Topic: DISCUȚII Stația Aeroport Băneasa
92 posts, 15951 views
📖 Pagination options
- sab
-
Posted:
-
Re: DISCUȚII Stația Aeroport Băneasa
sab
Este si nu este...Adica axa C-C sa spunem ca ar corespunde , nu insa si axa B-B.
Este si nu este...Adica axa C-C sa spunem ca ar corespunde , nu insa si axa B-B.
Screenshot 2024-05-13 174853.png (710.46 KB; downloaded 1659 times)
IMG_9618.jpeg (249.61 KB; downloaded 1646 times)
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Cred ca va concentrați prea mult pe aceasta stație…
Cred ca va concentrați prea mult pe aceasta stație…
- satanistu
-
Posted:
-
satanistu
Pai pe ce sa ne concentram? Pe Tokyo unde se chinuie sa devieze nu stiu ce apeduct de luni bune?
Aici si la Expozitiei e miscare adevarata, in rest somn de voie!
Pai pe ce sa ne concentram? Pe Tokyo unde se chinuie sa devieze nu stiu ce apeduct de luni bune?
Aici si la Expozitiei e miscare adevarata, in rest somn de voie!
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Au scos schema statiei din poza ultimului anunt, ne-au ascultat .
Au scos schema statiei din poza ultimului anunt, ne-au ascultat .
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
satanistu wrote here:
De luni, 13 mai 2024 muta statia 50m mai in fata. Poate sunteti prin zona si faceti poze cu noul amplasament. (postare pe pagina de FB Metrorex)
IMG_0695.JPEG (743.64 KB; downloaded 1323 times)
IMG_0693.JPEG (691.38 KB; downloaded 1323 times)
- satanistu
-
Posted:
-
satanistu
Si aici in seara asta bagau armatura in peretii mulati, au extins perimetrul santierului si mai mult, inclusiv pe linia de tramvai si au facut deja pregatiri pentru inchiderea str Gratioasa.
Vad ca au raschetat si asfaltul pe banda 2 care face dreapta dinspre Aerogarii spre Soseaua Bucuresti-Ploiesti (nu inteleg de ce).
Si aici in seara asta bagau armatura in peretii mulati, au extins perimetrul santierului si mai mult, inclusiv pe linia de tramvai si au facut deja pregatiri pentru inchiderea str Gratioasa.
Vad ca au raschetat si asfaltul pe banda 2 care face dreapta dinspre Aerogarii spre Soseaua Bucuresti-Ploiesti (nu inteleg de ce).
- satanistu
-
Posted:
-
satanistu
Vad ca au inceput sa sape intre doi pereti mulati.
Pentru ce? pentru acces oare? Deja? Am pus multiple poze din toate unghiurile cu acea "sapatura".
Vad ca au inceput sa sape intre doi pereti mulati.
Pentru ce? pentru acces oare? Deja? Am pus multiple poze din toate unghiurile cu acea "sapatura".
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pilonii sunt stalpi care sustin cabluri, acelea "tevi" orizontale sunt niste reazemuri temporare.
Pilonii sunt stalpi care sustin cabluri, acelea "tevi" orizontale sunt niste reazemuri temporare.
📖 Pagination options