Topic: Să mai şi râdem...
1635 posts, 421031 views
📖 Pagination options
- 1689
-
Posted:
-
Re: Să mai şi râdem...
1689
Asta se-ntimpla cind se scriu articole de presa cu ChatGPT si dupa aceea sint preluate si traduse cu Google…
Nici G4Media nu mai e ce-a fost…
Asta se-ntimpla cind se scriu articole de presa cu ChatGPT si dupa aceea sint preluate si traduse cu Google…
Nici G4Media nu mai e ce-a fost…
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Lasati ca si acum 15 ani s-a dat pe toate televiziunile noastre ca unu s-a urcat in avion cu un pistol calibru 90mm, adica ditai tunul, ca primul destept scrisese 9.0mm.
Lasati ca si acum 15 ani s-a dat pe toate televiziunile noastre ca unu s-a urcat in avion cu un pistol calibru 90mm, adica ditai tunul, ca primul destept scrisese 9.0mm.
- bercenicity
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Care credeti ca este explicatia?
*eu am citit-o deja in comentarii.
Care credeti ca este explicatia?
*eu am citit-o deja in comentarii.
Screenshot_20240201-223324_YouTube.jpg (327.51 KB; downloaded 1505 times)
- cris_m
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Rezistenta mai buna, foarte probabil.
Dar, cum utilizeaza mai putina caramida decat un zid drept?
Rezistenta mai buna, foarte probabil.
Dar, cum utilizeaza mai putina caramida decat un zid drept?
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Pentru ca nu mai ai nevoie de 2-3 randuri de caramizi si/sau suporti din loc in loc pentru a sustine zidul perfect drept.
Pentru ca nu mai ai nevoie de 2-3 randuri de caramizi si/sau suporti din loc in loc pentru a sustine zidul perfect drept.
- ByOnu
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
- Pok
-
Posted:
-
Pok
Pentru cei care au reușit să treacă de prima jumătate de oră din interviul cu Putin: Tucker Carlson - Începutul ipoteticului interviu cu Xi.
Pentru cei care au reușit să treacă de prima jumătate de oră din interviul cu Putin: Tucker Carlson - Începutul ipoteticului interviu cu Xi.
- subway guru
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Fața confuză a șopârlei(?) la final. "Ce s-a intamplat, unde a plecat toata lumea?"
Fața confuză a șopârlei(?) la final. "Ce s-a intamplat, unde a plecat toata lumea?"
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Circula un meme dar este in engleza:
Sub sloganul de justificare a brexit "redobanditi controlul asupra vietilor voastre", a aparut noul pasaport britanic, este facut de o companie Franco-Olandeza cu sediul in Polonia ce foloseste soft Italian ca sa printeze cu cerneala din Spania pe hartie din Finlanda.
Viata bate filmul si este nostim doar pentru ca este adevarat.
Circula un meme dar este in engleza:
Sub sloganul de justificare a brexit "redobanditi controlul asupra vietilor voastre", a aparut noul pasaport britanic, este facut de o companie Franco-Olandeza cu sediul in Polonia ce foloseste soft Italian ca sa printeze cu cerneala din Spania pe hartie din Finlanda.
Viata bate filmul si este nostim doar pentru ca este adevarat.
📖 Pagination options