Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
1718 posts, 420760 views
📖 Pagination options
- rosetti61
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)
rosetti61
Acolo e o gara, cu autobuzele ce fac, le lasa in continuare dosite pe Fluviului? In loc de havuzuri, floricele pe campii si heruvimi sa faca peroane pentru autobuze.
Acolo e o gara, cu autobuzele ce fac, le lasa in continuare dosite pe Fluviului? In loc de havuzuri, floricele pe campii si heruvimi sa faca peroane pentru autobuze.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Acolo e bucla de intoarcere a tramvaielor, nu poti folosii zona aia la altceva.
Acolo e bucla de intoarcere a tramvaielor, nu poti folosii zona aia la altceva.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pai de ce-i zice 'intermodal'???
Se concentreaza totul acolo: autobuze, tramvaie, metrou, cf...altfel cum?
Ramanem si cu 'havuzului' si cu Afluentului si cu Fluviului? Cu atatea garle mai lipseste 'tzunamiului', 'strontiului' si 'dezastrului' si Japonia trece pe locul doi...
Se concentreaza totul acolo: autobuze, tramvaie, metrou, cf...altfel cum?
Ramanem si cu 'havuzului' si cu Afluentului si cu Fluviului? Cu atatea garle mai lipseste 'tzunamiului', 'strontiului' si 'dezastrului' si Japonia trece pe locul doi...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@Nightwolf:
Zi-le baietilor vostri de la IT ca e cazul sa se miste 'mai vioi' daca nu vor sa se trezeasca 'restructurati':
Top Trafic.ro:
locul 33 - Utilizator anonim;
locul 36 - www.politiarutiera.ro;
@Nightwolf:
Zi-le baietilor vostri de la IT ca e cazul sa se miste 'mai vioi' daca nu vor sa se trezeasca 'restructurati':
Top Trafic.ro:
locul 33 - Utilizator anonim;
locul 36 - www.politiarutiera.ro;
-
- Dominatrix
-
Posted:
-
Dominatrix
subway guru wrote:Deci nu s-a schimbat proiectul initial...initial cand am citit cele scrise aici, am crezut pe moment ca strazile Afluentului si Fluviului raman si cu autobuze, asta pe langa betivii, prostituatele si proxenetii cunoscuti.
Se concentreaza totul acolo: autobuze, tramvaie, metrou, cf...altfel cum?![]()
- Sava6115-6315
-
Posted:
-
Sava6115-6315
Betivii, postituatele si proxenetii vor migra dupa nod. Ca cine o mai ia pe Fluviu si fluientu' ,ambele cu dezmat in bezna? Si plus ca nodu' de la Basarab e la o aruncatura de bat de bordeie!
Si pe deasupra chiar au protectie(de la pod). Vor fi probleme doar cu vantu' (ala de la meteo)
Deci nu s-a schimbat proiectul initial...initial cand am citit cele scrise aici, am crezut pe moment ca strazile Afluentului si Fluviului raman si cu autobuze, asta pe langa betivii, prostituatele si proxenetii cunoscuti.
Betivii, postituatele si proxenetii vor migra dupa nod. Ca cine o mai ia pe Fluviu si fluientu' ,ambele cu dezmat in bezna? Si plus ca nodu' de la Basarab e la o aruncatura de bat de bordeie!
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Evolutia lucrarilor de hidroizolatii pe hobanat (fotografii de pe pasajbasarab.net)
Evolutia lucrarilor de hidroizolatii pe hobanat (fotografii de pe pasajbasarab.net)
ieri
img1255ey.jpg (93.66 KB; downloaded 3080 times)
azi dimineata
img1256uz.jpg (76.34 KB; downloaded 3074 times)
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Nu tine de politie www.politiarutiera.ro ... e un site non-guvernamental acela ... iti recomand http://www.brigadarutiera.ro
subway guru wrote:
@Nightwolf:
Top Trafic.ro:
locul 33 - Utilizator anonim;![]()
locul 36 - http://www.politiarutiera.ro;
Nu tine de politie www.politiarutiera.ro ... e un site non-guvernamental acela ... iti recomand http://www.brigadarutiera.ro
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Pai da, nod intermodal, dar banuiesc ca nu ai cum sa bagi autobuzul peste bucla de intoarcere a tramvaiului, deci degeaba razi spatiul ala verde si asfaltezi, ca mai mult de un treningurist care sa-si parcheze acolo tigaia cu numar de congo nu obtii.
Pai da, nod intermodal, dar banuiesc ca nu ai cum sa bagi autobuzul peste bucla de intoarcere a tramvaiului, deci degeaba razi spatiul ala verde si asfaltezi, ca mai mult de un treningurist care sa-si parcheze acolo tigaia cu numar de congo nu obtii.
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
Mesajul de mai sus e din 22 martie.
Iata si un extras de presa din 2 martie : "Pasajul Basarab, gata în aprilie doar dacă vremea ţine cu constructorii
2 mar 2011 Autor: Andreea Neferu
Deschiderea Pasajului Basarab din Bucureşti peste o lună, în aprilie, este condiţionată de vreme, spun constructorii acestuia - italienii de la Astaldi şi spaniolii de la FCC Construccion -, după ce în urmă cu câteva zile Sorin Oprescu, primarul Capitalei, declara că pasajul va fi deschis circulaţiei în cel mult o lună."
Mi-e simpatic doctorul dar pe ce s-a bazat cand a zis ca se da drumul la masini la sfarsitul lui martie ? Ca nu se poate spune ca vremea a intarziat lucrarile. Dupa schema lui Utilizator anonim sa ne bucuram daca se da la sfarsitul lui Aprilie.
Utilizator anonim wrote:
Acum sa va povestesc in mare in ce constau urmatoarele etape:
- in prezent se lucreaza la hidroizolatii, in paralel se face verificarea tensionarii hobanelor, dureaza cateva zile
- dupa verificarea tensionarii datele sunt trimise la proiectant care isi face calculele si le trimite pe santier, asta mai dureaza cateva zile
- odata ce au calulele de la proiectant constructorii trec la realizarea tensionarii finale care dureaza 1-2 saptamani
- in paralel cu toate actiunile de mai sus se termina hidroizolatiile, parapetii si se fixeaza capetele metalice ale hobanelor
- dupa toate aceste operatiuni se vine cu asfaltul zonei auto si incepe montarea liniilor de tramvai si a statiei, in paralel cu iluminat etc...
Mesajul de mai sus e din 22 martie.
Iata si un extras de presa din 2 martie : "Pasajul Basarab, gata în aprilie doar dacă vremea ţine cu constructorii
2 mar 2011 Autor: Andreea Neferu
Deschiderea Pasajului Basarab din Bucureşti peste o lună, în aprilie, este condiţionată de vreme, spun constructorii acestuia - italienii de la Astaldi şi spaniolii de la FCC Construccion -, după ce în urmă cu câteva zile Sorin Oprescu, primarul Capitalei, declara că pasajul va fi deschis circulaţiei în cel mult o lună."
Mi-e simpatic doctorul dar pe ce s-a bazat cand a zis ca se da drumul la masini la sfarsitul lui martie ? Ca nu se poate spune ca vremea a intarziat lucrarile. Dupa schema lui Utilizator anonim sa ne bucuram daca se da la sfarsitul lui Aprilie.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Inca un episod din seria de articole tehnice despre pasaj, pentru pasionati...
Inca un episod din seria de articole tehnice despre pasaj, pentru pasionati...
a5.zip
a5.zip (7.28 MB; downloaded 235 times)
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Presa despre Pasajul Basarab
andrei11
Bravo Jailor, asa ceva as fi vrut si eu in Buceresti, deci se poate
.
Cat priveste 'datele tehnice' - cu inaltimea de 80 metri, astia sunt c_ _ _ _ i ( nu-mi permit sa scriu tot cuvantul, dar nu este un epitet prea magulitor ) sau ce au ? Cand spui 'inaltimea 80 metri' tot omul deduce ca soseaua este suspendata la aceasta inaltime, si ca lungimea hobanatului e de aproape 2 kilometri. Nicaieri nu se specifica ca de fapt este vorba de 3 lucrari independente si de 2 pasaje de legatura, tot independente. Jurnalisti de r_ _ _ _ t ( Intelegeti voi ce am vrut sa spun ).
Bravo Jailor, asa ceva as fi vrut si eu in Buceresti, deci se poate
Cat priveste 'datele tehnice' - cu inaltimea de 80 metri, astia sunt c_ _ _ _ i ( nu-mi permit sa scriu tot cuvantul, dar nu este un epitet prea magulitor ) sau ce au ? Cand spui 'inaltimea 80 metri' tot omul deduce ca soseaua este suspendata la aceasta inaltime, si ca lungimea hobanatului e de aproape 2 kilometri. Nicaieri nu se specifica ca de fapt este vorba de 3 lucrari independente si de 2 pasaje de legatura, tot independente. Jurnalisti de r_ _ _ _ t ( Intelegeti voi ce am vrut sa spun ).
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Da, foarte frumos, desi padurea de hobane pare si acolo un pic deranjabila.
Cum adica "se poate"! ?!? ! ?, eu am impresia ca tocmai s-a demonstrat ca "la noi nu se poate".
Da, foarte frumos, desi padurea de hobane pare si acolo un pic deranjabila.
Cum adica "se poate"! ?!? ! ?, eu am impresia ca tocmai s-a demonstrat ca "la noi nu se poate".
-
- DanCld
-
Posted:
-
DanCld
Nici podul Grant nu e traversat complet de vreo linie de autobuz si nu am auzit inca pe nimeni sa doreasca asa ceva. De asemenea si acolo ca pieton sau ca biciclist trebuie sa folosesti breteaua speciala; aici o iei prin subteran.
Continuam cu similaritatile?
Nici podul Grant nu e traversat complet de vreo linie de autobuz si nu am auzit inca pe nimeni sa doreasca asa ceva. De asemenea si acolo ca pieton sau ca biciclist trebuie sa folosesti breteaua speciala; aici o iei prin subteran.
Continuam cu similaritatile?
📖 Pagination options