știri diverse despre transportul în comun. Eu personal cât am scris mesajele acelea, am încercat să păstrez o uniformizare, iar mesajele despre devieri să rămână la ”Știri” și desființările/înființările traseelor la ”CT BUS - Trasee”.

OK, rezonabil. Am mutat.

Re: Dialog cu administrația SirVlady

Puteți modifica mesajul pe care l-am scris pe topicul aferent locomotivelor Siemens Smartron legat de locomotiva care a sosit la operatorul Tim Rail Cargo? Este 014, nu 019/022.
Mulțumesc anticipat!

Re: Dialog cu administrația tpbi.spotting_

Pe subforumul de simulatoare se pot crea topice pt jocuri bazate pe alte orase (reale sau fictive, exemplu Bus Simulator 16/18/21)?

Da. In cel mai rau caz discutam dupa aceea daca e nevoie sa fie mutat sau reorganizat in vreun fel. Dar probabil ca nu va fi cazul.

Re: Dialog cu administrația TTony

Poate fi corectat cuvantul "municipiul", din acest topic? Multumesc.
12.png (2.78 KB; downloaded 446 times)

Go to page:  1  ... 162 163 164 165 166 167 168

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Site-urile metrouusor.com: Regulament, informații, anunțuri  • 
Choose destination

Since our 2415 forum members have written 433071 posts in 5389 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”