Topic: Transportul public din Făgăraș
38 posts, 14538 views
📖 Pagination options
- PTMZ
-
Posted:
-
- PTMZ
-
Posted:
-
- PTMZ
-
Posted:
-
Re: 10 autobuze electrice noi - Făgăraș
PTMZ
Ofertanți:
1) BMC TRUCK & BUS
2) ATP MOTORS RO, cu Weichai Istanbul Makine Ekipmanlari TIC.LTD.STI în calitate de terț
3) Asocierea OTOKAR EUROPE FILIALA BUCUREŞTI - Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ș.
Ofertanți:
1) BMC TRUCK & BUS
2) ATP MOTORS RO, cu Weichai Istanbul Makine Ekipmanlari TIC.LTD.STI în calitate de terț
3) Asocierea OTOKAR EUROPE FILIALA BUCUREŞTI - Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ș.
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
10 autobuze electrice noi - Făgăraș
Andrei Andraș
După ce în toamnă licitația ajunsese în stadiul deliberării cu câștigătorul selectat BMC, Otokar a contestat în noiembrie rezultatul, a primit câștig de cauză în decembrie, iar licitația a fost retrogradată la stadiul evaluărilor având termen limită 13 februarie.
După ce în toamnă licitația ajunsese în stadiul deliberării cu câștigătorul selectat BMC, Otokar a contestat în noiembrie rezultatul, a primit câștig de cauză în decembrie, iar licitația a fost retrogradată la stadiul evaluărilor având termen limită 13 februarie.
Contestatie_OTOKAR_60027_15.11.2022.pdf
La ce punctaje sunt, era și inevitabil să se lase cu contestații.
Contestatie_OTOKAR_60027_15.11.2022.pdf (18.57 MB; downloaded 93 times)
0.png (69.38 KB; downloaded 1795 times)
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
10 autobuze electrice noi - Făgăraș
Andrei Andraș
Contractul a fost semnat pe 21 februarie cu BMC TRUCK & BUS, valoarea totală a acestuia fiind de 20.520.000 RON.
Contractul a fost semnat pe 21 februarie cu BMC TRUCK & BUS, valoarea totală a acestuia fiind de 20.520.000 RON.
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Transportul public din Făgăraș
Andrei Andraș
Parcul de vehicule al Serviciului de Transport Public Făgăraș este alcătuit din următoarele mașini:
BV 18 SYD > Mercedes-Benz Citaro I > ex. KVB Köln 229
BV 20 ASX > Mercedes-Benz Citaro I > ex. Wagenhäuser Hofheim in Unterfranken HAS-EW 66
BV 20 ATA > Mercedes-Benz Citaro I > ex. Süsser Deckenpfronn BB-S 2750 / HHA Hamburg 2312
BV 20 MZO > Mercedes-Benz Citaro I > ex. MVG Lüdenscheid 350
De asemenea, cele două MAZ-uri au fost transferate înapoi primăriei în vederea demarării procedurii de casare și valorificare a lor.
Parcul de vehicule al Serviciului de Transport Public Făgăraș este alcătuit din următoarele mașini:
BV 18 SYD > Mercedes-Benz Citaro I > ex. KVB Köln 229
BV 18 SYD - 29.11.2023.JPG (318.22 KB; downloaded 1332 times)
BV 20 ASX - 29.11.2023.JPG (334.52 KB; downloaded 1332 times)
BV 20 ATA - 29.11.2023.JPG (313.85 KB; downloaded 1332 times)
BV 20 MZO - 14.07.2022 (1).JPG (328.63 KB; downloaded 1332 times)
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Transportul public din Făgăraș
cris_m
Oare mai au afisaje aceste Citaro? Ca altfel nu-mi explic ditamai sticker-ul pus pe parbriz...
Oare mai au afisaje aceste Citaro? Ca altfel nu-mi explic ditamai sticker-ul pus pe parbriz...
- punmeister
-
Posted:
-
- ADK
-
Posted:
-
Re: Transportul public din Făgăraș
ADK
Eu cred că le au, dar românul "modern" nu se desparte de patent și sârmă.
Eu cred că le au, dar românul "modern" nu se desparte de patent și sârmă.
- Andrei Andraș
-
Posted:
-
Transportul public din Făgăraș
Andrei Andraș
Cele 10 autobuze electrice contractate au fost livrate. Vor intra în circulație anul viitor.
Cele 10 autobuze electrice contractate au fost livrate. Vor intra în circulație anul viitor.
Foto: Gheorghe Sucaciu
0.jpg (346.98 KB; downloaded 1160 times)
Foto: Gheorghe Sucaciu
1.jpg (447.19 KB; downloaded 1160 times)
📖 Pagination options