Topic: Astra Imperio Metropolitan
2860 posts, 1022460 views
📖 Pagination options
- nathalael
-
Posted:
-
Re: Astra Imperio Metropolitan
nathalael
Răspunsul era pt întrebarea lui Byonu, din cele care lipsesc din 41, majoritatea sunt defecte, nu accidentate. La celelalte linii, nu am informații și nici nu știu dacă cele care nu se văd în aplicație, chiar lipsesc de la traseu
Andrei98 wrote here:
Eu vad in lista aia 7 vagoane din cele 20 pentru 41 iar dupa matematica mea 7 din 20 nu este o majoritate.
Răspunsul era pt întrebarea lui Byonu, din cele care lipsesc din 41, majoritatea sunt defecte, nu accidentate. La celelalte linii, nu am informații și nici nu știu dacă cele care nu se văd în aplicație, chiar lipsesc de la traseu
-
- Andi_C
-
Posted:
-
Andi_C
A intrat in circulație pe linia 41, astăzi, vagonul 3882. De asemenea, este singurul Metropolitan (nu sunt sigur de 3881), ce afișează "Se recomandă puratrea măștii".

A intrat in circulație pe linia 41, astăzi, vagonul 3882. De asemenea, este singurul Metropolitan (nu sunt sigur de 3881), ce afișează "Se recomandă puratrea măștii".

-
- macheta218
-
Posted:
-
macheta218
3883 a fost predat Depoului Alexandria în această noapte.
3883 a fost predat Depoului Alexandria în această noapte.
Depoul Militari - Probe Linia 1 - Depoul Alexandria
434721173_2936610206478004_5996210408731896282_n.jpg (365.23 KB; downloaded 4208 times)
- idk_vlad
-
Posted:
-
Re: Știri despre transportul local din București
idk_vlad
O să facă praf Imperio-urile, cel puţin pe Ziduri Moşi sunt nişte gropi de toată frumuseţea...
Victor92 wrote here:
TPBI: linia 21 – scurtată la Bucur Obor în ziua de sâmbătă, 13 aprilie. Călătorii vor fi preluați de linia navetă 621
Linia 21 va fi scurtată la Bucur Obor în ziua de sâmbătă, 13.04.2024, iar călătorii din zonele unde nu vor circula tramvaiele vor fi preluați de linia navetă de autobuz 621, care va funcționa între terminalul „Piața Sfânta Vineri” și „Doamna Ghica”. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a luat această decizie pentru a permite montarea pe Calea Moșilor a pieselor necesare pentru circulația alternativă uletrioară a tramvaielor pe un singur fir, ca urmare a demarării lucrărilor de consolidare a Hanului Solacolu.
Astfel, tramvaiele liniei 21 vor circula sâmbătă între Bucur Obor și terminalul „Pasaj Colentina” pe traseul: Bucur Obor, Șos. Mihai Bravu, Șos. Colentina, „Pasaj Colentina”, cu întoarcere pe Șos. Colentina, Str. Ziduri Moși, Șos. Pantelimon, Bd. Ferdinand I, Șos. Mihai Bravu, Bucur Obor.
Linia navetă 621, înființată de TPBI pentru a asigura transportul public de călători în zona afectată, va funcționa pe traseul: Piața Sfânta Vineri, Str. Sfânta Vineri, Bd. Mircea Vodă, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sfânta Vineri, Calea Moșilor, Str. Paleologu, Bd. Carol I, Calea Moșilor, Șos. Colentina, Doamna Ghica, cu întoarcere pe Șos. Colentina, Calea Moșilor, Bd. Carol I, Piața C.A. Rosetti, Bd. Carol I, Str. Paleologu, Calea Moșilor, Str. Sfânta Vineri, Piața Sfânta Vineri.
De duminică, 14.04.2024, linia 21 va reveni în funcțiune, tramvaiele urmând să circule pe un singur fir, la „paletă”, pe tronsonul cuprins între intersecția Calea Moșilor/Strada Paleologu și intersecția Calea Moșilor/Bd. Carol, iar linia 621 va fi suspendată.
Sursa: https://tpbi.ro/tpbi-linia-21-scurtata-l ... eta-621/
O să facă praf Imperio-urile, cel puţin pe Ziduri Moşi sunt nişte gropi de toată frumuseţea...
-
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Poate nu vor fi trimise Imperio, asa cum nici pe 1/10 pe Sincai nu au fost.
Poate nu vor fi trimise Imperio, asa cum nici pe 1/10 pe Sincai nu au fost.
- Alexutzuu
-
Posted:
-
Alexutzuu
Cel mai probabil vagoanele Imperio vor ramane in Depoul Colentina si cel mai probabil vor face probe la paleta
Cel mai probabil vagoanele Imperio vor ramane in Depoul Colentina si cel mai probabil vor face probe la paleta
-
- V2A
-
Posted:
-
V2A
3883 circulă, de astăzi, pe linia 41.
LE: și 3884 a fost introdus în circulație, tot pe 41.
3883 circulă, de astăzi, pe linia 41.
LE: și 3884 a fost introdus în circulație, tot pe 41.
- soldy
-
Posted:
-
soldy
Confirm ca am vazut in depoul Colentina imperio garate.
Alexutzuu wrote here:
Confirm ca am vazut in depoul Colentina imperio garate.
-
- Luca M.
-
Posted:
-
- idk_vlad
-
Posted:
-
idk_vlad
Toate Imperio-urile de pe 10 sună înfiorător, trebuie duse urgent la strung, a trecut unul pe lângă mine acum câteva zile am crezut că e cutremur…
Toate Imperio-urile de pe 10 sună înfiorător, trebuie duse urgent la strung, a trecut unul pe lângă mine acum câteva zile am crezut că e cutremur…
- TudorSt
-
Posted:
-
TudorSt
Pana nu se invata minte sa nu le mai retraga la Militari prin Mihalache si sa nu le mai devieze pe Sincai, asa o sa sune in continuare. Cele din 1 sunt ceva mai ferite, am observat. Sa vedem cat o tine minunea.
Pana nu se invata minte sa nu le mai retraga la Militari prin Mihalache si sa nu le mai devieze pe Sincai, asa o sa sune in continuare. Cele din 1 sunt ceva mai ferite, am observat. Sa vedem cat o tine minunea.
-
- Cezar210
-
Posted:
-
Cezar210
Astăzi a debutat pe linia 41 (și) al 83-lea vagon Imperio, 3883. Este unul din cele 4 destinate suplimentării cu Imperio a acestei linii. Pe 3882 și 3884 nu le-am văzut.
Astra Imperio Metropolitan 3883 - Linia 41 - Str. Brașov x Bd. Ghencea - 13 aprilie 2024
Astra Imperio Metropolitan 3883 - Linia 41 - Pasaj Lujerului - 13 aprilie 2024
Astăzi a debutat pe linia 41 (și) al 83-lea vagon Imperio, 3883. Este unul din cele 4 destinate suplimentării cu Imperio a acestei linii. Pe 3882 și 3884 nu le-am văzut.
Astra Imperio Metropolitan 3883 - Linia 41 - Str. Brașov x Bd. Ghencea - 13 aprilie 2024
IMG_5760.jpg (1.62 MB; downloaded 4591 times)
Astra Imperio Metropolitan 3883 - Linia 41 - Pasaj Lujerului - 13 aprilie 2024
IMG_5769.jpg (1.94 MB; downloaded 4589 times)
-
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
3868 - pe contrasens - pe Mosilor
Weekend-ul trecut, s-a montat paleta in fata Hanului Solacolu.
In permanenta, in ambele sensuri, este cate un echipaj de la Politia Locala Sector 2 - intersectia cu Bd. Carol I si Strada Paleologu.
Termen estimativ de finalizare a lucrarilor - 9 luni.

3868 - pe contrasens - pe Mosilor
Weekend-ul trecut, s-a montat paleta in fata Hanului Solacolu.
In permanenta, in ambele sensuri, este cate un echipaj de la Politia Locala Sector 2 - intersectia cu Bd. Carol I si Strada Paleologu.
Termen estimativ de finalizare a lucrarilor - 9 luni.

-
- V2A
-
Posted:
-
📖 Pagination options