MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM6 1 Mai - Aeroport Henri CoandăM6 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

710 posts, 206357 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 51

📖 Pagination options
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului Dragos31

George wrote here:
Exact ce lucrari vor fi la Chibrit? E PLS?! Nebunie. Credeam ca va fi la Tokyo.

La Chibrit (si Pod Constanta) e PSS.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului sab

@George
PSS + demontare tunel M4 si construire galerie noua de jonctiune cu M6.  Exact ce s-a făcut între Grigorescu si Dristor, Ambrozie, pe M1. Toate în mijlocul soselei.
@Luca M.
Dubioasa chestia cu noiembrie. Nici gardurile nu cred ca le montează pana atunci...

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului BGP2597

Până în noiembrie este valabil avizul de deviere a circulației. Chiar și Metrorex a recunoscut subtil în comunicat că valabilitatea lui se poate prelungi.

• sab
  • Posted:
  •  

Se acorda aviz pana în noiembrie pentru o lucrare despre care se știe sigur ca durează mai mult de un an? În ce tara trăim....

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului shoppy

Eu nu vad in articol o declaratie a Mrex care sa spuna ceva de vreun noiembrie, mi se pare ca este parerea ziaristului.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului satanistu

La sfantul asteapta poate se ridica restrictiile :))

Pai astia au de daramat o bucata din tunel, au de construit un punct scoatere scut, trebuie sa astepte sa plece scutul, trebuie sa asteapte sa fie translatat si sa treaca printre celalalte statii, apoi trebuie sa astepte sa ajunga la PSS, apoi sa fie scos de acolo, apoi trebuie sa acopere golul!

2 ani nene, noiembrie e poveste pentru adormit soferii!

Maine e proba focului!

• sab
  • Posted:
  •  

Bine, pot sa construiască PSS-ul și sa-l acopere, urmând sa-l activeze când ajunge TBM-ul, însă nici eu nu vad mai puțin de 12 luni ...

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului George

Sau să facă PSS mai târziu, măcar după ce pleacă scuturile (TBM), că momentan suntem la stadiul grinzi de ghidaj şi primii pereţi mulaţi la staţii, adică echivalent Dr Taberei 2012, scuturile au plecat efectiv prin 2015, parcă ( nu mai ţin minte exact). Oricum vorbim de ani de zile până când structura staţiilor va fi gata în orice metodă  (probabil şi aici top-down), nu văd tbm venit la PLS înainte de 2025 şi nici lansare până în 2026 minim. În realitate, la Chibrit trebuia să se apuce abia la final. Are cineva o schiţă foarte exactă - repet, foarte exactă - unde se va interveni la tunelul M 4 şi unde va fi PSS? Doar aşa am putea evalua pe bune ce/cât trebuie închis. Închiderea totală e fără precedent, nici în DT nu şi-au permis (şi acolo şi-au permis foarte multe pt că nu le-a păsat de opinia publică şi-aşa letargică).

• sab
  • Posted:
  •  

Sunt doua aspecte:
1. NU cred ca se poate face fără închidere totala. A se vedea amploarea lucrărilor în schița de mai jos, explicata. Daca s-ar fi putut, nu cred ca ar fi închis de nebuni.  Cel mai trist este ca demolarea tunelului M4 și refacerea lui ca galerie lărgită (acea pâlnie lunga) se suprapune fix peste intersecția cu Mihalache.
2. DA, nimeni nu înțelege de ce închid ACUM. Insa odată și odată tot va trebui inchisa zona. De aceea repet, nu inteleg de ce nu au facut lucrarea în anii 2000, când vorbeam de cu totul alt trafic. Iar M4 nu ar fi trebuit sa fie oprită, pentru ca se oprea la 1 Mai.
AfoGnnk.jpg (386.78 KB; downloaded 1407 times)

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului punmeister

Clar DA, a fost o mare prostie ca n-au facut asta pana in 2011 cand au dat drumul la tronsonul 1 Mai - Bazilescu, mai ales ca se stia de atunci ca M6 va pleca sub forma de ramificatie a M4 si nu ca magistrala independenta ce pleca din Piata Victoriei.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului George

sab: dacă aceea e aria de demolare, e uriaşă, într-adevăr....nu mi-am dat seama că se merge aşa de aproape de staţie şi că se afectează exact intersecţia cu Mihalache....plus PSS-ul....
Dacă totuşi am trăi într-o lume ideală, s-ar face excavaţia asta într-un ritm f. alert (probabil nu sub un an, dar nici nu ar dura doi), PSS la fel, apoi s-ar acoperi cumva şi s-ar da drumul la trafic înainte de sosirea cârtiţelor.
Dacă....depinde mult şi de presiunea publică, de implicarea primarilor etc.

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului subway guru

Cronologia e mult mai lunga, începe înainte de 1989
Nici măcar evazarea de la Pod Constanța nu e suficientă pentru extragerea TBM
Doar atâta s-a putut face în condițiile date!

• sab
  • Posted:
  •  

PSS-ul în sine nu este o problema, puteau sa- l facă și mai departe, in afara carosabilului.
Problema, intr-adevar, sunt cei peste 100m de tunel M4 care trebuie demolati și galeria care trebuie construita in loc. Și zona este fix la intrarea in stație.
Nu cred ca ai ce presiune sa pui. Da, se poate lucra zi și noapte, însă am vorbi de costuri colosale in acest caz (probabil și de chemări în judecata pentru nerespectarea orelor de liniște pentru cei din jur...).
Deci asta este cu M6 derivata din M4, părți bune și părți mai puțin bune....
@subway guru  Ce începe înainte de 1989?

Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului subway guru

Istoricul M4
În rest asta e problema intersecțiilor în formă de >—<
Dacă blochezi segmentul de mijloc nu mai contează ca blochezi și un Y

Go to page:  1  ... 40 41 42 43 44 45 46  ... 51

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M6 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464152 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”