MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile Alstom Metropolis (BM4)

862 posts, 255834 views

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 62

📖 Pagination options
Re: Trenurile Alstom Metropolis (BM4) punmeister

Uzina din Taubate a fost singura disponibila din ce am inteles. Au mers pe principiul primul venit primul servit.

Si apropo, Coradiile noastre au fost mutate ca productie in Germania la Bautzen.

Re: Trenurile Alstom Metropolis (BM4) thatspongy

La minutul 6:36, se poate auzi anuntul de inchidere al usilor, si mai exista un anunt cu "Metrorex Wishes you Happy Holidays!" N-am reusit sa-l captur.

Era un anunt vocal?

Re: Trenurile Alstom Metropolis (BM4) thatspongy

Da, aparea si pe display-ul din interior

Re: Trenurile Alstom Metropolis (BM4) Damian

Anunțul mecanicului are chime-ul din Brasília, probabil acesta era pe stoc

... si Amsterdam.

Re: Trenurile Alstom Metropolis (BM4) shoppy

Ce bine arata emblema Alstom de la usa mecanicului, zici ca bagi unghiile sub ea si o smulgi.

Pai asa fac acum la toate trenurile produse de ei.

Re: Trenurile Alstom Metropolis (BM4) shoppy

Finisajele interioare si exterioare arata foarte rau, se intoarce impotriva noastra cat am injurat CAF-ul, ar trebui luat celalalt vagon de capat din CAF-ul demolator de depou si dat la Alstom ca sa vada si ei cum se aliniaza doua panouri de plastic, cum se uzineaza un panou de inox si cum se face un scaun din plastic(ca pe acelea de aluminu o sa ne inghete toate alea), ca la Alstom astea sunt inventii pierdute.

Re: Trenurile Alstom Metropolis (BM4) TudorSt

La scaune puteau alege o vopsea mata, nu lucioasa. Acum, fiind si metalice, o sa se matuiasca si o sa se vada toate zgarieturile.

• F22
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile Alstom Metropolis (BM4) F22

punmeister wrote here:
Era un anunt vocal?
Da, se auzea mai intai chime-ul de la anuntul mecanicului, dupa care "Metrorex va ureaza sarbatori fericite! Metrorex wishes you happy holidays!

• F22
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile Alstom Metropolis (BM4) F22

Anuntul a fost prezent si pe ecranele pentru informarea calatorilor.
metrorex sarbatori.jpg (1.65 MB; downloaded 1089 times)

Re: Trenurile Alstom Metropolis (BM4) Luca M.

Ecranul de ce nu e aliniat perfect, apoi de ce are atatea punctulețe si dungi albe pe el, e vopsea care s-a luat sau care e treaba…

Re: Trenurile Alstom Metropolis (BM4) AndreyCFR

Parcă nu îmi vine să cred că zic asta despre Alstom însă mâna de lucru mi se pare o bătaie de joc efectiv. Sunt multe elemente care nu sunt aliniate sau sunt deformate și exact cum a remarcat colegul Luca, locuri în care pare că se decojește vopseaua.
Sper ca lucrurile astea să se rezolve până la intrarea lor în circulație cu călători.

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 62

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2422 forum members have written 433650 posts in 5400 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”