MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM6 1 Mai - Aeroport Henri CoandăM6 • Lucrări în 2023-20xxM6 • Tronsonul 1 Mai - Tokyo

Topic: DISCUȚII Stația Tokyo

74 posts, 11936 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1 2 3 4 5 6

📖 Pagination options
DISCUȚII Stația Tokyo Costin

Puneti aici

Re: DISCUȚII Stația Tokyo satanistu

Conform pagina FB Metrorex, aici va avea loc organizarea de santier - mai pe scurt echivalentul la Academia Militara pentru M6.

https://www.facebook.com/metrorexoficial.ro

Re: DISCUȚII Stația Tokyo punmeister

Pai da, pentru ca tot acolo vor fi introduse si TBMurile pentru M6.2 cand o sa inceapa.

Re: DISCUȚII Stația Tokyo ANTENA

A sosit și Momentul Zero
Astăzi au început să monteze gardurile pentru organizarea de șantier. Practic, este primul semn de activitate în teren. Am pus 3 poze. Garduri mai erau stivuite și în curtea blocurilor de birouri adiacente parcării Decathlon, cred ca vor împrejmui tot conturul stației Tokyo.
Practic de azi începe, să vedem și când se va termina.

Iar adevarul e ca etajul magazinului ofera o perspectiva grozava pentru vizionare/fotografiere lucrari de la statia Tokyo.

Re: DISCUȚII Stația Tokyo shoppy

Cred ca si trotuarul pasajului auto se poate folosi pentru poze.

Re: DISCUȚII Stația Tokyo survola

Sincer, ma așteptam ca acțiunea să fie pe cealaltă parte, unde au un hectar de teren liber.
Aici pare înghesuit ca naiba, intre clădiri si pasaj.

Re: DISCUȚII Stația Tokyo PTMZ

Unde e hectarul acela liber se va face terminalul P&R de catre PMB atunci cand va fi extinsa linia 5 pana acolo. Daca se va extinde...

Au ingradit si in fata parcarii de la Victoria Business Park - sediul Radio ZU - cladirea alaturata Dechatlon.

Au aparut doua excavatoare in ingradirea din fata Decathlon. Momentan nu au sapat nimic.

Au ingradit si mai mult, in dreapta Decahtlonului unde este camp.

In plus au inceput sa scoata asfaltul din parcarea Decathlon si sa sape si aici santuri.

Au adus foarte multe balize in fata Decathlon, la santuri nu-mi dau seama daca au mai avansat sau nu.

Probabil urmeaza extinderea santierului.

Unde am notat cu X pare sa fie o organizare mai mare de santier, vad ca au facut niste gauri si au pus niste traverse de lemn (?) peste ele.

Oare de acolo o sa se lanseze scutul fiind locul mai mare?

Au aparut si niste garduri Conscut (notat cu albastru in imagine), iar dupa ele erau foarte multe traverse de lemn f lungi.
schitatokyo.PNG (1.69 MB; downloaded 1427 times)

Re: DISCUȚII Stația Tokyo shoppy

Nu, este prea departe de traseu.

Re: DISCUȚII Stația Tokyo survola

Nu mai este scut, aici se sapă cu TBM (-uri).

Re: DISCUȚII Stația Tokyo subway guru

Din câte țin minte Conscut se ocupa cu edilitarele de canalizare.

Go to page:  1 2 3 4 5 6

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M6 • Tronsonul 1 Mai - Tokyo  • 
Choose destination

Since our 2424 forum members have written 433785 posts in 5400 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”