Topic: Să mai şi râdem...
1635 posts, 420558 views
📖 Pagination options
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Să mai şi râdem...
ByOnu
Daca esti prins in stare de ebrietate pe trotineta (electrica) pe drumurile publice scapi doar cu o amenda? Dar cu bicicleta?
shoppy wrote here:
Din seria viata bate filmul in Bucuresti, dupa ce au chefuit in sectorul 1 pana la 3 noaptea, doi baieti au hotarat sa inchirieze trotinete ca sa mearga in Centrul Vechi si sa continue petrecerea acolo, au ajuns pana la Victoriei unde s-au busit in masina politiei, politistii le-au oferit servetele ca sa-si stearga genunchii insangerati dupa care i-au pus sa sufle in fiola si i-au amendat pe fiecare cu 500ron pentru condus trotineta in stare de ebrietate.
Daca esti prins in stare de ebrietate pe trotineta (electrica) pe drumurile publice scapi doar cu o amenda? Dar cu bicicleta?
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Daca nu iti trebuie carnet ca sa o conduci atunci nu are treaba cu carnetul, asa si la pietonii care traverseaza pe rosu ar trebui sa le ia carnetul daca il au.
Daca nu iti trebuie carnet ca sa o conduci atunci nu are treaba cu carnetul, asa si la pietonii care traverseaza pe rosu ar trebui sa le ia carnetul daca il au.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Pai bun. Dar mersul pe bicicleta sau cu trotineta (sau cu caruta) pe drumurile publice in stare de ebrietate nu se lasa si cu dosar penal? Indiferent daca ai sa nu carnet.
Pai bun. Dar mersul pe bicicleta sau cu trotineta (sau cu caruta) pe drumurile publice in stare de ebrietate nu se lasa si cu dosar penal? Indiferent daca ai sa nu carnet.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Cred ca dosarul penal este doar pentru condus autovehicule, bicicleta si trotineta nu se inmatriculeaza deci nu sunt autovehicule, caruta este vehicul cu tractiune animala si se inmatriculeaza, este tratata separat, nu stiu exact cum.
Cred ca dosarul penal este doar pentru condus autovehicule, bicicleta si trotineta nu se inmatriculeaza deci nu sunt autovehicule, caruta este vehicul cu tractiune animala si se inmatriculeaza, este tratata separat, nu stiu exact cum.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Inteleg. Totusi si cu bicicleta sau trotineta poti accidenta serios pietonii sau sa iei decizii periculoase in trafic care pot conduce la accidente.
Inteleg. Totusi si cu bicicleta sau trotineta poti accidenta serios pietonii sau sa iei decizii periculoase in trafic care pot conduce la accidente.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
De acord, dar asa si un pieton care impinge o roaba, alearga, se da pe role sau skateboard.
De acord, dar asa si un pieton care impinge o roaba, alearga, se da pe role sau skateboard.
- Costin
-
Posted:
-
Costin
In Norvegia, infractiunile comise pe trotineta (condus cu pasager, condus in stare de ebrietate, etc) rezulta in retinerea permisului de conducere, daca acesta exista.
In Norvegia, infractiunile comise pe trotineta (condus cu pasager, condus in stare de ebrietate, etc) rezulta in retinerea permisului de conducere, daca acesta exista.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
O treaba simpatică. Halterofila noastră i-a urat fără să vrea succes concurentei din China!
Cambei în chineză e modul de a spune Noroc!!!
O treaba simpatică. Halterofila noastră i-a urat fără să vrea succes concurentei din China!
Cambei în chineză e modul de a spune Noroc!!!
- ByOnu
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
...
...
1724402361516.png (274.8 KB; downloaded 674 times)
1724402667293.png (1.68 MB; downloaded 674 times)
- Luca M.
-
Posted:
-
- ANDREI_TB_CFR_413
-
Posted:
-
ANDREI_TB_CFR_413
Oare s-a lansat ploaia artificială și nu știm noi? Sau de când sunt programate să se oprească la un anumit interval de timp?
Oare s-a lansat ploaia artificială și nu știm noi? Sau de când sunt programate să se oprească la un anumit interval de timp?
- ByOnu
-
Posted:
-
- ANDREI_TB_CFR_413
-
Posted:
-
ANDREI_TB_CFR_413
Oh Doamne... N-am văzut așa ceva până acum.
A, stai, dacă e BemVeu, e normal pentru românul de rând să se creadă șmecher.
Oh Doamne... N-am văzut așa ceva până acum.
A, stai, dacă e BemVeu, e normal pentru românul de rând să se creadă șmecher.
📖 Pagination options