Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii dupa inaugurarea pasajului

1536 posts, 373682 views

Go to page:  1  ... 104 105 106 107 108 109 110

📖 Pagination options
Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului shoppy

Este receptionat, de vreo 6 luni o firma tot evalueaza starea pasajului ca sa vada ce reparatii sunt necesare, poate termina pana la paste.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului orex

N-am regasit in surse deschise nicio informatie oficiala cum ca a fost receptionata lucrarea in integralitate. Totusi, cateva obiecte ale constructiei au fost receptionate si  transferate in patrimoniul Administratiei Strazilor din Bucuresti, din moment ce exista contracte de mententa, pentru scarile rulante, cat si pentru ascensoarele ce deservesc pasajul, cu valabilitate finele anului curent.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului Serban

shoppy wrote here:
Este receptionat, de vreo 6 luni o firma tot evalueaza starea pasajului ca sa vada ce reparatii sunt necesare, poate termina pana la paste.

Expertiza a fost finalizata demult. Ultimul stadiu pe care il stiu eu este ca se negocia intre PMB si constructor ce defecte pot fi considerate vicii de construire (si deci se spera sa se repare pe banii constructorului) si ce defecte au aparut din lipsa de intretinere sau uzura normala (si deci se repara pe banii PMB). De altfel, prin primavara am vazut echipe Astaldi care inspectau pasajul, faceau poze, etc.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului satanistu

Pe langa infectia care e pe pasaj, singurul lift functional are data mentenantei depasite. August 2024 scria ca trebuie facuta, suntem in Septembrie..

Sa asteptam sa se intample o nenorocire ca sa faca nenorocitii astia ceva cu jegul din mijlocul orasului?

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului ANDREI_TB_CFR_413

Colac peste pupăză, nu funcționează toate cele 4 lifturi deodată. Mereu sunt cel puțin 1-2 lifturi defecte.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului satanistu

Dap, singurul lift functional acum e nefunctional cu un mesaj ca nu mai merge. In loc sa ii faca mentenanta l-au inchis de tot.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului ANDREI_TB_CFR_413

Era cel mai bine să facă mentenanța la toate cele 4 lifturi, nu să le țină închise. E foarte dificil pentru persoanele cu dizabilități, părinți cu cărucioare pentru copii etc. care vor să urce sau să coboare.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului shoppy

Obiectivul este administrat de PMB deci poti sa scrii pe FB la primar, primar adjunct si cine mai este pe acolo, primarul are obiceiul sa trambiteze tot felul de reparatii dar fara sa le faca si contract de mentenanta.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului neoman

Tocmai ce am trimis o sesizare la PMB pe acest subiect. Cum primesc răspunsul îl postez aici.

Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului neoman

Revin cu update. Petiția mea fost redirecționată de PMB către Administrația Străzilor care a pasat-o înapoi la PMB pe motiv ca recepția nu este făcută. No comment. Just pencil pushers.

Go to page:  1  ... 104 105 106 107 108 109 110

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433157 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”