Topic: Astra Imperio Metropolitan
2879 posts, 1034537 views
📖 Pagination options
-
- ADK
-
Posted:
-
Re: Astra Imperio Metropolitan
ADK
Chiar vroiam să întreb într-o zi unde sunt făcute pozele în locul FAUR-ului, că erau mai multe cadre de la începutul anului 2006.
Chiar vroiam să întreb într-o zi unde sunt făcute pozele în locul FAUR-ului, că erau mai multe cadre de la începutul anului 2006.
- nathalael
-
Posted:
-
nathalael
Pe la 8:30 am numărat vreo 6 in depoul Alexandria, și a mai trecut 1 din 41 cuplat cu un CH-PPC, dar nu mi-am dat seama care era defect
Pe la 8:30 am numărat vreo 6 in depoul Alexandria, și a mai trecut 1 din 41 cuplat cu un CH-PPC, dar nu mi-am dat seama care era defect
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Onor STB n-au auzit de intretinerea instalatiilor HVAC?!
Onor STB n-au auzit de intretinerea instalatiilor HVAC?!
Daca asa ar trebui sa arate o instalatie de AC ” dupa 1(UNU) ani si 4 (patru) luni, ne-am dat dracului. Instantaneul e luat din 3801, astazi 26.03.2024. E clar ca in curand, un an ii mai dau, sa nu mai poata disipa fluxul de aer...din cauza lipsei de mentenanta preventiva. Lipsa igienizarii va provoca colapsul instalatiei si va duce la capotarea ei.
20240326_134555.jpg (1.84 MB; downloaded 3615 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Nu cred ca in garantie nu se schimba sau curata filtrele, acolo ar putea sa fie doar praf care se strange pentru ca se electrizeaza plasticul din cauza fluxului de aer, trebuie atentionata igienizarea.
Nu cred ca in garantie nu se schimba sau curata filtrele, acolo ar putea sa fie doar praf care se strange pentru ca se electrizeaza plasticul din cauza fluxului de aer, trebuie atentionata igienizarea.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Pana sa schimbi filtrele tre sa intretii, ca la carte, instalatia HVAC. Daca n-o faci, la timp, degeaba te invrednicesti dup-aia, e tardiv!
PS
Si chinezariile astea tre intretinute, sa aiba randament, ca vine doar...varaaa, nu?!
Pana sa schimbi filtrele tre sa intretii, ca la carte, instalatia HVAC. Daca n-o faci, la timp, degeaba te invrednicesti dup-aia, e tardiv!

PS
Si chinezariile astea tre intretinute, sa aiba randament, ca vine doar...varaaa, nu?!
-
- Andrei98
-
Posted:
-
Andrei98
Avem Otokarele care de atâția ani umblă cu grilele din salon negre de praf.
Avem Otokarele care de atâția ani umblă cu grilele din salon negre de praf.
-
- orex
-
Posted:
-
orex
Nu asta e problema, ci cum isi face treaba TPBI!
PS
Ai, sau n-ai AC acasa? Daca-ti bati joc de EL si nu catadicsesti, ca de 2(doua) ori pe an, sa-i faci mentenanta preventiva, sa zici merci ca dupa 5(cinci) ani sa mai functioneze-n paramerii!
Exemplul tau nu-i unul de bune practici.

PS
Ai, sau n-ai AC acasa? Daca-ti bati joc de EL si nu catadicsesti, ca de 2(doua) ori pe an, sa-i faci mentenanta preventiva, sa zici merci ca dupa 5(cinci) ani sa mai functioneze-n paramerii!
Exemplul tau nu-i unul de bune practici.
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
- nathalael
-
Posted:
-
nathalael
#3852 la Afi
#3852 la Afi
IMG_3515.jpeg (1.47 MB; downloaded 4589 times)
-
- romanianrailfan
-
Posted:
-
- nathalael
-
Posted:
-
nathalael
Nu am stat să aflu, în spate erau 5-6 tramvaie, deci se stătea de ceva timp
Nu am stat să aflu, în spate erau 5-6 tramvaie, deci se stătea de ceva timp
-
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
#3882 așteaptă să intre pe A1.
#3882 așteaptă să intre pe A1.
IMG_20240327_082155.jpg (1.9 MB; downloaded 4218 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Ce mentenanță faci la AC mai mult decât să cureți - schimbi filtrele și șters praful?
orex wrote here:
PS
Exemplul tau nu-i unul de bune practici.![]()
Ce mentenanță faci la AC mai mult decât să cureți - schimbi filtrele și șters praful?
- andreiiul
-
Posted:
-
andreiiul
In afara de cele mentionata de tine, se verifica si completeaza freonul daca e necesar, se spala evaporatoarele astfel incat transferul termic sa fie optim.
Cam asta inseamna mentenanta completa la o instalatie HVAC
In afara de cele mentionata de tine, se verifica si completeaza freonul daca e necesar, se spala evaporatoarele astfel incat transferul termic sa fie optim.
Cam asta inseamna mentenanta completa la o instalatie HVAC
📖 Pagination options