Topic: Irisbus Citelis
1042 posts, 444313 views
📖 Pagination options
- soldy
-
Posted:
-
Re: Irisbus Citelis
soldy
De ce oare nu pot face ceva cap coada. Nu cred ca nu mai aveau vopsea neagra.
De ce oare nu pot face ceva cap coada. Nu cred ca nu mai aveau vopsea neagra.
IMG_20240502_111019_edit_1407653447932080.jpg (1.81 MB; downloaded 5683 times)
-
- Albert
-
Posted:
-
Albert
Inițial au fost ambele negre. Probabil ca unul s-a stricat între timp…
Sursă foto: TPBI
Inițial au fost ambele negre. Probabil ca unul s-a stricat între timp…
Sursă foto: TPBI
IMG_7371.jpeg (448.76 KB; downloaded 5687 times)
- cosminduru
-
Posted:
-
cosminduru
Valul de căldură face ravagii printre aceste troleibuze, numai ieri am văzut 5 (cinci) căzute ca muștele, blocate fără tracțiune, tractate..
Ce se întâmplă cu ele? Fiabilitatea pare dezastruoasă.
Valul de căldură face ravagii printre aceste troleibuze, numai ieri am văzut 5 (cinci) căzute ca muștele, blocate fără tracțiune, tractate..
Ce se întâmplă cu ele? Fiabilitatea pare dezastruoasă.
-
- shoppy
-
Posted:
-
-
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Sau nu mai exista si ventilatia baga toata mizeria inauntru, praful acopera radiatoarele si se incing. Cand vin echipamentele la service au tot jegul din lume in ele de parca vin din groapa de gunoi.
Sau nu mai exista si ventilatia baga toata mizeria inauntru, praful acopera radiatoarele si se incing. Cand vin echipamentele la service au tot jegul din lume in ele de parca vin din groapa de gunoi.
-
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
Așa se prezintă 5303. Din reparația improvizată cu pricina mai cad mici bucăți la anumite gropi mai semnificative.
Așa se prezintă 5303. Din reparația improvizată cu pricina mai cad mici bucăți la anumite gropi mai semnificative.
citelis.jpg (456.51 KB; downloaded 4296 times)
-
- ByOnu
-
Posted:
-
-
- ikarus13
-
Posted:
-
ikarus13
Arată efectiv oribil. Aceste improvizații grotești sunt acceptate și de conducerile unelor depouri/autobaze din păcate. Să ne uităm atent și la plasticele din salonul călătorilor cât de murdare pot să fie.
A fost o vreme când au fost disponibilizați angajații STB de la curățenie și s-a promis că o să fie mai bine cu aceste firme. "Minunea" nu a ținut aproape deloc. Vehiculele sunt "igienizate" în glumă. Observ că nimeni nu mai este deranjat de acest subiect...
Arată efectiv oribil. Aceste improvizații grotești sunt acceptate și de conducerile unelor depouri/autobaze din păcate. Să ne uităm atent și la plasticele din salonul călătorilor cât de murdare pot să fie.
A fost o vreme când au fost disponibilizați angajații STB de la curățenie și s-a promis că o să fie mai bine cu aceste firme. "Minunea" nu a ținut aproape deloc. Vehiculele sunt "igienizate" în glumă. Observ că nimeni nu mai este deranjat de acest subiect...
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Cate eforturi pentru izolatul cu orice pret al cotetului, urmeaza spuma de zidarie cand se termina scotchul, ca la locomotive.
Cate eforturi pentru izolatul cu orice pret al cotetului, urmeaza spuma de zidarie cand se termina scotchul, ca la locomotive.
-
- petro burgener
-
Posted:
-
petro burgener
Deși s-a hotărât ca in weekend să circule vehicule cu AC, Irisbusul 5360 pe linia 70, are AC defect de mult timp, in ultimile 3 săptămâni am mers cu el vreo 3 ori! Pe geamul cabinei soferului e și o hartie in care se specifica acest lucru! Astazi la Vatra avem 6 Solarisuri in depou, să zicem, poate 3 cu defecțiuni, plus Irisbusuri, unele in mod sigur cu AC functional!
Deși s-a hotărât ca in weekend să circule vehicule cu AC, Irisbusul 5360 pe linia 70, are AC defect de mult timp, in ultimile 3 săptămâni am mers cu el vreo 3 ori! Pe geamul cabinei soferului e și o hartie in care se specifica acest lucru! Astazi la Vatra avem 6 Solarisuri in depou, să zicem, poate 3 cu defecțiuni, plus Irisbusuri, unele in mod sigur cu AC functional!
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Degeaba tot contabilizați câte vehicule stau sau nu în depou. Cât timp totul se face temporar, pe bază de dispoziție "de sus" trâmbițată în presă, merge bine o perioadă și apoi se va reveni la repartizările bine știute. Nu se va schimba nimic și nu este nicio victorie pentru transportul public. Eu sunt sătul de câte dispoziții de genul am văzut de-a lungul anilor și trebuie să fie cineva tare credul ca să creadă că gata, s-a rezolvat problema.
Cât timp repartizările nu se fac pe criterii de performanță de genul:
- ce tip de vehicul este
- ce lungime are vehiculul
- ce normă de poluare
- ce condiții oferă
Atunci stați și contabilizați la nesfârșit câte vehicule noi sunt sau nu în depou, în loc să faceți sesizări peste sesizări la STB, TPBI și la alte autorități competente.
Și vă dau o veste... Criteriile de performanță de mai sus ar trebui stabilite și impuse nu de operatorul de transport, ci de autoritatea în transporturi care acordă subvenția. Asta dacă vrem să facem un lucru temeinic și bun.
Degeaba tot contabilizați câte vehicule stau sau nu în depou. Cât timp totul se face temporar, pe bază de dispoziție "de sus" trâmbițată în presă, merge bine o perioadă și apoi se va reveni la repartizările bine știute. Nu se va schimba nimic și nu este nicio victorie pentru transportul public. Eu sunt sătul de câte dispoziții de genul am văzut de-a lungul anilor și trebuie să fie cineva tare credul ca să creadă că gata, s-a rezolvat problema.
Cât timp repartizările nu se fac pe criterii de performanță de genul:
- ce tip de vehicul este
- ce lungime are vehiculul
- ce normă de poluare
- ce condiții oferă
Atunci stați și contabilizați la nesfârșit câte vehicule noi sunt sau nu în depou, în loc să faceți sesizări peste sesizări la STB, TPBI și la alte autorități competente.
Și vă dau o veste... Criteriile de performanță de mai sus ar trebui stabilite și impuse nu de operatorul de transport, ci de autoritatea în transporturi care acordă subvenția. Asta dacă vrem să facem un lucru temeinic și bun.
- florin
-
Posted:
-
florin
Pe un grup de Facebook al unui cartier oamenii sunt nemulțumiți că multe mijloacele de transport au A/C nefuncțional sau deloc. Un reprezentant a fost în audiență la PMB și i s-a spus să semnaleze astfel de probleme la numărul unic al primăriei: 031 9898. Cu cât mai multe sesizări cu atât mai bine.
Răspund și în week-end, tocmai am semnalat niște marcaje șterse - de la call center redirectează la cine e responsabil:
Pe un grup de Facebook al unui cartier oamenii sunt nemulțumiți că multe mijloacele de transport au A/C nefuncțional sau deloc. Un reprezentant a fost în audiență la PMB și i s-a spus să semnaleze astfel de probleme la numărul unic al primăriei: 031 9898. Cu cât mai multe sesizări cu atât mai bine.
Răspund și în week-end, tocmai am semnalat niște marcaje șterse - de la call center redirectează la cine e responsabil:
Rugamintea mea si a dansului e ca pe viitor sa incercam pe langa postarea pe diversele grupuri de fb sa urmam si pasii institutionali si sa actionam intr-un mod eficient si constructiv sunand la numarul unic 031 - 9898 - Numărul Unic al Primăriei Generale a Municipiului București - unde sa semnalati aceste probleme. Veti suna si va raspunde un robot care va spune sa apasati tastele de la 1 la 8 pt a fi preluat de un dispecer din call center care se va ocupa de problema dumneavoastra. Temele principale ar fi:
1. Probleme privind termoficarea
2. Transport public in comun si al taxiurilor
3. Parcari si adminstratia strazilor
4. Mediu parcuri si Delta Vacaresti
5. Urbanism patrimoniu, cladiri cu risc seisemi
6. Caini fara stapan
7. Utilitati publice si santierele municipalitatii
8. Sanatate, cultura, sport asistenta sociala
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Da, e vorba de grupul de la Doamna Ghica unde multi aveau impresia ca doar cartierul lor e cel mai "oropsit" din Bucuresti, inclusiv in weekend-uri. Le-am aratat cum sa verifice faptul ca in weekend au vehicule teoretic cu AC si vad ca de vreo saptamana s-au mai calmat.
Da, e vorba de grupul de la Doamna Ghica unde multi aveau impresia ca doar cartierul lor e cel mai "oropsit" din Bucuresti, inclusiv in weekend-uri. Le-am aratat cum sa verifice faptul ca in weekend au vehicule teoretic cu AC si vad ca de vreo saptamana s-au mai calmat.
-
- BodoMinea
-
Posted:
-
BodoMinea
În urma reclamației înaintate prin formularul de pe site-ul TPBI, am primit de la STB următorul răspuns:
Desigur, au dat un răspuns tip copy-paste legat de aspectele privint climatizarea și informarea pasagerilor (nefuncționale la momentul raportării), dar au ignorat complet partea legată de aspectul/integritatea vehiculului, care a fost principalul motiv al sesizării și care a fost ilustrat prin atașarea aceleiași poze ca pe forum.
BodoMinea wrote here:
În urma reclamației înaintate prin formularul de pe site-ul TPBI, am primit de la STB următorul răspuns:
Stimate Domn,
Referitor la petiția dumneavoastră, redirecționată și înregistrată la Societatea de Transport București STB S.A. cu nr. , vă comunicăm că verificarea și pregătirea pentru ieșirea în traseu a vehiculelor se efectuează zilnic la retragerea în depou.
Instalațiile de climatizare și sistemele de informare ale troleibuzelor sunt verificate zilnic înainte de ieșirea în traseu de către personalul Atelierelor de Întreținere și Reparații Troleibuze, fiind întreținute și menținute, pe cât posibil, în stare de funcționare.
Menționăm că pot exista situații în care deficiențele de natură tehnică survin în timpul efectuării programului de lucru, acestea fiind remediate operativ, după ce au fost sesizate de personalul de conducere sau de unii dintre călătorii noștri.
Îmbunătăţirea condiţiilor de transport este o prioritate constantă a conducerii STB S.A., care, împreună cu Primăria Municipiului Bucureşti, continuă eforturile de creştere a calităţii serviciilor oferite prin achiziționarea și modernizarea flotei societății.
Cu stimă,
Direcția de Presă, Comunicare și Protocol
Desigur, au dat un răspuns tip copy-paste legat de aspectele privint climatizarea și informarea pasagerilor (nefuncționale la momentul raportării), dar au ignorat complet partea legată de aspectul/integritatea vehiculului, care a fost principalul motiv al sesizării și care a fost ilustrat prin atașarea aceleiași poze ca pe forum.
📖 Pagination options