De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Să scriem corect româneşte!

705 posts, 198603 views

Go to page:  1  ... 45 46 47 48 49 50 51

📖 Pagination options
Re: Să scriem corect româneşte! PTMZ

Depinde de noi: dacă nu suntem vigilenți la astfel de greșeli, așa se va întâmpla. Sigur, toată lumea face greșeli (inclusiv eu și alți colegi din echipa administrativă; de exemplu, este posibil ca mesajele mele mai vechi să conțină dezacorduri sau alte forme greșite), dar este important să le sesizăm și să le corectăm, iar dacă ceva este neclar, să le dezbatem. Este vorba și de respect reciproc, la urma urmei, în modul în care scriem.

Revenind la situațiile recente care apar pe forum,  ce este cu adevărat îngrijorător este că sunt identificabile erori flagrante, care ar trebui să fie inadmisibile la evaluarea națională de clasa a 8-a (mă rog, capacitatea, pe denumirea ei mai veche). Ținând cont că membrii acestui forum au vârsta de peste 16 ani, implicit au trecut prin această evaluare națională, ar trebui ca aceste maltratări ale limbii române să nu existe.

Re: Să scriem corect româneşte! Mihai Neagu

Asta inseamna ca sunt multi membri care nu au varsta de peste 16 ani...

Re: Sa ne cunoastem mai bine PTMZ

Corect. Însă...
Costin wrote here:
Fiecare isi asuma responsabilitatea pentru incalcarea regulamentului, la fel cum fiecare isi asuma responsabilitatea pentru anuntul public al incalcarii regulamentului.

Re: Să scriem corect româneşte! ANDREI_TB_CFR_413

Până la urmă, dacă noi greșim cu ceva sau încălcăm regulamentul, trebuie să ne asumăm greșelile. :wink:

Re: Să scriem corect româneşte! ByOnu

S-a umplut forumul recent de "dedesuPt".

Un simplu search dupa acest termen va lamureste.

Corect este "dedesuBt".

Go to page:  1  ... 45 46 47 48 49 50 51

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433153 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”