Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTroleibuze STB

Topic: Solaris Trollino 12M

680 posts, 198624 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 49

📖 Pagination options
Re: Solaris Trollino 12M Aron

Pe seară am mers cu 5407. Îi trebuie niște reglaje la ușă 3 deoarece nu se închideau din prima si se închideau abia la a 2/3 încercare. Prima zi și deja același 5407 mergea cu becurile din salon cele mai apropriate de cabină stinse!  :evil:
Eu nu știu dacă e opțiune de bază/standard sa existe iluminatul în salon pe grupe sau așa au cerut special în CS, ca nu cumva sa deranjeze la ochi șoferii in PROPRIA lor cabina

In rest, sa fie primite și fără incidente. Totuși se văd diferențe la interior ca este un model printre, dacă nu chiar cel mai, chel posibil(ma refer la tot ce ține de salonul călătorilor)

Re: Solaris Trollino 12M Andrei98

Vezi că propria cabină de care zici are pereții de...sticlă, lumina trece fără nici o problemă prin ei. E normal să existe la orice autobuz/troleibuz posibilitatea de a stinge primele lumini pentru siguranța tuturor când se merge prin zone foarte întunecate și apar multe reflexii pe parbriz.

Re: Solaris Trollino 12M WT_fan06

Șoferul poate seta astfel încât prima pereche de lumini să fie stinsă (și se aprinde doar când deschizi ușa 1), pentru condiții mai bune de condus pe timp de noapte. La fel este și la Citaro. Nu e nicio problemă cu asta.

Re: Solaris Trollino 12M idk_vlad

Aron wrote here:
Pe seară am mers cu 5407. Îi trebuie niște reglaje la ușă 3 deoarece nu se închideau din prima si se închideau abia la a 2/3 încercare. Prima zi și deja același 5407 mergea cu becurile din salon cele mai apropriate de cabină stinse!  :evil:
Eu nu știu dacă e opțiune de bază/standard sa existe iluminatul în salon pe grupe sau așa au cerut special în CS, ca nu cumva sa deranjeze la ochi șoferii in PROPRIA lor cabina

In rest, sa fie primite și fără incidente. Totuși se văd diferențe la interior ca este un model printre, dacă nu chiar cel mai, chel posibil(ma refer la tot ce ține de salonul călătorilor)

Nu sunt chiar cele mai chele, modelul de bază nu are prize USB, scaune tapiţate şi nici A/C.

Re: Solaris Trollino 12M LucaTB

Un cadru de la mine cu 5409 pe linia 93, la Pod Cotroceni:
5409 - 93 - 17.02.2024.jpg (1.63 MB; downloaded 2635 times)

idk_vlad wrote here:
Nu sunt chiar cele mai chele, modelul de bază nu are prize USB, scaune tapiţate şi nici A/C.

Nu există versiune de bază, există configurații în funcție de cererile cumpărătorului și limitările în funcție de buget. Ale noastre sunt chiar bine dotate având bordul VDV care este printre cele mai scumpe, față de Moki 2 care mai este prin țară și nu este unul prea reușit, avem uși Bode și nu rawag cum au mai primit alții, avem decuplarea și cuplarea automată a captatorilor care nu este foarte des întâlnită și este foarte scumpă plus autonomia de 20km. Faptul că la interior lipses ledurile de la uși și avem modelul mai ieftin de oglinzi nu afectează pe nimeni cu nimic. Și aș vrea să văd și eu versiunea aia "de bază" fără AC, nu știu vreun solaris de generația a patra care să nu aibe așa ceva.

Re: Solaris Trollino 12M punmeister

Exact. Bateriile LTO sunt foarte, foarte scumpe, dar sunt si cele mai fiabile si durabile dintre toate tipurile disponibile pe piata.

Eu unul prefer functionalitatea in fata dotarilor fancy care iau ochii dar de fapt sunt cam inutile.

Re: Solaris Trollino 12M Costin

Aron wrote here:
Eu nu știu dacă e opțiune de bază/standard sa existe iluminatul în salon pe grupe

Da, asa e standard.

Re: Solaris Trollino 12M idk_vlad

Andrei98 wrote here:
idk_vlad wrote here:

Nu există versiune de bază, există configurații în funcție de cererile cumpărătorului și limitările în funcție de buget. Ale noastre sunt chiar bine dotate având bordul VDV care este printre cele mai scumpe, față de Moki 2 care mai este prin țară și nu este unul prea reușit, avem uși Bode și nu rawag cum au mai primit alții, avem decuplarea și cuplarea automată a captatorilor care nu este foarte des întâlnită și este foarte scumpă plus autonomia de 20km. Faptul că la interior lipses ledurile de la uși și avem modelul mai ieftin de oglinzi nu afectează pe nimeni cu nimic. Și aș vrea să văd și eu versiunea aia "de bază" fără AC, nu știu vreun solaris de generația a patra care să nu aibe așa ceva.

Pe site-ul Solaris poți vedea că toate modelele de A/C sunt opționale. Standard vine doar cu sistem de ventilare.

Re: Solaris Trollino 12M Aron

De asta am specificat în 2 rânduri ca e vorba de salonul de călători. Eu ca un simplu cetățean când am făcut primul pas asta am observat. Ulterior am văzut și bordul și restul vehiculului la coborâre  :bere:

Dacă de captatori și bord aveam idee, de uși chiar nu știam această informație.

Re: Solaris Trollino 12M virgil23

Câteva cadre de ieri de pe linia 93.

#5404 - Muzeul Militar
Solaris Trollino 12 #5404 - Muzeul Militar.jpg (672.16 KB; downloaded 2231 times)

#5409 - Str. Sibiu
Solaris Trollino #5409 - Str. Sibiu.jpg (428.6 KB; downloaded 2231 times)

#5403 - Calea Plevnei
Solaris Trollino #5403 - Calea Plevnei.jpg (488.59 KB; downloaded 2231 times)

Și #5409 pe autonomie, s-a deconectat de la rețea imediat după coborârea de pe dealul Cotroceni, din cauza unor lucrări la macazul din zonă.
Solaris Trollino 12 #5409 - Carol Davila.jpg (410.02 KB; downloaded 2231 times)

idk_vlad wrote here:
Pe site-ul Solaris poți vedea că toate modelele de A/C sunt opționale. Standard vine doar cu sistem de ventilare.

Sunt toate optionale pentru ca sunt mai multe variante de AC care se pot schimba in functie de buget sau de cerinte. :headbash:

Re: Solaris Trollino 12M nasty

Andrei98 wrote here:
Eu unul prefer functionalitatea in fata dotarilor fancy care iau ochii dar de fapt sunt cam inutile.

Oricum schimbă mult în bine fața Bucureștiului, față de vechile troleibuze:

Go to page:  1  ... 14 15 16 17 18 19 20  ... 49

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Troleibuze STB  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433239 posts in 5392 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”