Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Discuții diverse despre transportul în comun

2194 posts, 601943 views

Go to page:  1  ... 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157

📖 Pagination options
Re: Discuții diverse despre transportul în comun Gabi23

Se relochează capătul de staționare al autobuzelor liniei 381, fiind mutat comun cu 86 și 97 pe Calea Griviței.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun ByOnu

STB SA scoate la vanzare prin BRM deseurile din zona Sectiei Linii Titan: stalpi metalici, stalpi din beton, longrine prefabricate de diferite dimensiuni. Cred ca este vorba despre cele adunate in ultimii ani.

Un singur lucru mi se pare ciudat: din fotografii vad si stalpi noi, inoxidabili in stare buna, instalati dupa 2006. Cred ca acestia ar trebuit pastrati pentru diverse lucrari / mentenanta / inlocuit stalpi avariati in urma accidentelor, samd.
stalpi metalici.jpg (274.83 KB; downloaded 2522 times)
dale 6x2.jpg (325.54 KB; downloaded 2521 times)

Re: Discuții diverse despre transportul în comun cris_m

Cred ca acei stalpi sunt deja avariati, dar nu se vad in fotografie...

Re: Discuții diverse despre transportul în comun ByOnu

Posibil, dar nu-s sigur.

Si zic asta pentru ca au mai disparut stalpi noi buni ca urmare a unor santiere sau diverse situatii.

De exemplu aici, unde au fost obligati de proprietar sa isi ia stalpul de pe terenul privat si sa-l mute pe trotuar, dar au pus unul vechi in locul celui din 2007. Cateva zile/saptamani au coexistat.
https://maps.app.goo.gl/56pEorkAQPNbd4zK6?g_st=ac

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Paul2024

IMG_7943.jpeg (549.12 KB; downloaded 1948 times)
Am găsit această poză pe internet și vreau să știu dacă este reală sau editată.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Costin

Link catre sursa?

La prima vedere pare reala, desi lumina bate cam ciudat pe autobuz.

• GPS
  • Posted:
  •  

Re: Discuții diverse despre transportul în comun GPS

Dacă te referi la firmă, aceasta este reală.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Paul2024

dekolor wrote here:
Posibil ca poza sa fie luata de aici: http://ratb.stfp.net/?lin=70037&ttx=A*

Da, de acolo am luat-o. Am uitat să pun sursa.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun shoppy

Este supraexpusa si autobuzul este surprinzator de curat, dar toate umbrele au aceeasi directie iar urma din zapada se opreste la roata din fata, ar fi fost prea multa munca sa o trucheze atat de bine.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Costin

La stfp e discutabil modul in care procura si publica pozele, dar de-a lungul timpului (aproape 17 ani) nu stiu sa fi publicat vreodata imagini trucate sau editate. Cu privire la cat de reale sunt pozele, stfp e o sursa de incredere.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun Chev Celios

Pot spune ca poza este reala, pentru afisajul ala l-am vazut si eu in realitate in perioada aia pe autobuz/e de la A. Militari. Nu stiu detalii despre afisaj, dar stiu ca este real.

Re: Discuții diverse despre transportul în comun sorin.niculescu_

Salariul șoferilor/vatmanilor/mecanicilor de la STB/Metrorex diferă în funcție de linia/magistrala pe care aceștia circulă?

Go to page:  1  ... 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433599 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”