Topic: Tramvaiul Copiilor
26 posts, 6773 views
📖 Pagination options
- shoppy
-
Posted:
-
Re: Tramvaiul Copiilor
shoppy
Daca vroia omul neaparat o pisica, nu zic sa nu faca o pisica, dar sa o faca in spiritul sarbatorii, asa mie imi exprima furie sau durere(am vazut ca are caciula dar ochii aceia...).
Daca vroia omul neaparat o pisica, nu zic sa nu faca o pisica, dar sa o faca in spiritul sarbatorii, asa mie imi exprima furie sau durere(am vazut ca are caciula dar ochii aceia...).
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Ochii ca 2 inimioare rosii dar gura a cazut tocmai pe numar si nu ne putem da seama de "mimica" modelului. Mai e un tramvai in spate cu pisici zambacioase dar iarasi e interpretabil ce exprima. Furia/hotararea se exprima deobicei prin ochi incruntati oblici nicidecum prin ochi "cat cepele" (uimire, curiozitate, o stare de binedispunere - aici se pot reprezenta si altfel sau o durere crunta acuta - mai mult in caricaturi, benzi desenate si desene animate pentru a reda mimica personajului care sufera o agresiune de moment prin strivire/pocnire).
Ochii ca 2 inimioare rosii dar gura a cazut tocmai pe numar si nu ne putem da seama de "mimica" modelului. Mai e un tramvai in spate cu pisici zambacioase dar iarasi e interpretabil ce exprima. Furia/hotararea se exprima deobicei prin ochi incruntati oblici nicidecum prin ochi "cat cepele" (uimire, curiozitate, o stare de binedispunere - aici se pot reprezenta si altfel sau o durere crunta acuta - mai mult in caricaturi, benzi desenate si desene animate pentru a reda mimica personajului care sufera o agresiune de moment prin strivire/pocnire).
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Fereasca sfantul duh... Am citit de 2x ultimele mesaje doar ca sa ma asigur ca sunteti seriosi.
Fereasca sfantul duh... Am citit de 2x ultimele mesaje doar ca sa ma asigur ca sunteti seriosi.
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
Intr-un oras in care, din pacate, timpul sta pe loc, prin grija angajatilor TCE si a celor care, din pura initiativa, se implica, resedinta Judetului Prahova prinde culoare zilele acestea cu ajutorul Tramvaiului Copiilor.
Multe felicitari acestora!
De precizat faptul ca Ploiesti-ul nu are anul acesta luminite prin oras ...
Cei mici si mari se pot bucura de colinde, de prezenta lui Mos Craciun si de muzica pregatita ce va poarta direct in Laponia
Las pozele sa vorbeasca de la sine.
Mai intai ... programul.
Intr-un oras in care, din pacate, timpul sta pe loc, prin grija angajatilor TCE si a celor care, din pura initiativa, se implica, resedinta Judetului Prahova prinde culoare zilele acestea cu ajutorul Tramvaiului Copiilor.
Multe felicitari acestora!
De precizat faptul ca Ploiesti-ul nu are anul acesta luminite prin oras ...
Cei mici si mari se pot bucura de colinde, de prezenta lui Mos Craciun si de muzica pregatita ce va poarta direct in Laponia
Las pozele sa vorbeasca de la sine.
Mai intai ... programul.
Untitled.jpg (75.28 KB; downloaded 1626 times)
- Victor92
-
Posted:
-
- Victor92
-
Posted:
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Inima de obicei reprezinta viata sau sufletul, o inima rosie reprezinta de obicei vulnerabilitate, iar ochii rosii de obicei reprezinta oboseala, furie sau durere.
Ca ochii mari exprima surpriza la vederea cadoului, ok, dar sa faci doua inimi rosii ca sa exprimi doar ideea de ochi mari nu inteleg.
Pisicile zambitoare chiar imi plac, par nostime, optimiste, imi aduc aminte de glumele din Simon's Cat.
Este un desen adresat copiilor pe un simbol public, cum putem discuta altfel decat seriors?
De moda emo ai auzit?, nici pe aia nu i-a luat nimeni in serios pana cand lucrurile nu au, sa zicem, degenerat.
Inima de obicei reprezinta viata sau sufletul, o inima rosie reprezinta de obicei vulnerabilitate, iar ochii rosii de obicei reprezinta oboseala, furie sau durere.
Ca ochii mari exprima surpriza la vederea cadoului, ok, dar sa faci doua inimi rosii ca sa exprimi doar ideea de ochi mari nu inteleg.
Pisicile zambitoare chiar imi plac, par nostime, optimiste, imi aduc aminte de glumele din Simon's Cat.
ByOnu wrote here:
Este un desen adresat copiilor pe un simbol public, cum putem discuta altfel decat seriors?
De moda emo ai auzit?, nici pe aia nu i-a luat nimeni in serios pana cand lucrurile nu au, sa zicem, degenerat.
- Adrian.B
-
Posted:
-
Adrian.B
Mos Craciun vine anul acesta cu un KT4DM! Incepand cu 6 Decembrie, vagonul #105 isi va face aparitia decorat in haine de sarbatoare.
Revenim cu detalii!
Mos Craciun vine anul acesta cu un KT4DM! Incepand cu 6 Decembrie, vagonul #105 isi va face aparitia decorat in haine de sarbatoare.
Revenim cu detalii!
- Andrei2.0
-
Posted:
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
- Adrian.B
-
Posted:
-
Adrian.B
TRAMVAIUL MOȘULUI 2024 🚋🎅
🎄 În perioada 6-24 decembrie 2024, copiii din Ploiești (și nu numai) sunt invitați să se bucure de o călătorie magică cu Tramvaiul lui Moș Crăciun! 🎁
💡 Program:
📍 Plecări de la Spitalul Județean spre Gara de Sud (linia 101):
10:30, 13:30, 16:30, 19:10
📍 Plecări de la Gara de Sud spre Spitalul Județean (linia 101):
11:30, 14:30, 17:30, 19:50
📍 Plecări de la Spitalul Județean spre Gara de Vest (linia 102):
12:10, 15:10, 18:10
📍 Plecări de la Gara de Vest spre Spitalul Județean (linia 102):
12:50, 15:50, 18:40
🚸 Transport gratuit pentru copii! Cei mici pot fi însoțiți gratuit de un adult. 👫
Acest eveniment este inițiat de SC Transport Călători Express Ploiești SA, cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești și TransPloiești.
🙏 Mulțumiri speciale sponsorilor noștri:
✨ Mainfreight
✨ OpenDev
✨ Sweet Damage Crew - graffiti 🎨
TRAMVAIUL MOȘULUI 2024 🚋🎅
🎄 În perioada 6-24 decembrie 2024, copiii din Ploiești (și nu numai) sunt invitați să se bucure de o călătorie magică cu Tramvaiul lui Moș Crăciun! 🎁
💡 Program:
📍 Plecări de la Spitalul Județean spre Gara de Sud (linia 101):
10:30, 13:30, 16:30, 19:10
📍 Plecări de la Gara de Sud spre Spitalul Județean (linia 101):
11:30, 14:30, 17:30, 19:50
📍 Plecări de la Spitalul Județean spre Gara de Vest (linia 102):
12:10, 15:10, 18:10
📍 Plecări de la Gara de Vest spre Spitalul Județean (linia 102):
12:50, 15:50, 18:40
🚸 Transport gratuit pentru copii! Cei mici pot fi însoțiți gratuit de un adult. 👫
Acest eveniment este inițiat de SC Transport Călători Express Ploiești SA, cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești și TransPloiești.
🙏 Mulțumiri speciale sponsorilor noștri:
✨ Mainfreight
✨ OpenDev
✨ Sweet Damage Crew - graffiti 🎨
IMG_4716.jpg (1.65 MB; downloaded 372 times)
IMG_4727.jpg (1.59 MB; downloaded 372 times)
IMG_4738.jpg (1.77 MB; downloaded 372 times)
IMG_4769.jpg (1.54 MB; downloaded 372 times)
IMG_4774.jpg (1.3 MB; downloaded 372 times)
IMG_4755.jpg (984.53 KB; downloaded 372 times)
IMG_4754.jpg (1.53 MB; downloaded 372 times)
IMG_4758.jpg (1.29 MB; downloaded 372 times)
IMG_4751.jpg (1.32 MB; downloaded 372 times)
IMG_4748.jpg (1.91 MB; downloaded 372 times)
- shoppy
-
Posted:
-
📖 Pagination options