Zona metropolitană BucureștiGeneralități despre transportul în comun din București și Ilfov

Topic: Accidente / incidente

5257 posts, 1513048 views

Go to page:  1  ... 331 332 333 334 335 336 337  ... 376

📖 Pagination options
  • ADK
  • Posted:
  •  

Re: Bucur LF-CA (406-416 produse între 2012-2016) ADK

Apoi la stația următoare...
- Da' ce vii bă, abia acum, ai stat la taclale cu colegii la cap de linie, care acum veniți unul după altul? Huooo!

Re: Bucur LF-CA (406-416 produse între 2012-2016) shoppy

Asta se rezolva prin sistemele de informare din statii.

Re: Accidente / incidente STB Spotting 21

4875, circuland pe linia 335, a fost implicat intr-un accident destul de serios cu un autoturism la intersectia Sos. Iancului cu Str. Magura Vulturului, pe sensul spre Bucur Obor. Pagubele se deduc din urmatoarea poza cu caracter informativ:
VideoCapture_20231219-145200.jpg (295.68 KB; downloaded 2519 times)

Re: Accidente / incidente roby2334

Si de la mine o postare de pe contul meu personal de instagram. Nu este observabil in poza dar partea stanga a autobuzului este mult mai avariata.
Screenshot_20231219_152310_WhatsAppBusiness.png (1.43 MB; downloaded 2484 times)

Re: Accidente / incidente idk_vlad

Cum de-a reușit să ajungă cu autobuzul pe sensul opus?? Plus că bordura de la tramvai e destul de înaltă…

Eu suspectez 2 scenarii, in care autobuzul deja se incadrase pe linia de tramvai inainte de intersectie pentru a efectua statia la peron de la Piata Iancului:

(1) autobuzul venea cu oarecare viteza pe verdele tramvaiului (inainte de verdele masinilor pe Iancului), adica l-a prins fara sa mai fi oprit. Autoturismul in acest caz a venit din dreapta, de pe Magura Vulturului, pe rosu. Ori poate chiar invers, masina sa fi fortat galbenul si autobuzul sa fi trecut pe rosu fara sa mai opreasca, daca nu mai vedea vreo masina venind din dreapta.

(2) autoturismul venind dinspre Pantelimon intentiona sa vireze stanga si autobuzul a venit pe sina, "pe verde" (desi in acest caz era rosu semaforul pentru tramvai). Totusi ma gandesc ca in acest scenariu nu ar fi ajuns autobuzul atat de deplasat spre stanga.

Oricum ar fi, postura soferului autobazei Floreasca nu prea e favorabila nicicum, pentru ca autobuzele liniei 335 ar trebui sa intre pe calea de rulare a liniei 55 exact dupa ce trec de intersectia respectiva (Sos. Iancului x Str. Magura Vulturului), conform traseului oficial:
Screenshot_20231219_165701_Info TB.jpg (119.48 KB; downloaded 2431 times)

In fine, ramane putin neclar deocamdata cum de autobuzul e avariat si pe partea stanga, nu mi s-a parut ca mai era vreun alt autoturism implicat.

Mie nu mi se pare că ar fi avariat pe stânga.

https://b365.ro/breaking-accident-grav-i ... -520302/

Re: Accidente / incidente Aron

Eu nu înțeleg în ce a dat sau ce s-a înfipt în colțul din dreapta al autobuzului pe rama geamului care e cumva la jumătate dar mult deasupra plafonul loganului. Se vede ca de acolo pleacă bușitura

Eu unul sunt curios ce viteză avea autobuzul la momentul impactului, când am trecut prin zonă, Logan-ul era efectiv făcut praf, nici cu 50 la oră nu se îndoaie atât de mult tabla de pe el.

P.S. Oare camerele de la stația de tramvai de la Piața Iancului funcționează (mă îndoiesc că merg)?

Re: Accidente / incidente TrainWrecker

Probabul ca nu, dar oricum nu cred ca prindeau accidentul ele uitandu-se catre peron, dar camera asta de pe un stalp fix in locul accidentului probabil ca mergea.
Capture335.PNG (1.54 MB; downloaded 2209 times)

Aron wrote here:
Eu nu înțeleg în ce a dat sau ce s-a înfipt în colțul din dreapta al autobuzului pe rama geamului care e cumva la jumătate dar mult deasupra plafonul loganului. Se vede ca de acolo pleacă bușitura
Pe lungimea Sos. Iancului, sina de tramvai este mai sus decat carosabilul, si despartita de bordura, mai putin la Sarafinesti, Zefirul, Victor Manu si aici la Magura Vulturului, unde sunt semafoare si se poate trece regulamentar peste sina de tramvai. Chiar si in aceste intersectii, exista o diferenta de nivel care, abordata cu o viteza de ... eu stiu?.. cel putin 30 km/h, e suficient ca sa capeti niste "aripi". Mi-e sa nu fi fost si cazul Loganului...

Re: Accidente / incidente shoppy

Astazi pe Mihalache(cimitirul evreiesc), nu cunosc alte detalii.
miha1.jpg (290.19 KB; downloaded 1964 times)

Re: Accidente / incidente Gabi23

278 (linia 45) s-a „trezit”  cu acel Ford care a întors în fața sa.

Re: Accidente / incidente ByOnu

Garduri, garduri, garduri!

Go to page:  1  ... 331 332 333 334 335 336 337  ... 376

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Generalități despre transportul în comun din București și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2450 forum members have written 436470 posts in 5444 topics and 520 subforums.

© 2009 - 2025 Asociația „Metrou Ușor”