Topic: Istoria ilustrată a cartelelor magnetice de metrou
180 posts, 42045 views
📖 Pagination options
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Istoria ilustrată a cartelelor magnetice de metrou
ByOnu
Doua CityCard mai vechi cu reclame la Catena. Colectia personala.
Doua CityCard mai vechi cu reclame la Catena. Colectia personala.
20240712_225436.jpg (1.93 MB; downloaded 1713 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Am deja 3/5.
ByOnu wrote here:
Informație proaspătă: s-a pus în vânzare un nou mini-lot de CityCard-uri.
Am deja 3/5.
20240715_134333.jpg (1.33 MB; downloaded 1610 times)
20240715_134307.jpg (1.29 MB; downloaded 1610 times)
20240715_134322.jpg (1.54 MB; downloaded 1610 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
A intrat in circulatie.
tachini11 wrote here:
Salutare, revin cu o noua cartela de 2 calatorii.
Salonul Regal,Gara de Nord, 1896.
Colectia personala.
A intrat in circulatie.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Saptamana aceasta au intrat in circulatie doua cartele ce marcheaza participarea Romaniei la Jocurile Olimpice de la Paris, 2024. Titlurile sunt de 1 calatorie si de 2 calatorii.
NOTA: Cred ca acestea sunt printate pe un suport usor diferit, probabil de la un alt furnizor. Va puteti da seama de asta dupa colturile cartelelor.
Saptamana aceasta au intrat in circulatie doua cartele ce marcheaza participarea Romaniei la Jocurile Olimpice de la Paris, 2024. Titlurile sunt de 1 calatorie si de 2 calatorii.
NOTA: Cred ca acestea sunt printate pe un suport usor diferit, probabil de la un alt furnizor. Va puteti da seama de asta dupa colturile cartelelor.
cartele olimpiada.jpeg (239.19 KB; downloaded 1219 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Sfarsitul lunii august 2024 marcheaza intrarea in circulatie a cartelei de 2 calatorii cu Neagoe Basarab, intruchipat prin opera realizata de Arthur Verona.
Sfarsitul lunii august 2024 marcheaza intrarea in circulatie a cartelei de 2 calatorii cu Neagoe Basarab, intruchipat prin opera realizata de Arthur Verona.
Cartela Metrorex 2 calatorii Neagoe Basarab de Arthur Verona August 2024.jpeg (381.46 KB; downloaded 925 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Saptamana aceasta a intrat in circulatie o noua cartela de 2 calatorii. Surprinzator, este vorba despre o reclama la Catena. Pentru un timp, parea ca s-au oprit cu reclamele.
Saptamana aceasta a intrat in circulatie o noua cartela de 2 calatorii. Surprinzator, este vorba despre o reclama la Catena. Pentru un timp, parea ca s-au oprit cu reclamele.
1000056590.jpg (590.97 KB; downloaded 652 times)
- virgil23
-
Posted:
-
virgil23
Tot zilele acestea, a intrat în circulație o nouă cartelă de 10 călătorii, ce ilustrează un nou sport, scrima.
Tot zilele acestea, a intrat în circulație o nouă cartelă de 10 călătorii, ce ilustrează un nou sport, scrima.
IMG_3215.jpeg (1.97 MB; downloaded 1813 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Cartela specială de 1 călătorie oferită exclusiv persoanelor care s-au înscris pe lista nominală pentru vizitarea Dispeceratului Central al Metroului din Piața Unirii (sâmbătă 21 septembrie), activitate organizată în cadrul Săptămânii Mobilității 2024 de către ADITPBI și Metrorex.
Ilustratia este lipita, este un colant lucios, nu este printata.
*acum, ca de la colectionar la colectionar, va pot spune atat: au fost 4 sloturi de vizitare x20 persoane admise / slot. La sloturile din prima parte a zilei au fost mai multe persoane care nu si-au ridicat cartelele - am vazut mai multe randuri fara semnaturi in tabel. Presupun astfel ca au ramas niste cartele speciale neridicate.
Cartela specială de 1 călătorie oferită exclusiv persoanelor care s-au înscris pe lista nominală pentru vizitarea Dispeceratului Central al Metroului din Piața Unirii (sâmbătă 21 septembrie), activitate organizată în cadrul Săptămânii Mobilității 2024 de către ADITPBI și Metrorex.
Ilustratia este lipita, este un colant lucios, nu este printata.
1000057881.jpg (407.7 KB; downloaded 1688 times)
*acum, ca de la colectionar la colectionar, va pot spune atat: au fost 4 sloturi de vizitare x20 persoane admise / slot. La sloturile din prima parte a zilei au fost mai multe persoane care nu si-au ridicat cartelele - am vazut mai multe randuri fara semnaturi in tabel. Presupun astfel ca au ramas niste cartele speciale neridicate.
- virgil23
-
Posted:
-
virgil23
Din nefericire se dădea o cartelă per persoană, deși tirajul a fost în jurul a 190 de cartele. Noroc cu diverși părinți care au păstrat doar o cartelă și au mai făcut fapte bune față de colecționari
ByOnu wrote here:
Din nefericire se dădea o cartelă per persoană, deși tirajul a fost în jurul a 190 de cartele. Noroc cu diverși părinți care au păstrat doar o cartelă și au mai făcut fapte bune față de colecționari
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
De miercuri, 25 septembrie, a aparut la statia Basarab si cartela cu oina.
Cat despre cartela cu scrima, prezentata de Virgil mai sus, se gaseste cel putin la Gara de Nord 1.
tachini11 wrote here:
Tot noutati, va prezint ceva cu tema sportul romanesc.
Colectia personala
De miercuri, 25 septembrie, a aparut la statia Basarab si cartela cu oina.
Cat despre cartela cu scrima, prezentata de Virgil mai sus, se gaseste cel putin la Gara de Nord 1.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Și la Păcii sau Timpuri Noi se găsește cea cu scrima.
Și la Păcii sau Timpuri Noi se găsește cea cu scrima.
- virgil23
-
Posted:
-
virgil23
Din câte am auzit, nu era programată să iasă acum scrima pe piață. A fost pus în circulație un tiraj de 50.000 de exemplare.
Din câte am auzit, nu era programată să iasă acum scrima pe piață. A fost pus în circulație un tiraj de 50.000 de exemplare.
- Bikerlemon
-
Posted:
-
Bikerlemon
Astăzi am găsit cartela asta la Piața Unirii
Astăzi am găsit cartela asta la Piața Unirii
20241002_174626.jpg (1.89 MB; downloaded 1089 times)
- Raryy01
-
Posted:
-
Raryy01
Am vazut ca au apărut și la Preciziei și Gorjului.
Am vazut ca au apărut și la Preciziei și Gorjului.
📖 Pagination options