Regiunile RomânieiBanatJudețul Caraș Severin

Topic: Tramvaiele Durmazlar Panorama GT4

55 posts, 12153 views

Go to page:  1 2 3 4

📖 Pagination options
Re: Tramvaiele Durmazlar Panorama GT4 david_tram_resita

Tramvaiul 02 ieșit din depou pentru instruirea noilor vatmani
IMG_20240904_151821030.jpg (1.78 MB; downloaded 1962 times)

• D94
  • Posted:
  •  

Re: Tramvaiele Durmazlar Panorama GT4 D94

Mult a fost, puțin mai este. Se preconizează inaugurarea de 1 decembrie. Vă las un filmuleț cu ultimele teste:

Re: Tramvaiele Durmazlar Panorama GT4 Costin

Poti folosi cu incredere functia youtube pentru a include clipul in mesaj, fara a fi doar un link chiir. Am modificat eu mesajul acum, dar data viitoare te rugam sa o faci tu.

Re: Tramvaiele Durmazlar Panorama GT4 ByOnu

Sper sa creasca viteza medie comerciala dupa ce se mai obisnuiesc resitenii cu tramvaiul din nou. Din clipuri imi pare ca nu sar de 40km/h.

Nu prea cred că o să fie posibil, pentru că stațiile sunt destul de apropiate una de cealaltă și sunt destul de multe semafoare. Da, viteza maximă cu care au circulat e de 40km/h.

Re: Tramvaiele Durmazlar Panorama GT4 ByOnu

Or fi interstatii de 400m, dar sunt si destule interstatii lungi, in special intre marile cartiere, fara treceri de pietoni. Mie unul mi se pare ca este cam lenta viteza medie de operare. O pun pe seama tineretii sistemului. Cu timpul poate vor prinde curaj vatmanii.

Remarc ca statiile sunt destul de incarcate. Ce intervale de succedare sunt la orele de varf si in afara acestora?

Go to page:  1 2 3 4

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Județul Caraș Severin  • 
Choose destination

Since our 2455 forum members have written 437022 posts in 5459 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”