Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2)

1718 posts, 420670 views

Go to page:  1  ... 84 85 86 87 88 89 90  ... 123

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) mindmasster

Utilizator anonim wrote:
Goldmund wrote:
Astept in continuare si pozele facute de Andrei Marian si care sunt incarcate acum(la un set am fost primul vizitator - scria "nici un vizitator")

S-au incarcat toate de azi  ;)

Asta cred ca este printre ultimele reportaje la Basarab. Nu mai este mult pana la finish. Frumoase poze.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

Mai urmeaza reportaje destule, probabil seria se incheie cam in 2 saptamani, pe sfarsit acum e cel mai interesanta evolutia.
De la 1 aprilie adun bagajele si ma mut la Ciurel si pe M5 asa ca nu ramanem fara "paine" :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) observator

gabriels wrote:
Locuri de parcare se pot face intre Grivita si CF.E adevarat la 10 min de mers pe jos,dar e o solutie.Sunt sigur ca daca vor fi probleme politia va sta acolo si zilnic.

Sa ne intelegem. Personal pledez pentru locuri de parcare cu taxa si la 10 si la 15 minute de rezidenta. Nu cred ca am spus ca vreau sa vad masina din balcon... si nici ca am 3 masini.
Problema este ca maxim in doua luni se circula pe pod... si aceste parcari nu exista. Ca de obicei putem sa ne exprimam ironic dar lucrurile merg in tara asta pe principiul MERGE SI ASA!

Blocurile pentru moment nu le putem demola,iar sistematizarea si modernizarea celor doua artere s-a facut in anii trecuti in aceeasi parametrii din anii 80 parca fara sa conteze ca la nici 200 de m se construia pasajul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) ANTENA

Stie cineva, daca asfaltarea tablierului se va desfasura dupa tensionarea hobanelor sau inainte?
Cum se va realiza efectiv tensionarea hobanelor?

observator wrote:
gabriels wrote:
Locuri de parcare se pot face intre Grivita si CF.E adevarat la 10 min de mers pe jos,dar e o solutie.Sunt sigur ca daca vor fi probleme politia va sta acolo si zilnic.

Sa ne intelegem. Personal pledez pentru locuri de parcare cu taxa si la 10 si la 15 minute de rezidenta. Nu cred ca am spus ca vreau sa vad masina din balcon... si nici ca am 3 masini.
Problema este ca maxim in doua luni se circula pe pod... si aceste parcari nu exista. Ca de obicei putem sa ne exprimam ironic dar lucrurile merg in tara asta pe principiul MERGE SI ASA!

Blocurile pentru moment nu le putem demola,iar sistematizarea si modernizarea celor doua artere s-a facut in anii trecuti in aceeasi parametrii din anii 80 parca fara sa conteze ca la nici 200 de m se construia pasajul.

Aceasta problema a fost dezbatuta in acest topic de multe ori si nu s-a ajuns la nimic. Nu sunt locuri de parcare . Unde vrei sa faca locuri de parcare acolo. E foarte ingust . Se parcheaza ca "****" scuzati expresia.Prima banda e mereu blocata ,mai ales in fata la mega image . Singura solutie de urgenta ramane sa se ridice masinile de pe prima banda . Nu mai au timp pana se deschide pasaj pentru parcari suparaetajate . Poate pe viitor.

P.S : 2 luni e mult. Eu zic o luna

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) observator

mindmasster wrote:
Aceasta problema a fost dezbatuta in acest topic de multe ori si nu s-a ajuns la nimic. Nu sunt locuri de parcare . Unde vrei sa faca locuri de parcare acolo. E foarte ingust . Se parcheaza ca "****" scuzati expresia.Prima banda e mereu blocata ,mai ales in fata la mega image . Singura solutie de urgenta ramane sa se ridice masinile de pe prima banda . Nu mai au timp pana se deschide pasaj pentru parcari suparaetajate . Poate pe viitor.

ATITUDINE 100% AUTOHTONA. REPEDE CA NU MAI ESTE TIMP....ACUM IN 2011

SA FITI IUBITI SI SA AVETI PARTE DE PASAJ... DAR NU IN AMBUTEIAJ

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) catalinm

mindmasster wrote:
observator wrote:
gabriels wrote:

e haios ca ne batem capul pt 70-80 de masini :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) 3mil

Se mai monteaza traverse la linia de tramvai in zona incercuita de mine? Sau in pozitia asta se toarna beton?
IMG_8489.JPG (86.84 KB; downloaded 2173 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) Utilizator anonim

Linia e pe pozitie si urmeaza sa se toarne betonul, in noaptea asta sau maine.

observator wrote:
mindmasster wrote:

ATITUDINE 100% AUTOHTONA. REPEDE CA NU MAI ESTE TIMP....ACUM IN 2011

SA FITI IUBITI SI SA AVETI PARTE DE PASAJ... DAR NU IN AMBUTEIAJ

DACA NU S-A INCEPUT PANA IN MOMENTUL DE FATA CREZI O SA INCEAPA ACUM ? Ai uitat ca lucrarile de infrastructura nu apar dupa ploaie. Iti aduc eu aminte.

Utilizator anonim wrote:
Linia e pe pozitie si urmeaza sa se toarne betonul, in noaptea asta sau maine.

Ce raspuns prompt!  :shock:  :)
Pai se pastreaza ecartamentul in timp fara traverse dedesubt? N-am mai vazut acest sistem de sprijinire a liniei pe acei boltari pana lucrarea din zona.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) subway guru

Calea e complet inglobata in dala de beton, nu se mai modifica ecartamentul nici cu tancul... :lol:
Pana la betonare e fixata cu traversele metalice puse deasupra... ;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 2) sloppy

Cand se va da drumu la circulatia masinilor si a mijloacelor de transport in comun +tramvai la Gara Basarad , stiu ca un termen era sfarsitul luni martie da cred ca se prelungeste :?: nu ?

subway guru wrote:
Calea e complet inglobata in dala de beton, nu se mai modifica ecartamentul nici cu tancul... :lol:
Pana la betonare e fixata cu traversele metalice puse deasupra... ;)

Am inteles, multumesc pentru raspuns! ;)

Go to page:  1  ... 84 85 86 87 88 89 90  ... 123

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463861 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”