Topic: DISCUȚII Lucrări A0 SUD LOT 1: A2 (Manolache) - CF902 (Jilava)
35 posts, 6707 views
📖 Pagination options
-
- shoppy
-
Posted:
-
Re: DISCUȚII Lucrări A0 SUD LOT 1: A2 (Manolache) - CF902 (Jilava)
shoppy
L-a montat dorel in capatul alalaltul.
L-a montat dorel in capatul alalaltul.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
1. Acest gen de indicator nu-si are locul pe A sau DEx, vedeti lucrarile terminate recent pe A1, lot 5 Boita-Sibiu, recte DEx 12.
2. Degeaba-l pui in "botul" parcarii de scurta durata, ca nu mai este timp ca cineva sa se replieze spre parcare
3. E GRESIT ca si semnificatie...A0 e inainte (corect), parcarea e pe dreapta, nu pe stanga!
1. Acest gen de indicator nu-si are locul pe A sau DEx, vedeti lucrarile terminate recent pe A1, lot 5 Boita-Sibiu, recte DEx 12.
2. Degeaba-l pui in "botul" parcarii de scurta durata, ca nu mai este timp ca cineva sa se replieze spre parcare
3. E GRESIT ca si semnificatie...A0 e inainte (corect), parcarea e pe dreapta, nu pe stanga!
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Cand o fi terminat A0, de pe DNCB ajungi la A0 si inainte si inapoi.
Cand o fi terminat A0, de pe DNCB ajungi la A0 si inainte si inapoi.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Sigur in perioada de receptie o sa constate careva comicaria asta si indicatoarele astea vor fi fost istorie!
PS
Ce-i drept in ultima filmare se vede ca baga si geocompozit armare asfalt, util pentru ranforsarea drumurilor în zonele în care acesta este supus franelor puse de vehicule.
Sigur in perioada de receptie o sa constate careva comicaria asta si indicatoarele astea vor fi fost istorie!

PS
Ce-i drept in ultima filmare se vede ca baga si geocompozit armare asfalt, util pentru ranforsarea drumurilor în zonele în care acesta este supus franelor puse de vehicule.
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
Am si eu o nelamurire legata de breteaua de coborare de pe A0 spre A2 directia Constanta: de ce este ramasa asa in urma in privinta asfaltului?
Sunt probleme tehnice cu acea bretea sau au vreum alt motiv?
Am si eu o nelamurire legata de breteaua de coborare de pe A0 spre A2 directia Constanta: de ce este ramasa asa in urma in privinta asfaltului?
Sunt probleme tehnice cu acea bretea sau au vreum alt motiv?
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Niciun motiv, se va asfalta pana la finele saptamanii viitoare!
Niciun motiv, se va asfalta pana la finele saptamanii viitoare!
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Asta seara 03.08.2024, am parcurs toata A0, de la A2 la DN6.
Sistemul de iluminat sigur n-a trecut testul verificarii, in zona pasajului A0-A2 licăre, ici colo, cate un led, iar in dreptul parcarii de scurta durata, nepusa inca-n functiune, e absolut bezna.
PS
La DN 4 e lumina ca-n Las Vegas!
Asta seara 03.08.2024, am parcurs toata A0, de la A2 la DN6.
Sistemul de iluminat sigur n-a trecut testul verificarii, in zona pasajului A0-A2 licăre, ici colo, cate un led, iar in dreptul parcarii de scurta durata, nepusa inca-n functiune, e absolut bezna.
PS
La DN 4 e lumina ca-n Las Vegas!
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Tronson SUD: A2 (Manolache) - DN6 (Bragadiru) - DJ601A (Bâcu)
•
Choose destination