Topic: Tramvaiul Simmering seria M donat de Muzeul din Viena către RATB restaurat la URAC
9 posts, 3838 views- Victor92
-
Posted:
-
Tramvaiul Simmering seria M donat de Muzeul din Viena către RATB restaurat la URAC
Victor92
Astazi (19 Septembrie 2013) in fata Muzeului Taranului Roman.
Astazi (19 Septembrie 2013) in fata Muzeului Taranului Roman.
DSC_2609.JPG (352.24 KB; downloaded 3780 times)
DSC_2611.JPG (362.45 KB; downloaded 3778 times)
DSC_2615.JPG (331.15 KB; downloaded 3778 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Re: Tramvaiul TIP M donat de Muzeul din Viena catre RATB
Utilizator anonim
...
...
DSC_6185.jpg (470.89 KB; downloaded 3652 times)
DSC_6213.JPG (244.68 KB; downloaded 3643 times)
- valy
-
Posted:
-
Re: Tramvaiul Simmering seria M donat de Muzeul din Viena către RATB restaurat la URAC
valy
Expus cu ocazia zilei porților deschise.
Expus cu ocazia zilei porților deschise.
20240124_143902.jpg (1.68 MB; downloaded 1420 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Tramvaiul Simmering seria M donat de Muzeul din Viena către RATB restaurat la URAC
ByOnu
În sfârșit l-au dus în Dudești, deci. Bun așa.
Sunt peste 10 ani de când a fost ultima oară expus publicului.
De notat cupla roșie de conexiune.
În sfârșit l-au dus în Dudești, deci. Bun așa.
Sunt peste 10 ani de când a fost ultima oară expus publicului.
De notat cupla roșie de conexiune.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
După eveniment cel mai probabil se va reîntoarce la URAC...
După eveniment cel mai probabil se va reîntoarce la URAC...
- ADK
-
Posted:
-
ADK
STB nu e în stare să scoată câte un tramvai recondiționat prin oraș la diverse ocazii speciale? Înafară de EP/V3A și V56, altele nu prea știu să mai fi ieșit când și când. Aproape degeaba le ai dacă stau în depou ca în vitrină...
În Budapesta, din ce știam în zile de genul 1 martie puteai merge cu un autobuz Ikarus vechi recondiționat, dar în București cam bate vântul în zilele speciale...
STB nu e în stare să scoată câte un tramvai recondiționat prin oraș la diverse ocazii speciale? Înafară de EP/V3A și V56, altele nu prea știu să mai fi ieșit când și când. Aproape degeaba le ai dacă stau în depou ca în vitrină...
În Budapesta, din ce știam în zile de genul 1 martie puteai merge cu un autobuz Ikarus vechi recondiționat, dar în București cam bate vântul în zilele speciale...
- Luca M.
-
Posted:
-
Luca M.
Tramvaiul Simmering expus la gară cu ocazia Săptamânii Mobilității 2024
Tramvaiul Simmering expus la gară cu ocazia Săptamânii Mobilității 2024
IMG_6516.jpeg (1.73 MB; downloaded 641 times)
IMG_6517.jpeg (1.72 MB; downloaded 641 times)
IMG_6520.jpeg (1.7 MB; downloaded 641 times)
IMG_6522.jpeg (1.69 MB; downloaded 641 times)
IMG_6526.jpeg (1.71 MB; downloaded 637 times)
- nokia2110
-
Posted:
-
nokia2110
Am avut o mică contră cu cel care se ocupa de tramvai că cică are pantograf, că toate au pantograf. Eu ştiu că are troleu liră.
Am avut o mică contră cu cel care se ocupa de tramvai că cică are pantograf, că toate au pantograf. Eu ştiu că are troleu liră.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Nu are pantograf, pantograf este acel mecanism care functioneaza respectand principiul bratului pantograf, adica deplasarea scurta a unei piese de la baza este amplificata printr-un sistem de parghii in deplasarea lunga(cu un factor de amplificare fix) a unei alte piese de la varf.
Nu are pantograf, pantograf este acel mecanism care functioneaza respectand principiul bratului pantograf, adica deplasarea scurta a unei piese de la baza este amplificata printr-un sistem de parghii in deplasarea lunga(cu un factor de amplificare fix) a unei alte piese de la varf.