Topic: Defecte, imobilizări și reparații ale troleibuzelor
1850 posts, 638474 views
📖 Pagination options
-
- Cezar210
-
Posted:
-
Re: Defecte, imobilizări și reparații ale troleibuzelor
Cezar210
5364 defect în intersecție la Favorit, sens Drumul Taberei.
5364 defect în intersecție la Favorit, sens Drumul Taberei.
- nathalael
-
Posted:
-
nathalael
A devenit tradiție să mă intersectez cu #5324 tractat. 18 iulie și azi
A devenit tradiție să mă intersectez cu #5324 tractat. 18 iulie și azi
IMG_3828.jpeg (1004.69 KB; downloaded 4942 times)
IMG_3852.jpeg (1.13 MB; downloaded 4939 times)
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
S-a defectat de dimineata, in jurul orei 8, la intersectia Dr. Taberei cu Dr. Sarii ...
S-a defectat de dimineata, in jurul orei 8, la intersectia Dr. Taberei cu Dr. Sarii ...
- GPS
-
Posted:
-
GPS
S-a defectat și 5381. Este tractat spre depou.
S-a defectat și 5381. Este tractat spre depou.
-
- Aron
-
Posted:
-
Aron
#5450 in linia 93 mai devreme
”DEFECȚIUNE Baterii de tracțiune”
#5450 in linia 93 mai devreme
IMG_1879.jpeg (1.02 MB; downloaded 4251 times)
”DEFECȚIUNE Baterii de tracțiune”
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Si ma intreb retoric oare, nu cumva mersul excesiv pe baterii, mai ales acolo unde exista retea nu isi spune in sfarsit cuvantul?
Si ma intreb retoric oare, nu cumva mersul excesiv pe baterii, mai ales acolo unde exista retea nu isi spune in sfarsit cuvantul?
-
- bgd70
-
Posted:
-
bgd70
In cazul asta, nu sunt prea sensibile bateriile? Mi se pare cam restrictiv modul de folosire al lor, nu e clar cat timp poate merge alimentat din retea sau din baterii. Ar fi fost util un manual de exploatare.
In cazul asta, nu sunt prea sensibile bateriile? Mi se pare cam restrictiv modul de folosire al lor, nu e clar cat timp poate merge alimentat din retea sau din baterii. Ar fi fost util un manual de exploatare.
- neoman
-
Posted:
-
neoman
Legat de ce a zis cris_m, ieri fiind blocat în trafic în fața depoului Bucureștii Noi, am văzut că un Solaris era manevrat pe baterii. Poate și asta sa contribuie la uzura prematură a bateriilor? Nu știu dacă era doar acest troleibuz condus în acest fel, sau este modalitatea obișnuită (și aprobată) de a manevra Solarisurile prin depou.
Legat de ce a zis cris_m, ieri fiind blocat în trafic în fața depoului Bucureștii Noi, am văzut că un Solaris era manevrat pe baterii. Poate și asta sa contribuie la uzura prematură a bateriilor? Nu știu dacă era doar acest troleibuz condus în acest fel, sau este modalitatea obișnuită (și aprobată) de a manevra Solarisurile prin depou.
-
- Luca M.
-
Posted:
-
Luca M.
Oricum din cate am inteles inclusiv accesul pe traseu se face pe baterii. Troleibuzele astea cred ca doar pe traseu cand sunt sub retea merg conectate, in rest manevre si alte deplasari cred ca se fac pe baterii.
Oricum din cate am inteles inclusiv accesul pe traseu se face pe baterii. Troleibuzele astea cred ca doar pe traseu cand sunt sub retea merg conectate, in rest manevre si alte deplasari cred ca se fac pe baterii.
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
5245 așteaptă, de ceva timp, tractarea, în stația "Costache Stamate", sens Piața Unirii...
5245 așteaptă, de ceva timp, tractarea, în stația "Costache Stamate", sens Piața Unirii...
#5245 - D - 20240820_100104.jpg (1.64 MB; downloaded 3476 times)
- Mariusv
-
Posted:
-
Mariusv
A revenit 5431 al vatrei, dupa cel putin 3 luni de absenta (vazut ieri pe linia 90) .
A revenit 5431 al vatrei, dupa cel putin 3 luni de absenta (vazut ieri pe linia 90) .
- vl273
-
Posted:
-
vl273
5386 a terminat RKul? Am vazut aseara un “verde” tractat pe la Stefan cel Mare si dupa numar (vazut de la distanta) nu prea parea a fi 5348..
5386 a terminat RKul? Am vazut aseara un “verde” tractat pe la Stefan cel Mare si dupa numar (vazut de la distanta) nu prea parea a fi 5348..
-
- Cezar210
-
Posted:
-
- SirVlady
-
Posted:
-
SirVlady
A terminat o parte din RK, că a ajuns la Bucureștii Noi descompletat.
A terminat o parte din RK, că a ajuns la Bucureștii Noi descompletat.
📖 Pagination options