Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)

1718 posts, 420698 views

Go to page:  1  ... 85 86 87 88 89 90 91  ... 123

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) mindmasster

sloppy wrote:
Cand se va da drumu la circulatia masinilor si a mijloacelor de transport in comun +tramvai la Gara Basarad , stiu ca un termen era sfarsitul luni martie da cred ca se prelungeste :?: nu ?

Circulatia auto pe tot pe pasaj + linia de tramvai de la sol + cea auto de la sol  se vor da in acelasi timp( Eu zis sfarsitul lui aprilie ) . Linia de tramvai de pe pasaj mai are de lucru.(iunie  zic eu).

@Sub era cu termenele . Am gresit ceva ?. Sa nu-i dam omului informatii incorecte.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) subway guru

@sloppy:
Punerile in circulatie le hotaraste beneficiarul, in functie de stadiul lucrarilor...
Oricum, veti fi primii sa aflati... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) telvanni

Total necorelat cu discutia de mai sus: la acest pasaj mai este o premiera, prima zona din Bucuresti cu 2 cai de tramvai suprapuse (una la sol si una pe pasaj), daca mai adaugam metroul in subteran incepe sa "sune" a capitala europeana.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Lutyk

In aceasta dimineata la 8.35 la capatul dinspre Titulescu al pasajului se lucra la liniile de tramvai

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) danielstan

Tehnologia asta de betonare a liniilor de tramvai se aplica de multi ani in Vest si face ca linia de tramvai sa fie la acelasi nivel cu asfaltul de pe strada.

La noi cu mai multe zeci de ani in urma se punea piatra cubica intre sine, iar sinele vibrau la trecerea tramvaiului, deci piatra era intr-o continua miscare.

A venit apoi tehnologia cu placi de beton prefabricate peste care s-a pus sina:
dar si placile astea 'jucau' cand trecea tramvaiul ceea ce ducea la ruperea sudurii de la imbinarile sinelor si dansul acela al tramvaiului cand trecea peste imbinari.

Abia acum, cu betonarea sinei, se va metine asfaltul pus intre sine, pentru ca sinele nu vor mai 'juca' la trecerea tramvaiului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) shoppy

Eu unu ma gandeam la parcarile de sub pasaj in zona Orhideelor si mi se parea o idee foarte buna(fata de parcat la brico si apoi ocolit prin Pascal Cristian - Boisoara), pana cand am analizat situatia un pic mai mult, deci, parchez masina, ma dau jos, dupa care:
- sar gardul statiei de tramvai sau
- ocolesc gardul prin spatiul verde sau
- traversez ilegal strada
Voi ce recomandati?  :mrgreen:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) alex230ro

rupi gardul statiei de tramvai ca sa poti traversa neregulamentar pe spatiul verde  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Lutyk

umbli cu flexul si ccu autogenul la tine: tai, treci si apoli lipesti la loc

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) VladG

La betonare ne-am temut de ger, ca ar amana lucrarile.
Cum se impaca realizarea hidroizolatiei cu ploaia? Poate aceasta intarzia lucrarile sau exista si aici solutii (acoperit cu prelate, etc)?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

VladG wrote:
Cum se impaca realizarea hidroizolatiei cu ploaia? Poate aceasta intarzia lucrarile sau exista si aici solutii (acoperit cu prelate, etc)?

S-ar putea chiar sa se termine hidroizolatia pana mai vin ploi in ritmul in care lucrau azi, ploi abia pe duminica-inceputul saptamanii viitoare se anunta. De maine vreme de primavara  8-)
Revin cu pozele de azi  8-)

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Mircea G

observator wrote:
....Sa ne intelegem. Personal pledez pentru locuri de parcare cu taxa si la 10 si la 15 minute de rezidenta. Nu cred ca am spus ca vreau sa vad masina din balcon... si nici ca am 3 masini.

Lucrurile se vor rezolva pe cale naturala . Masinile parcate vor fi ridicate si se vor da amenzi . Pt cei care si-au facut firme la parterul blocurilor , firme ce implica trafic auto , exista solutia : SA PLECE ! A trecut vremea cind fiecare facea ce vrea . Acolo nu pot functiona decit firme FARA TRAFIC .
Pt riverani exista solutia parcarii in alta parte . Unde ? In Bucuresti pe dreapta ! si nu este scris " la misto " ! Orasul este mare . Din pacate pt cei in situatia dvs dar din fericire pt primarie nu ati facut contrat cu municipalitatea cind v-ati cumparat masina si pentru taxele platite nu intra si obigativitatea de a va asigura loc de parcare .
Nu va trece mult timp pina cind se va parca la periferie in mari parcari amenajate si va veti duce acasa cu ratb-ul . Acesta este orasul , atit poate .
Eu locuiesc la curte , la margine de oras ;) si va pot spune ca si aici parcarea in fata portii incepe sa fie chestie de noroc ...dvs la ce va asteptati in buricul tirgului ???

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) cristi20

Utilizator anonim wrote:
Avand in vedere ca sunt ultimele 2 saptamani de santier intens voi face un maraton de reportaje aproape zilnice...

Multumim!! :D chiar se observa schimbarile de la o zi la alta... cu toate ca nu cred ca va fi gata pana la sfarsitul lunii, poate la inceputul lunii Mai o sa fie 99.99% gata (inclusiv statia).
Poate ar trebui sa profiti cat mai e macaraua si sa faci niste panorame noi de la inaltime :roll:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

cristi20 wrote:
Poate ar trebui sa profiti cat mai e macaraua si sa faci niste panorame noi de la inaltime :roll:

Astept sa se vada si muntii  :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Goldmund

@Utilizator anonim scrie:

"Mai urmeaza reportaje destule, probabil seria se incheie cam in 2 saptamani, pe sfarsit acum e cel mai interesanta evolutia.
De la 1 aprilie adun bagajele si ma mut la Ciurel si pe M5 asa ca nu ramanem fara "paine""

Asa este, acum incepe sa prinda contur ceea ce cu totii am asteptat atata timp....
Eu unul ma bucur deja pentru viitoarele proiecte :roll:  E fantastic ce faci tu!

PS
un profesionist dintre voi este invitat pentru a raspunde la urmatoarea intrebare:
Acest pasaj prin dimensiunile si complexitatea lui este grandios, un unicum pentru Romania,insa as vrea sa stiu cand s-a construit in Bucuresti precum la Pasajul Basarab, cu atata grija pentru detaliu si calitate?

Go to page:  1  ... 85 86 87 88 89 90 91  ... 123

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463863 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”