Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe)

Topic: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu

315 posts, 69282 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 23

📖 Pagination options
Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu PTMZ

De la moderator citire
Vă reamintesc că aici se poartă discuții despre proiectul de infrastructură în sine. Traseele au forumul lor dedicat. Off-topicul masiv a fost mutat acolo. Mulțumesc pentru înțelegere.

Re: FOTO/VIDEO: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu Zetterberg

Stadiul lucrărilor din luna Mai 2024 poate fi văzut de pe Google Maps de-a lungul întregului traseu:

https://www.google.de/maps/@44.4536439,2 ... ntry=ttu

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu ByOnu

De remarcat ca in dreptul stalpilor nu se monteaza traverse, intrucat au facut bazele prea mari. Refuz sa cred ca asa era proiectul. Ceva nu este bine.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu shoppy

Suntem condusi de incompetenti, aia nu este bine, o sa taie din fundatie.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu Zetterberg

ByOnu wrote here:
Dupa intersectie urmeaza o curba, ceea ce va impinge peronul si mai mult spre Tei.

De ce mai exact ar împinge curba aia tot peronul spre Tei? Cu ce deranjează un peron unduit cu drumul?

Posibi sa nu vada mecanicul toate usile tramvaiul in oglinda daca statia este in curba.

shoppy wrote here:

Nu se taie. Asa se toarna.

Zetterberg wrote here:
ByOnu wrote here:
Dupa intersectie urmeaza o curba, ceea ce va impinge peronul si mai mult spre Tei.

De ce mai exact ar împinge curba aia tot peronul spre Tei? Cu ce deranjează un peron unduit cu drumul?

Pai peronul actual (spre centru) unde este? Inainte de curba.

shoppy wrote here:
Posibi sa nu vada mecanicul toate usile tramvaiul in oglinda daca statia este in curba.

Exact. Vezi cazul Lizeanu. Iar niste camere video sunt SF pentru STB.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu Zetterberg

Se pare că proiectanții sunt de altă părere. Am găsit proiectul stației ⬇
IMG_20240628_153226.jpg (433.32 KB; downloaded 1675 times)
Așadar, și peronul pentru cealaltă direcție va fi adus la vreo 30 de metri mai aproape de intersecție și prelungit până la trecerea de pietoni. Deci..🤷🏻‍♂

Ar fi bine. Dar zona hasurata se limiteaza la linia veche, vezi LIMITA DE PROIECT. Sa vedem.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu ANTENA

shoppy wrote here:

Daca coborau fundatiile 20 cm era rezolvata. Se punea traversa peste fundatie. Dar deh.
Poate realizeaza si corecteaza pentru bazele neturnate.

Colegii de la API / Forumul Pe Unde Merg pare ca s-au sesizat deja cu privire la aceste deficiente, si foarte multe altele:

https://forum.peundemerg.ro/index.php?msg=454182

Pare ca se lucreaza execrabil!!

Daca ne ajuta cineva de pe forum cu o analiza foto similara de pe teren, ar putea fi de ajutor.

Face primarul, repede si ieftin, zici ca lucreaza zugravi de apartamente, macar o bara intre sine pentru mentinerea ecartamentului sa fi pus, poate au noroc si nu se deplaseaza linia in timp.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu nathalael

ByOnu wrote here:
Colegii de la API / Forumul Pe Unde Merg pare ca s-au sesizat deja cu privire la aceste deficiente, si foarte multe altele:

https://forum.peundemerg.ro/index.php?msg=454182

Pare ca se lucreaza execrabil!!

Daca ne ajuta cineva de pe forum cu o analiza foto similara de pe teren, ar putea fi de ajutor.

Bănuiesc ca doriți ca asociația să emită un comunicat\ sesize PMB. Cred ca ar fi mai ok să îi contactați și să le cereți voie să preluați ce au prezentat ei cu indicarea sursei, decât să meargă cineva să facă aceleași poze. Cum au prezentat ei e foarte clar și concis. Problemele de la fundația stâlpilor se văd și în pozele deja postate aici, cred ca și eu am postat una

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Str. B. Văcărescu și A. Șerbănescu survola

Dacă lucrau ca la capătul de la Băneasa, unde măsurau de 5 ori și avansau un metru pe lună, iar nu era bine :)

Am pozat și eu o poză cu traversele lipsă din dreptul stâlpilor, se poate folosi.

Asta ar fi singura întrebare pe care aș pune-o: este nevoie de traverse atât de dese, ca între stâlpi, sau mai rare, ca în dreptul stâlpilor?
Dacă este nevoie de traverse dese, înseamnă ca vom avea probleme în dreptul stâlpilor.
Dacă se pot pune mai rar, înseamnă că pe restul de 90% din lucrare se face „risipă” cu aceste traverse montate în plus.
20240603_183505.jpg (1.56 MB; downloaded 1255 times)

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 23

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe)  • 
Choose destination

Since our 2441 forum members have written 435869 posts in 5435 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”