Topic: Autobuze SOR NS 12 electric
152 posts, 64567 views
📖 Pagination options
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
- PheonixLema_BV
-
Posted:
-
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Re: Autobuze SOR NS 12 electric
Adrian.B
La Ploiești trebuie aplicată frâna de mână altfel nu se deschid ușile. Blocajul nu cred că este separat pentru ușa șoferului, deci nu cred ca cineva risca să piardă garanția separand blocajele. Dacă autobuzul merge cu ușa de la cabină deschisa, insemăna ca în orice moment poate pleca cu oricare alta deschisa.
La Ploiești trebuie aplicată frâna de mână altfel nu se deschid ușile. Blocajul nu cred că este separat pentru ușa șoferului, deci nu cred ca cineva risca să piardă garanția separand blocajele. Dacă autobuzul merge cu ușa de la cabină deschisa, insemăna ca în orice moment poate pleca cu oricare alta deschisa.
- PheonixLema_BV
-
Posted:
-
PheonixLema_BV
Off: Eu si la Solaris am vazut,2027,inchidea usile in mers
Off: Eu si la Solaris am vazut,2027,inchidea usile in mers
- sorinache96
-
Posted:
-
sorinache96
Atât la SOR cat și la Solaris frâna de staționare la deschiderea ușilor se poate dezactiva în cazurile speciale, dar mașina va urla în continuu.
La SOR mulți șoferi au dezactivat sistemul la ușa de la șofer deoarece AC-ul nu face față căldurii, acesta întâi răcind bateriile și de-abia după răcește în salon și cabina soferului.
Nu e ok acest lucru dar nici să ni se facă rău la volan din cauza căldurii nu e bine.
Atât la SOR cat și la Solaris frâna de staționare la deschiderea ușilor se poate dezactiva în cazurile speciale, dar mașina va urla în continuu.
La SOR mulți șoferi au dezactivat sistemul la ușa de la șofer deoarece AC-ul nu face față căldurii, acesta întâi răcind bateriile și de-abia după răcește în salon și cabina soferului.
Nu e ok acest lucru dar nici să ni se facă rău la volan din cauza căldurii nu e bine.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Din aceeasi cauza s-au manarit si la Buzau autobuzele si un sofer a murit strivit intre doua autobuze ca a coborat sa-si ajute colegul din fata, daca nu ar fi manarit frana acum ar fi fost in viata.
Mai bine organizati proteste, faceti scandal la sindicat, scrieti primarului si consilierilor sau postati fiecare pe facebook, omul de la groapa nu se mai intoarce.
Din aceeasi cauza s-au manarit si la Buzau autobuzele si un sofer a murit strivit intre doua autobuze ca a coborat sa-si ajute colegul din fata, daca nu ar fi manarit frana acum ar fi fost in viata.
Mai bine organizati proteste, faceti scandal la sindicat, scrieti primarului si consilierilor sau postati fiecare pe facebook, omul de la groapa nu se mai intoarce.
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
Nu este nici o manreala. Orice autobuz care sistemul de frana de electronica de stationare are si un comutator care dezactiveaza acest sistem pentru cazurile in care o usa este defecta din diverse motive si sa poata sa se deplaseze la garaj.
Nu este nici o manreala. Orice autobuz care sistemul de frana de electronica de stationare are si un comutator care dezactiveaza acest sistem pentru cazurile in care o usa este defecta din diverse motive si sa poata sa se deplaseze la garaj.
- ALEXCFRBV
-
Posted:
-
ALEXCFRBV
NS 2117 pe linia 17
NS 2117 pe linia 17
2117 pe linia 17
29.07.2024
29.07.2024
20240729_204044.jpg (804.62 KB; downloaded 2275 times)
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Autobuze SOR NS 12 electric
Andrei Andraș
2114 venind de la aeroport:
... și două exemplare pe linia 52. Cum în zona istorică acestea parcurg același traseu cu linia 4, nu mai reprezintă o noutate repartizarea acestora aici.
2114 venind de la aeroport:
2114 - 06.05.2024.JPG (325.79 KB; downloaded 2134 times)
2121 - 10.07.2024.JPG (358.5 KB; downloaded 2132 times)
2149 - 10.07.2024.JPG (350.45 KB; downloaded 2133 times)
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
2138 și 2147 la încărcat în terminalul de la gara Brașov:
2138 și 2147 la încărcat în terminalul de la gara Brașov:
2147 - RATBv - 19.03.2025 (1).jpg (464 KB; downloaded 1257 times)
2147 - RATBv - 19.03.2025 (2).jpg (449.46 KB; downloaded 1257 times)
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Incarcarea se face in continuare "la priza"... Azi l-am surprins pe 2117.
Incarcarea se face in continuare "la priza"... Azi l-am surprins pe 2117.
20250429_192156.jpg (1.87 MB; downloaded 975 times)
- sorinache96
-
Posted:
-
sorinache96
Cele care încarcă la priză parchează în capetele de linie din lipsa locurilor în garaje. Se găsesc SOR-uri la capetele de linie Saturn, Triaj, Gară, Munincipal, așa cum la Roman sunt parcate 5 Karsane, 2 Menarini și un Citaro ex Viena. Peste noapte inclusiv în parcarea de vis a vis de garajul Bartolomeu se găsesc autobuze parcate.
Cele care încarcă la priză parchează în capetele de linie din lipsa locurilor în garaje. Se găsesc SOR-uri la capetele de linie Saturn, Triaj, Gară, Munincipal, așa cum la Roman sunt parcate 5 Karsane, 2 Menarini și un Citaro ex Viena. Peste noapte inclusiv în parcarea de vis a vis de garajul Bartolomeu se găsesc autobuze parcate.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Transportul în comun din municipiul Brașov (SC RATBV SA)
•
Choose destination