Topic: Trenurile Alstom Metropolis (BM4)
862 posts, 255902 views
📖 Pagination options
- TudorSt
-
Posted:
-
Re: Trenurile Alstom Metropolis (BM4)
TudorSt
Ce nu știe (sau nu vrea să știe) Alstom e ca IVA vor rămâne în circulație și după ce intră în circulație toate trenurile lor pe M5, deci argumentul lor nu stă în picioare. Doar nu își imaginează cineva ca se retrag și IVA de pe M4.
Ce nu știe (sau nu vrea să știe) Alstom e ca IVA vor rămâne în circulație și după ce intră în circulație toate trenurile lor pe M5, deci argumentul lor nu stă în picioare. Doar nu își imaginează cineva ca se retrag și IVA de pe M4.
- Dragos31
-
Posted:
-
Dragos31
Oricum pe M3 nu prea au mai circulat de la 1 iulie, de cand se vine din nou la 7 minute (in loc de 6 cum era anterior) ...
Oricum pe M3 nu prea au mai circulat de la 1 iulie, de cand se vine din nou la 7 minute (in loc de 6 cum era anterior) ...
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Asta suna a inventie Metrorex pentru creduli, oricine are o mica idee despre cum functioneaza reteaua de metrou (si aici evident ca Alstom sunt inclusi) stie ca e o minciuna.
Deci putem specula ca Metrorex a ramas fara argumente tehnice in fata Alstom, asa ca a inceput sa minta in speranta ca ia publicul de partea lor. Noroc ca publicul nu e atat de prost cum ne crede alde Metrorex.
Asta suna a inventie Metrorex pentru creduli, oricine are o mica idee despre cum functioneaza reteaua de metrou (si aici evident ca Alstom sunt inclusi) stie ca e o minciuna.
Deci putem specula ca Metrorex a ramas fara argumente tehnice in fata Alstom, asa ca a inceput sa minta in speranta ca ia publicul de partea lor. Noroc ca publicul nu e atat de prost cum ne crede alde Metrorex.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Intre timp a mai plecat o garnitura din Brazilia, cel mai probabil 1403-2403.
Intre timp a mai plecat o garnitura din Brazilia, cel mai probabil 1403-2403.
- Puss in Boots
-
Posted:
-
Puss in Boots
Are cineva de curiozitate o lista cu numele trenurilor noi? Sau le aflam pe parcurs? Eram doar curios chiar daca pare ca tara arde si baba se piaptana Am incercat sa caut informatia aici dar nu am gasit.
Are cineva de curiozitate o lista cu numele trenurilor noi? Sau le aflam pe parcurs? Eram doar curios chiar daca pare ca tara arde si baba se piaptana Am incercat sa caut informatia aici dar nu am gasit.
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Se vor afla pe parcurs. Mai întâi să fie livrate trenurile.
Se vor afla pe parcurs. Mai întâi să fie livrate trenurile.
- orex
-
Posted:
-
orex
Care-i sursa stirii @punmeister, ca n-am reusit s-o aflu.
Care-i sursa stirii @punmeister, ca n-am reusit s-o aflu.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Eu in principal citesc LinkedInurile celor ce lucreza la Alstom Taubaté.
Sursa in cauza este aceasta: https://www.linkedin.com/posts/marco-ant ... _android
Eu in principal citesc LinkedInurile celor ce lucreza la Alstom Taubaté.
Sursa in cauza este aceasta: https://www.linkedin.com/posts/marco-ant ... _android
- orex
-
Posted:
-
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
1405-2405 este gata.
https://www.linkedin.com/posts/henri-pou ... _android
1405-2405 este gata.
1725039840422.jpeg (298.75 KB; downloaded 1436 times)
https://www.linkedin.com/posts/henri-pou ... _android
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Ori s-au nimerit cei mai inalti 4 oameni in fotografie, ori salonul este ..scund. Tind sa cred ca e prima varianta.
Ori s-au nimerit cei mai inalti 4 oameni in fotografie, ori salonul este ..scund. Tind sa cred ca e prima varianta.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
Si-si. BM4 au plafonul scazut datorita instalatiilor de HVAC din salon.
Si-si. BM4 au plafonul scazut datorita instalatiilor de HVAC din salon.
- punmeister
-
Posted:
-
punmeister
- TudorSt
-
Posted:
-
TudorSt
Dar cu 3 si 4 ce se intampla? De mai bine de trei luni nu se stie nimic, nici daca au plecat din Brazilia, nici daca sunt pe drum, nici daca au probleme tehnice.
Dar cu 3 si 4 ce se intampla? De mai bine de trei luni nu se stie nimic, nici daca au plecat din Brazilia, nici daca sunt pe drum, nici daca au probleme tehnice.
📖 Pagination options