Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
710 posts, 205364 views
📖 Pagination options
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
shoppy
Dupa ce se termina toti PM se toarna tavanul care astfel devine parte din structura de rezistenta, apoi se excaveaza pana la primul planseu intermediar, apoi se toarna acesta si tot asa pana jos, avantajul este ca se poate excava fara ancore de sustinere a peretilor, dezavantajul este ca lucrezi sub tavan(bine, ai golurile tehnice).
Dupa ce se termina toti PM se toarna tavanul care astfel devine parte din structura de rezistenta, apoi se excaveaza pana la primul planseu intermediar, apoi se toarna acesta si tot asa pana jos, avantajul este ca se poate excava fara ancore de sustinere a peretilor, dezavantajul este ca lucrezi sub tavan(bine, ai golurile tehnice).
-
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Știri și articole din presă
cris_m
Nicidecum, lucrarile s-au extins inca din 12 iulie, insa ST Bucuresti, spre deosebire de ST Voluntari a strambat din nas la noul capat de linie de la monument... Linia 403 intoarce inca din prima zi acolo...
satanistu wrote here:
FB : STBSA:Societatea de Transport București - STB SA
·
📌 INFO Util: Autobuzele liniilor 261, 304, 441, 441B, 442, 443, 443B, 444, 446, 447, 447B, 448 și 477 vor întoarce în zona „Monumentului Aripi”
🟢 În contextul executării lucrărilor la magistrala de metrou M6 în zona Piața Montreal, începând de mâine, 31.07.2024, autobuzele liniilor 261, 304, 441, 441B, 442, 443, 443B, 444, 446, 447, 447B, 448 și 477 vor întoarce și vor staționa în zona „Monumentului Aripi”.
➡️ De la aceeaşi dată, pe Șoseaua București – Ploiești și pe aleea din parcarea Casei Presei vor fi ȋnfiinţate staţiile de autobuz „Piața Presei”.
Probabil se extind lucrarile la Pta Montreal.
Nicidecum, lucrarile s-au extins inca din 12 iulie, insa ST Bucuresti, spre deosebire de ST Voluntari a strambat din nas la noul capat de linie de la monument... Linia 403 intoarce inca din prima zi acolo...
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
Sunt curios ce părere are TPBI despre acești kilometri suplimentari pe care STB i-a făcut în astea 3 săptămâni.
Sunt curios ce părere are TPBI despre acești kilometri suplimentari pe care STB i-a făcut în astea 3 săptămâni.
-
- shoppy
-
Posted:
-
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Un nou santier pe traseu, toata aceasta padurice dintre Aleea Privighetorilor si Liceul Francez a fost taiata si se construieste.
https://www.google.ro/maps/@44.5196771,2 ... ntry=ttu
Un nou santier pe traseu, toata aceasta padurice dintre Aleea Privighetorilor si Liceul Francez a fost taiata si se construieste.
https://www.google.ro/maps/@44.5196771,2 ... ntry=ttu
- sab
-
Posted:
-
sab
Imi place ca s-au gandit sa scrie "fara transbordare la statia 1 Mai"...
Imi place ca s-au gandit sa scrie "fara transbordare la statia 1 Mai"...
8.jpg (412.58 KB; downloaded 2317 times)
-
- BGP2597
-
Posted:
-
BGP2597
Asta pentru că au comunicat prost la început, promovând proiectul ca fiind obiectul de investiție "1 Mai - OTP", presa preluând greșit ideea că trenurile se vor opri la 1 Mai de unde te muți în M4 și apoi Dumnezeu cu mila câte alte transbordări. Au realizat și ei în al 12-lea ceas și au încercat să o dreagă cu un asterix la finalul paginii.
Asta pentru că au comunicat prost la început, promovând proiectul ca fiind obiectul de investiție "1 Mai - OTP", presa preluând greșit ideea că trenurile se vor opri la 1 Mai de unde te muți în M4 și apoi Dumnezeu cu mila câte alte transbordări. Au realizat și ei în al 12-lea ceas și au încercat să o dreagă cu un asterix la finalul paginii.
-
- shoppy
-
Posted:
-
- idk_vlad
-
Posted:
-
idk_vlad
https://b365.ro/bucuresteni-innebuniti-d ... -541038/
În legătură cu ce spunea mai devreme colegul @cris_m...
Bucureșteni înnebuniți de mega restricțiile din zona 1 Mai. „Cum să deviezi pe străduțe traficul de pe Calea Griviței cu 3 benzi?!?”. Și încă e weekend, și încă e vacanță
Încă de sâmbătă, 24 august, au intrat în vigoare restricțiile de circulație din zona 1 Mai pentru șantierul Magistralei 6 de metrou, care va conecta Gara de Nord cu Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni. Mulți bucureșteni s-au arătat nemulțumiți de această schimbare, având în vedere că tot traficul este deviat din intersecția Calea Griviței – Bulevardul Ion Mihalache, iar șoferii ocolesc pe străduțele adiacente, blocându-le.
Străzi adiacente blocate din cauza restricțiilor din zona 1 Mai
După câteva ore de la instituirea restricțiilor, străduțele adiacente erau blocate de un număr mare de mașini. Infrastructura din zonă nu poate prelua un flux atât de mare de autoturisme. Următoarea imagine a fost făcută sâmbătă dimineață.
Circulația va fi restricționată în zona 1 Mai până în noiembrie.
Metrorex anunța, pe data de 14 august, printr-o postare pe pagina de Facebook, că se vor institui restricții de circulație, începând cu data de 24 august, în zona 1 Mai, prin devierea traficului din intersecția Calea Griviței – Bulevardul Ion Mihalache pentru activități pregătitoare la legătura cu actuala stație 1 Mai de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secțiunea Sud, din cadrul contractului de execuție „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare și execuție structură de rezistență stații, galerii și tuneluri. Lotul 1. – 1Mai-Tokyo”.
Astfel că șoferii sunt nevoiți să circule pe rutele ocolitoare, mai exact:
pentru direcția dinspre Șoseaua Chitilei și Bd. Bucureștii Noi, se va circula pe ruta Strada Carpați – Strada Mircești – Strada Caransebeș;
pentru direcția dinspre Bd. Ion Mihalache și Calea Griviței, pentru relația de ieșire din capitală, alternativa o va reprezenta ruta Strada Clăbucet – Strada Aviator Popișteanu – Strada Soveja – Pod Constanța.
Pentru asigurarea fluenței vehiculelor pe traseele de deviere, se va institui o restricție de tonaj de 3,5t pe sensul dinspre Șoseaua Chitilei și Bd. Bucureștii Noi, cu excepția STB, conform planului de trafic aprobat.
Circulația va fi restricționată în zona 1 Mai până în noiembrie
Metrorex anunța, pe data de 14 august, printr-o postare pe pagina de Facebook, că se vor institui restricții de circulație, începând cu data de 24 august, în zona 1 Mai, prin devierea traficului din intersecția Calea Griviței – Bulevardul Ion Mihalache pentru activități pregătitoare la legătura cu actuala stație 1 Mai de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secțiunea Sud, din cadrul contractului de execuție „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare și execuție structură de rezistență stații, galerii și tuneluri. Lotul 1. – 1Mai-Tokyo”.
Astfel că șoferii sunt nevoiți să circule pe rutele ocolitoare, mai exact:
pentru direcția dinspre Șoseaua Chitilei și Bd. Bucureștii Noi, se va circula pe ruta Strada Carpați – Strada Mircești – Strada Caransebeș;
pentru direcția dinspre Bd. Ion Mihalache și Calea Griviței, pentru relația de ieșire din capitală, alternativa o va reprezenta ruta Strada Clăbucet – Strada Aviator Popișteanu – Strada Soveja – Pod Constanța.
Pentru asigurarea fluenței vehiculelor pe traseele de deviere, se va institui o restricție de tonaj de 3,5t pe sensul dinspre Șoseaua Chitilei și Bd. Bucureștii Noi, cu excepția STB, conform planului de trafic aprobat.
https://b365.ro/wp-content/uploads/straw ... 709.webp
https://b365.ro/bucuresteni-innebuniti-d ... -541038/
În legătură cu ce spunea mai devreme colegul @cris_m...
- sab
-
Posted:
-
sab
Pai pe unde sa deviezi ? Ai alt bulevard la dispozitie ?
Si distractia va dura cativa ani, dupa experienta de la Grigorescu....
Pai pe unde sa deviezi ? Ai alt bulevard la dispozitie ?
Si distractia va dura cativa ani, dupa experienta de la Grigorescu....
-
- Luca M.
-
Posted:
-
Luca M.
Reusesc sa faca toata treaba pana in noiembrie?
Reusesc sa faca toata treaba pana in noiembrie?
- sab
-
Posted:
-
sab
Glumesti ?...
TBM-ul nici macar nu a plecat. Tocmai am scris ca va dura cativa ani, minim doi...
Glumesti ?...
TBM-ul nici macar nu a plecat. Tocmai am scris ca va dura cativa ani, minim doi...
- George
-
Posted:
-
George
Exact ce lucrari vor fi la Chibrit? E PLS?! Nebunie. Credeam ca va fi la Tokyo.
Exact ce lucrari vor fi la Chibrit? E PLS?! Nebunie. Credeam ca va fi la Tokyo.
-
- Luca M.
-
Posted:
-
Luca M.
Eu nu ma pricep la aceste lucruri si nu stiu exact ce presupune lucrarea si cat ar dura, in schimb, vazand poze de pe celelalte santiere ale M6 pare o lucrare de durata. Din cauza asta am fost mirat sa vad ca in articol scrie ca “circulatia va fi restrictionata pana in noiembrie”, adica ca toate sapaturile si tot ce mai au de facut o sa dureze doar 2 luni? Mi s-a parut imposibil si de aceea am pus intrebarea pe forum.
sab wrote here:
Glumesti ?...
Eu nu ma pricep la aceste lucruri si nu stiu exact ce presupune lucrarea si cat ar dura, in schimb, vazand poze de pe celelalte santiere ale M6 pare o lucrare de durata. Din cauza asta am fost mirat sa vad ca in articol scrie ca “circulatia va fi restrictionata pana in noiembrie”, adica ca toate sapaturile si tot ce mai au de facut o sa dureze doar 2 luni? Mi s-a parut imposibil si de aceea am pus intrebarea pe forum.
📖 Pagination options