Topic: Accidente / incidente
2630 posts, 792873 views
📖 Pagination options
-
- Luca M.
-
Posted:
-
Re: Accidente / incidente
Luca M.
Un incident ciudat la metrou, un barbat s a urcat pe un tren (oprit) la Piata Victoriei M2 si facea scandal, facea agitatie, lumea fugea, erau urlete… n-am inteles… Politia s-a suit pe tren si l-au prins pe individ… Asteptam sa vedem la stiri. Daca apare.
Un incident ciudat la metrou, un barbat s a urcat pe un tren (oprit) la Piata Victoriei M2 si facea scandal, facea agitatie, lumea fugea, erau urlete… n-am inteles… Politia s-a suit pe tren si l-au prins pe individ… Asteptam sa vedem la stiri. Daca apare.
- nathalael
-
Posted:
-
nathalael
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Avem de la protv:
https://stirileprotv.ro/stiri/actualitat ... oto.html
Avem de la protv:
Scene halucinante la metrou. „Atacuri” cu extinctoare la Piața Victoriei și Piața Romană. Un bărbat s-a urcat pe tren.
Un bărbat s-a urcat, joi seară, pe o garnitură de metrou la Piaţa Victoriei şi a vrut să pulverizeze substanţe dintr-un extinctor. Un poliţist a urcat şi a reuşit să-l coboare, în aplauzele călătorilor.
”Circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate pe Magistrala 2, în intervalul 21:00-21:30, din cauza unor persoane care au tulburat liniştea publică. Unul dintre aceştia a urcat la Piaţa Victoriei pe un tren aflat în staţionare pentru a împrăştia substanţe dintr-un extinctor. Cealaltă persoană a pulverizat substanţe dintr-un extinctor într-un tren aflat în staţia Piaţa Romană”, anunţă, joi seară, Metrorex.
Sursa citată a precizat că pasagerii aflaţi în trenul din Piaţa Romană au fost debarcaţi în siguranţa.
Aceştia şi-au continuat călătoria cu un tren garat la cealaltă linie.
Echipele Metrorex au avizat Poliţia, iar circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată în condiţii normale.
”La data de 8 august 2024, în jurul orei 21.20, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie pentru Transportul Public au intervenit într-o situaţie în care un bărbat, în vârstă de 39 de ani s-a urcat cu o scară pe garnituta de metrou la magistrala M2 - staţia Victoriei. A fost dat jos de poliţişti, fără a suferi vreo vătămare, urmând a fi condus la o unitate medicală de specialitate”, a transmis Poliţia Capitalei.
https://stirileprotv.ro/stiri/actualitat ... oto.html
-
- orex
-
Posted:
-
-
- punmeister
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Interval de circulație la 8:15 Gorjului către Preciziei peste 13min! Credeam ca au reintrodus IVA... Insa nu, era un BM2, care mergea cu viteza redusa, poate avea o problema. Intervalul afisat a tot crescut, cu 4 min în 8-9 min cât am așteptat eu.
Interval de circulație la 8:15 Gorjului către Preciziei peste 13min! Credeam ca au reintrodus IVA... Insa nu, era un BM2, care mergea cu viteza redusa, poate avea o problema. Intervalul afisat a tot crescut, cu 4 min în 8-9 min cât am așteptat eu.
- sab
-
Posted:
-
sab
Si tot azi, nu cred ca are legatura cu ce am scris mai sus, datorita orei.
Totusi, ceva este ciudat in comunicat, metroul M1 a intrat la si a plecat de la (?)linia 1, care este linia din Militari catre AS.
https://www.metrorex.ro/comunicate_de_presa/02092024
Si tot azi, nu cred ca are legatura cu ce am scris mai sus, datorita orei.
Totusi, ceva este ciudat in comunicat, metroul M1 a intrat la si a plecat de la (?)linia 1, care este linia din Militari catre AS.
ACTUALIZARE: Începând cu ora 07:15, circulația trenurilor de metrou a fost reluată în condiții normale.
Metrorex informează că astăzi, 02.09.2024, la ora 05:48, în stația de metrou Petrache Poenaru, linia 2 a avut loc o posibilă tentativă de suicid.
În urma acestui eveniment regretabil, circulația trenurilor a fost reorganizată. Astfel, trenurile de metrou circulă în sistem pendulă între stațiile Dristor 2 - Gara de Nord 1, linia 1 și Republica - Eroilor 1, linia 1. Stația de metrou Petrache Poenaru este închisă pentru intervenție.
Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru a interveni în acest caz.
Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.
Vom reveni cu detalii când circulația se va relua în condiții normale.
https://www.metrorex.ro/comunicate_de_presa/02092024
- sab
-
Posted:
-
sab
Se circula greu pe M2 "dim motive obiective, independente de Metrorex" (conform anunț vocal). De la Pipera se circula cu transbordare la Tineretului.
Se circula greu pe M2 "dim motive obiective, independente de Metrorex" (conform anunț vocal). De la Pipera se circula cu transbordare la Tineretului.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Precis. Anunturile audio dinamice trebuie sa fie UTILE calatorilor.
Cu ce il intereseaza pe calator ca problema este "obiectiva si independenta de Metrorex"?! El vrea sa stie cum ajunge la destinatie, ce alternative exista, care sunt intarzierile estimate, samd.
Iar fix prin faptul ca imi precizeaza lucrul asta absolut gratuit si neintrebati de nimeni ma baga la banuieli ca poate problema e FIX din vina lor. Poate fi bluffing sau "abureala".
Precis. Anunturile audio dinamice trebuie sa fie UTILE calatorilor.
Cu ce il intereseaza pe calator ca problema este "obiectiva si independenta de Metrorex"?! El vrea sa stie cum ajunge la destinatie, ce alternative exista, care sunt intarzierile estimate, samd.
Iar fix prin faptul ca imi precizeaza lucrul asta absolut gratuit si neintrebati de nimeni ma baga la banuieli ca poate problema e FIX din vina lor. Poate fi bluffing sau "abureala".
- sab
-
Posted:
-
sab
Nu mai spun ca nu s-au obosit sa schimbe/opreasca anunturile vocale din tren. In trenul care a ajuns la Tineretului si a plecat inapoi catre Arghezi se anuntau statiile Unirii, Universitate, Romana, etc.
Abia pe la Sudului s-au prins si au reglat...
N-am gasit nicio stire despre cauza, deci nu cred ca a fost vreo tentativa de suicid. Posibil sa fi ramas vreun CAF blocat intre Tineretului si Brancoveanu, desi se invocau "motive independente de vointa Metrorex".
Nu mai spun ca nu s-au obosit sa schimbe/opreasca anunturile vocale din tren. In trenul care a ajuns la Tineretului si a plecat inapoi catre Arghezi se anuntau statiile Unirii, Universitate, Romana, etc.
Abia pe la Sudului s-au prins si au reglat...

N-am gasit nicio stire despre cauza, deci nu cred ca a fost vreo tentativa de suicid. Posibil sa fi ramas vreun CAF blocat intre Tineretului si Brancoveanu, desi se invocau "motive independente de vointa Metrorex".
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Trenul s-a stricat independent de dorinta Metrorex de a nu se strica.
Trenul s-a stricat independent de dorinta Metrorex de a nu se strica.
-
- thatspongy
-
Posted:
-
thatspongy
Acum o ora am mers si eu cu unul, in fiecare statie anunta stationarea in 2 minute...
Acum o ora am mers si eu cu unul, in fiecare statie anunta stationarea in 2 minute...
📖 Pagination options