Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și Ilfov

Topic: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun

198 posts, 59870 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15

📖 Pagination options
Re: V3A-93 shoppy

De parca s-a intors impotriva cuiva ca tot curentul cumparat de STB era de la o firma de garsoniera pe numele unei babute care habar nu avea.
Feroasele adica tonele de fier si otel de acord ca nu se pierd dar neferoasele le fura angajatii, asa la licitatie poate oricine sa inspecteze masinile si sa observe ca au disparut motoatele electrice, cablajul de forta, bateriile, radiatoarele, etc.
In lumea civilizata depoul/garajul este la marginea orasului si cand se caseaza masina este remorcata / tramvaiul este dus pe trailer in centrul de reciclare, nu taie nimeni masini in buricul orasului sa faca zgomot, praf si sa se plimbe basculantele cu fier vechi pe bulevard.

Re: V3A-93 1689

Deocamdata, nu. Dar nu se stie niciodata când se-ntoarce roata. Hârtiile rămân.

La fel si când vine vorba de cât a cântarit un tramvai…

Dar putem continua dezbaterea asta pe un alt topic daca doriti… Eu unul rămân la parerea ca revalorificarea in regie proprie este mult mai profitabila.

PS: in lumea civilizata URAC-ul ar fi fost relocat acum 50 - 60 de ani, când s-a trezit ca a ajuns in buricul orasului, dar asta e o alta poveste. Zona din jurul depoului Splai era perfecta la vremea respectiva, daca stam sa ne gândim la gradul de poluare produs de Abator, ecarisaj si CET Vest…

Haideti sa nu amestecam subiectele, la o adica STB are si astazi Depoul Titan - care inca e in zona industriala a orasului si ar putea muta acolo activitatile de casare a tramvaielor (cel putin) - daca se doreste.

Re: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun PTMZ

De la moderator citire
@1689 am atras deja atenția în subiectul "Să scriem corect românește", scrierea cu "î" în interiorul cuvântului nu se mai folosește din 17 februarie 1993! Te rog să scrii corect gramatical, cu "â". Mulțumesc pentru înțelegere.

Re: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun shoppy

Din ce am vazut in lumea civilizata nu se caseaza in regie proprie, daca ai un excavator cu o foarfeca hidraulica acela trebuie sa lucrezi incontinuu ca altfel nu este rentabil, si ca sa vinzi materiale reciclabile la preturi bune trebuie sa ai cantitati mari, intr-un mod predictibil si sa le si poti depozita ca sa nu vinzi cand este piata jos, asta nu se poate face heirupist, de aceea este nevoie de un profesionist.

Re: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun bgd70

Un clip cu prezentarea ultimilor achizitii auto de la STB. Stie cineva cu ce ocazie?

Sursa: FB STB Tribuna angajatiilor

Re: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun Luca M.

Inteleg ca Otokar e modern, dar s-au luat acum 6 ani…

Re: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun Aron

Pare ca doar pe Otokar functioneaza afisarea corecta a sigle "STB" la "ailalti" afiseaza limbajul de cod

Re: Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun andreiiul

Afisajele de pe MB Citaro Hybrid, Solaris si ZTE nu pot afisa sigla STB? In clip doar Otokar are firma programata cu sigla STB, restul aveau I #FB.
Foarte dragut cum de s-au oprirt cu autobuzele pe banda 2 fara sa fie deranjati in vreun fel (conteaza mai putin ca ora era una tarzie in noapte), sa blochezi intentionat o banda de circulatie este tupeu maxim.
Atat de profesionisti au fost in parcarea vehiculelor in piata ca nici macar la distante egale nu erau si orientate toate catre acelasi punct central. Oare conducerea STB stie ce face sindicatul cu vehiculele?

Discuții diverse despre vehiculele de transport in comun Andrei Andraș

Acel I pare a fi un 𝒳 care ne-ar duce cu gândul la platformele X (Twitter) și Facebook unde este prezentă STB.
0.jpg (197.23 KB; downloaded 782 times)

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 4 cosminduru

Mat_hias wrote here:
Just a User wrote here:
4656 astăzi pe linia 79 în Terminalul Bd. Basarabia

Si de la mine, insa din linia 216, intr-o aparitie ceva mai interesanta!

Chiar nu se poate face nimic?
Am trimis sesizare la TPBI pentru a verifica și sancționa acest împopoțonat al autobuzelor. Nu suntem în Pakistan și mașina nu e proprietatea șoferilor să își monteze cruciulițe și alte briz-briz-uri specifice anumitor (sub)culturi orientale.

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 4 shoppy

Daca omul este sportiv, ca umbla in trening, si mai este si patriot, si iubitor de frumos, si cu frica de  :popa: , atunci poate face orice, este ok.
Poti sa mai scri si pe FaceBook la primar si la consilierii PMB.

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 4 Cezar210

Eu nu inteleg, deranjeaza cu ceva acele stickere sau ce a mai pus soferul la prestarea serviciului de transport? Nu mai pot urca oameni in autobuz? Nu vad o problema la aceste briz-briz-uri, vehiculul respectiv doar se evidentiaza fata de celelalte.

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 4 Mihai Neagu

Dupa parerea mea, in cabina e cat de cat acceptabil sa isi puna omul o cruciulita, un stegulet, dar daca lipeste stickere si pe exterior, si nu mai arata ca majoritatea, este o problema. Bucuresti este singura capitala Europeana in care am vazut autobuze decorate mult pe exterior.

Re: Mercedes-Benz Citaro Euro 4 cosminduru

Cezar210 wrote here:
Eu nu inteleg, deranjeaza cu ceva

Din moment ce am făcut reclamații, cred că este evident că mă deranjează, estetic. Este o țigănie.
De asemenea, principial este greșit să vandalizeze un bun cumpărat de municipalitate din banii mei. Briz briz urî n-are decât să își lipească pe tuk tuk ul lui privat, când o avea bani sa-si achiziționeze unul, deocamdată autobuzele STB sunt bunuri ale stb care este companie publică (de stat).

Cezar210 wrote here:
Nu vad o problema la aceste briz-briz-uri, vehiculul respectiv doar se evidentiaza fata de celelalte.

Atunci nu vezi o problemă nici la graffitti, vehiculul desenat de grafferi cu spray doar se evidențiază față de celelalte. Corect? Consistent?

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Parcul de vehicule al operatorilor din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2429 forum members have written 434791 posts in 5412 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”