Topic: Trenurile Bombardier Movia 346 (BM2/BM21)
1073 posts, 495557 views
📖 Pagination options
-
- thatspongy
-
Posted:
-
Re: Trenurile Bombardier Movia 346 (BM2/BM21)
thatspongy
Super captura! Dar care a fost motivul acestei "vizite" pe M2?
Super captura! Dar care a fost motivul acestei "vizite" pe M2?
-
- Mihaidraghici
-
Posted:
-
-
- TheTigerBeast
-
Posted:
-
TheTigerBeast
Pun si eu o poza din cutia cu amintiri. 23 mai 2023, rama BM2 1123-2123 “Talin” pe Magistrala 2 in statia Aviatorilor.
Pun si eu o poza din cutia cu amintiri. 23 mai 2023, rama BM2 1123-2123 “Talin” pe Magistrala 2 in statia Aviatorilor.
IMG_7465.jpeg (279.14 KB; downloaded 3737 times)
-
- Luca M.
-
Posted:
-
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Pai inteleg ca fost canibalizat pentru componente pana acum.
Pai inteleg ca fost canibalizat pentru componente pana acum.
-
- Luca M.
-
Posted:
-
-
- ANDREI_TB_CFR_413
-
Posted:
-
ANDREI_TB_CFR_413
@punmeister Și așa a avut o perioadă de imobilizare de aproximativ 2 ani. Idem și BM21 1102-2102 București.
@punmeister Și așa a avut o perioadă de imobilizare de aproximativ 2 ani. Idem și BM21 1102-2102 București.
- bizo
-
Posted:
-
bizo
Urmează București, încă așteptam piesele pentru echipare, dar o mai dureze că vin CAFurile in uzina la revizia de 1,2 milioane de km
Urmează București, încă așteptam piesele pentru echipare, dar o mai dureze că vin CAFurile in uzina la revizia de 1,2 milioane de km
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
A, deci a venit vremea si pentru prima lor revizie mare.
A, deci a venit vremea si pentru prima lor revizie mare.
- bizo
-
Posted:
-
bizo
Cam da, după se mai face, daca nu mă înșel eu, la al doilea milion de km
Cam da, după se mai face, daca nu mă înșel eu, la al doilea milion de km
- Utilizator anonim 3
-
Posted:
-
Utilizator anonim 3
A revenit la traseu rama 1104-2104 “Berlin”. Prezentă astăzi pe M1.
A revenit la traseu rama 1104-2104 “Berlin”. Prezentă astăzi pe M1.
- Dristorul Nr.3
-
Posted:
-
Dristorul Nr.3
Personal nu mi se pare normal ca anumite unitati sa fie "canibalizate" de piese pentru a fi donate altora. Parcul de material rulant ar trebui mentinut in stare de functionare 100%....Mai ales cu situatia mai "delicata" de la Metrorex.
Personal nu mi se pare normal ca anumite unitati sa fie "canibalizate" de piese pentru a fi donate altora. Parcul de material rulant ar trebui mentinut in stare de functionare 100%....Mai ales cu situatia mai "delicata" de la Metrorex.
-
- ANDREI_TB_CFR_413
-
Posted:
-
ANDREI_TB_CFR_413
Cel puțin acum în contextul începerii anului școlar 2024-2025. Compania Metrorex va fi nevoită să facă suplimentări de trenuri pe magistralele existente, iar dacă câteva stau imobilizate în depouri, efectele se vor simți: aglomerație cât cuprinde, intervale de succedare mai mari. Este chiar un lucru excelent că au scos pe trasee trenurile care stăteau defecte cu anii în depouri.
Cel puțin acum în contextul începerii anului școlar 2024-2025. Compania Metrorex va fi nevoită să facă suplimentări de trenuri pe magistralele existente, iar dacă câteva stau imobilizate în depouri, efectele se vor simți: aglomerație cât cuprinde, intervale de succedare mai mari. Este chiar un lucru excelent că au scos pe trasee trenurile care stăteau defecte cu anii în depouri.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pai da, da costa bani, pana acum Mrex nu a venit niciodata sa spuna ca ei au platit totul la timp si Altsom nu si-a facut treaba.
Pai da, da costa bani, pana acum Mrex nu a venit niciodata sa spuna ca ei au platit totul la timp si Altsom nu si-a facut treaba.
📖 Pagination options