Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Astra Imperio Metropolitan

2207 posts, 675120 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 111 112 113 114 115 116 117  ... 158

📖 Pagination options
Re: Astra Imperio Metropolitan Bogdan Ciorascu

"Peanuts" pe langa folositul excesiv al patinei la franare  :headbash:
Aseara de la Perla pana la Baba Novac a dat in patina de mirosea in tramvai cum mirosea pe vremuri in IVA cand se bloca sabotul de frana

Re: Astra Imperio Metropolitan Cristi.

Acest aspect l-am observat și eu pe 21, parcă vatmanii nu sunt încă obișnuiți cu ele, sau nu li s-a făcut instructajul corespunzător.

Re: Astra Imperio Metropolitan shoppy

Astia sunt soferi profesionisti, la orice scoala de soferi se spune sa nu bruschezi comenzile si sa conduci preventiv, tine si de bun simt, este clar ca se ventileaza frustrari si fenomenul trebuie controlat.

Re: Astra Imperio Metropolitan idk_vlad

Patina am observat că la Imperio se folosește mai nou ca frână normală, zici că nici n-au discuri de frână…

Re: Astra Imperio Metropolitan WT_fan06

Reclamați aceste lucruri către operatorul STB SA și vedeți ce răspuns primiți. Așa ceva nu este normal; frânarea din patină nu este regimul normal de operare al tramvaiului, ci se folosește în ultimă instanță.

Re: Astra Imperio Metropolitan Nenea_titi

Probabil nu au bani de consumabile și fac economie. Oricum la regimul ăsta, după garanție să te ții.

Re: Astra Imperio Metropolitan Cezar210

Mai e o problemă, acum e și vreme prielnică pentru patinaj. Pe linia 25 tot Bd. Timișoara e patinoar...La frânare se aude cum motorului ii scade turația, dar revine la normal când prinde puțină aderență, și se apelează des la patina pentru a putea opri, iar la accelerație, se pleacă foarte greu..

Re: Astra Imperio Metropolitan idk_vlad

De mâine, 16 decembrie, Imperio circulă pe linia 32!

Tramvaiul Astra Imperio cu numărul 69 a ajuns in Bucuresti şi va intra în traseu, de mâine, pe linia 32!
“Avem o veste bună pentru locuitorii Cartierului Rahova: următoarele 12 tramvaie Imperio care vin în Bucureşti vor circula pe linia care face legătura între Piaţa Unirii si cartierul lor!”, a anunțat Daniel Istrate, directorul general al STB.

Livrarea celor 100 de tramvaie se derulează conform calendarului.
Îţi muţumesc că mergi cu STB!

https://m.facebook.com/story.php?story_f ... d=WC7FNe

Totodată, conform Info STB, 3813 circulă acum pe linia 32!

Re: Astra Imperio Metropolitan Costin

Nenea_titi wrote here:
Probabil nu au bani de consumabile și fac economie. Oricum la regimul ăsta, după garanție să te ții.

Sursa informatiei?

Pai si patina nu este consumabil?

Re: Astra Imperio Metropolitan Gabi23

De astăzi avem la traseu primul vagon alocat liniei 32 - 3869.

@Costin

Nu ai înțeles gluma. Am zis probabil vor să salveze discurile, dar utilizarea este oricum foarte proastă. Ca orice societate de transport public, nu au bani de mentenanță, nu știu cum este oferită. Probabil vor să lungească viața elementelor frânei. Că șofer profesionist îți spun, că dacă ai habar să conduci un camion sau autobuz, plăcuțele la 60000 km le poți avea ca noi. La fel cum poți să le faci foaie la 10000. Lucrând în domeniu cam știu cum e situația.
Cât despre post garanție, vedem după. Oricum pentru defecte sistematice sau dacă vehiculul are o perioadă prea mare de imobilizare, în mod normal trebuie extinsă garanția. Asta se stipulează în contracte. Nu am habar ce este în acel contract cu STB. Dacă mentenanța a fost inclusă în prețul total pe perioada de garanție, aia e.

Inseamna ca au invatat sa franeze doar electric si apoi, daca nu este suficient, in ultimul moment tranteste patina, in modul asta economisind placutele si discurile de frana.

Orice vehicul electric frânează electric până la frânarea mecanică (discuri, patine, etc). Patinele au rol de urgență, discurile nu le poți folosi ca frână de urgență. La tramvaie, probabil în caz de urgență, lucrează în tandem.
Oricum ce vreau să subliniez este că orice vehicul ajuns în mâna STB, este condamnat la o viață dură, exploatare cât și întreținere. Noroc cu garanția, că după mai vedem.

Go to page:  1  ... 111 112 113 114 115 116 117  ... 158

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2429 forum members have written 434772 posts in 5412 topics and 519 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”