Topic: Machete autobuze, autocare și troleibuze
73 posts, 29405 views
📖 Pagination options
- Pavlov195
-
Posted:
-
Re: Machete autobuze, autocare și troleibuze
Pavlov195
Ikarus 66
Producător: Atlas
Leyland Titan RTW
Ikarus 66
Leyland Titan RTW
- Pavlov195
-
Posted:
-
Pavlov195
AEC Routemaster
Producător: Corgi
Neoplan Skyliner NH22L
Producător: IXO
AEC Routemaster
Producător: Corgi
Neoplan Skyliner NH22L
- Pavlov195
-
Posted:
-
Pavlov195
Chausson APU-53
MAN Lion's City L
Producător: Majorette
MAN Lion's City DD
Producător: Siku
Chausson APU-53
MAN Lion's City L
Producător: Majorette
MAN Lion's City DD
Producător: Siku
- ADK
-
Posted:
-
ADK
Un MAN/Graf & Stift la 1/87 găsit în târgul buzoian la tarabele cu "10 lei orice":
Și detaliile referitoare la machetă:
Un MAN/Graf & Stift la 1/87 găsit în târgul buzoian la tarabele cu "10 lei orice":
IMG_20240225_140351.jpg (1.65 MB; downloaded 1438 times)
IMG_20240225_140544.jpg (1.63 MB; downloaded 1438 times)
IMG_20240225_140500.jpg (1.65 MB; downloaded 1438 times)
Și detaliile referitoare la machetă:
IMG_20240225_140638.jpg (1.87 MB; downloaded 1438 times)
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Este un troleibuz MAN/Gräf & Stift 860 SL172HO ce a circulat în orașul Solingen. Troleibuzul 64, cel redat de machetă a ajuns la Mariupol în 2016 și a fost casat în anul 2021.
Este un troleibuz MAN/Gräf & Stift 860 SL172HO ce a circulat în orașul Solingen. Troleibuzul 64, cel redat de machetă a ajuns la Mariupol în 2016 și a fost casat în anul 2021.
- ADK
-
Posted:
-
ADK
M-am uitat mai atent și într-adevăr a avut captatori. Nu știu de ce intuiam că este un troleibuz, dar nu aveam aparent pe ce să mă bazez, însă am să încerc să-i redau captatorii folosind troleibuzul roșu ca donator.
De un timp încerc să caut exemplare de genul prin târguri, deoarece se pot găsi diverse machete valoroase (și în stări acceptabile) la prețuri prietenoase.
Oricum mica colecție personală este un fleac, față de ce au dobândit alți colegi (și la altă calitate, poate și prețul find altul).
M-am uitat mai atent și într-adevăr a avut captatori. Nu știu de ce intuiam că este un troleibuz, dar nu aveam aparent pe ce să mă bazez, însă am să încerc să-i redau captatorii folosind troleibuzul roșu ca donator.
De un timp încerc să caut exemplare de genul prin târguri, deoarece se pot găsi diverse machete valoroase (și în stări acceptabile) la prețuri prietenoase.
Oricum mica colecție personală este un fleac, față de ce au dobândit alți colegi (și la altă calitate, poate și prețul find altul).
- GPS
-
Posted:
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Va prezint macheta troleibuzului Skoda 9tr realizata de Start Scale Models (SSM) la scara 1:43. Am achizitionat-o luna trecuta din showroom-ul "Magazinul Colectionarului" din Bucuresti, la pretul de 449 lei. Captatorii se misca stanga-dreapta, sus-jos, avand mini-arcuri ce permit aceste miscari. Din acest motiv pozele sunt facute cu modelul in cutia de plastic.
Va prezint macheta troleibuzului Skoda 9tr realizata de Start Scale Models (SSM) la scara 1:43. Am achizitionat-o luna trecuta din showroom-ul "Magazinul Colectionarului" din Bucuresti, la pretul de 449 lei. Captatorii se misca stanga-dreapta, sus-jos, avand mini-arcuri ce permit aceste miscari. Din acest motiv pozele sunt facute cu modelul in cutia de plastic.
20240104_175951.jpg (1.65 MB; downloaded 1206 times)
20240104_175850.jpg (1.55 MB; downloaded 1206 times)
20240104_175154.jpg (1.77 MB; downloaded 1206 times)
- ADK
-
Posted:
-
ADK
O machetă cel puțin de nota 9! Mă uit cât de bine sunt lucrate jantele trilex, judecând dimensiunea redusă. Pentru mine este destul de piperat un astfel de preț, deși pe la sumele astea se învârt autobuzele și troleibuzele reușite la 1/43, pentru că detaliile și calitatea acestora costă.
Păcat că nu s-au gândit să pună niște sfori la captatori...
O machetă cel puțin de nota 9! Mă uit cât de bine sunt lucrate jantele trilex, judecând dimensiunea redusă. Pentru mine este destul de piperat un astfel de preț, deși pe la sumele astea se învârt autobuzele și troleibuzele reușite la 1/43, pentru că detaliile și calitatea acestora costă.
Păcat că nu s-au gândit să pună niște sfori la captatori...
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Recunosc ca lipsa sforilor este si pentru mine un mare minus, dar mi-a placut foarte mult sistemul captatorilor.
Recunosc ca lipsa sforilor este si pentru mine un mare minus, dar mi-a placut foarte mult sistemul captatorilor.
- ADK
-
Posted:
-
ADK
Poți încerca cu o ață neagră, puțin groasă, nu cred că ai ce să strici...
Captatorii da, seamănă mult cu cele de DAC.
Poți încerca cu o ață neagră, puțin groasă, nu cred că ai ce să strici...
Captatorii da, seamănă mult cu cele de DAC.
- Doban4
-
Posted:
-
Doban4
Două Mercedes-Benz Travego (cel roșu de la Welly, iar cel argintiu de la Realtoys), cumparate daca nu ma insel cred ca prin 2008 din Cora Lujerului. Pe langa astea mai aveam inca doua autobuze reamintite de colegul cris_m (cel albastru, iar cel articulat il aveam pe crem in loc de galben). Momentan nu mai le detin personal, dar ma bucur ca le am ca amintiri.
Două Mercedes-Benz Travego (cel roșu de la Welly, iar cel argintiu de la Realtoys), cumparate daca nu ma insel cred ca prin 2008 din Cora Lujerului. Pe langa astea mai aveam inca doua autobuze reamintite de colegul cris_m (cel albastru, iar cel articulat il aveam pe crem in loc de galben). Momentan nu mai le detin personal, dar ma bucur ca le am ca amintiri.
s-l960.jpg (164.18 KB; downloaded 1038 times)
20761787.webp (53.73 KB; downloaded 1038 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Ce amintiri. Cand eram mic am avut un MB Tragevgo, scara 1:43, Dickie. Modelul din fotografii. Rotile virau, iar usile se deschideau.
Imagini: Carousell HK.
Ce amintiri. Cand eram mic am avut un MB Tragevgo, scara 1:43, Dickie. Modelul din fotografii. Rotile virau, iar usile se deschideau.
Imagini: Carousell HK.
dickie_143__mercedes_benz_trav_1685233761_ba4824f0_progressive.jpg (64.26 KB; downloaded 965 times)
dickie_143__mercedes_benz_trav_1685233761_2c3e5291_progressive.jpg (48.62 KB; downloaded 965 times)
dickie_143__mercedes_benz_trav_1685233761_6b7f4e00_progressive.jpg (69.52 KB; downloaded 965 times)
dickie_143__mercedes_benz_trav_1685233761_ddcaa12f_progressive.jpg (71.34 KB; downloaded 965 times)
dickie_143__mercedes_benz_trav_1685233761_3ba9ce47_progressive.jpg (65.7 KB; downloaded 965 times)
dickie_143__mercedes_benz_trav_1685233761_3c604dd9_progressive.jpg (70.03 KB; downloaded 965 times)
- 1689
-
Posted:
-
1689
Acum citiva ani pe aici cineva se apucase de o macheta de IK 4, dar nu mai regasesc nici un mesaj…
Pe forumul STPT am vazut un membru care posteaza - din cind in cind - mesaje despre progresul unui astfel de proiect… Era cumva aceeasi persoana (“oleco (motors)”) ?
Acum citiva ani pe aici cineva se apucase de o macheta de IK 4, dar nu mai regasesc nici un mesaj…
Pe forumul STPT am vazut un membru care posteaza - din cind in cind - mesaje despre progresul unui astfel de proiect… Era cumva aceeasi persoana (“oleco (motors)”) ?
📖 Pagination options