Zona metropolitană BucureștiTotul despre BucureștiInfrastructura, utilitățile și serviciile publice din București

Topic: Termoficare

1134 posts, 269766 views

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81

📖 Pagination options
Re: Termoficare shoppy

Daca in AC scrie demolare atunci nu are ce sa le faca, ca le sparge pe pozitie sau 10m mai incolo tot aia este, trebuie militat ca in oras sa nu se mai dea aviz de demolare acolo unde sunt instalate prefabricate ci doar demontare/transport(in vederea reciclarii) care nu produc praf.

Re: Termoficare subway guru

După părerea ta ar fi trebuit să scrie desființare nu demolare?

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Re: Termoficare Utilizator anonim 2

WT_fan06 wrote here:
Polițiștii ce măsuri au luat?

Nu m-au anuntat dar presupun ca niciuna. I-am auzit spargind in continuare bine-merci.

Nu am idee ce o fi scriind in autorizatie, daca e desfiintare sau demolare; poate nici nu au avut de unde sa stie ce gasesc acolo. Am senzatia ca se adapteaza din mers.

Re: Termoficare Gabi23

Presupun că este Autorizatie de Constructie și atât. Nu e vorba de desfiintare/demolare. Daca lucrarea era mai putin complexă se putea lucra cu autorizatia permanentă de intervenții pe care o are CMTEB.
Plăcile, bolțarii, leurile, conductele, robineții, suporții, punctele fixe, capacele de canal etc. dezafectate se predau către depozitul central al CMTEB (Bd. Timișoara). Pentru betonul spart, molozul și lemnul rezultat din lucrări, vata minerală/carton bituminos, trebuie să existe un contract cu o firmă autorizată pentru deșeuri.
Plăcile de beton sparte se duc la ,,groapă". Și posibil din acest motiv să le mărunțească acolo. CMTEB oricum au enorm de multe elemente din beton dezafectate de-a lungul anilor care nu mai au unde să le mai "reutilizeze" pe la puncte termice și alte spații din administrare.

În concluzie nu este în regulă, poluând fonic să "piconezi" plăci în mijlocul drumului.

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Le sparg ca sa recupereze "feru' ". O fi vreo smecherie a muncitorilor sa predea la depozit numai betonul spart iar din fier sa faca si ei de o bere :)

Re: Termoficare neoman

Când lucrau în vară pe cealaltă porțiune de pe Dezrobirii a trebuit să le atrag atenția "meșterilor" care tăiau cu flexul o armătură aproape de trotuar. Lor nu le păsa că trec oameni pe trotuar și pot fi atinși de scântei. Deci o demolare ad-hoc nu mi se pare nimic anormal la nivelul lor.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Termoficare V2A

Se lucrează și în zona Kaufland Răcari.
20231015_091506.jpg (1.61 MB; downloaded 1929 times)

20231015_091532.jpg (1.99 MB; downloaded 1933 times)

20231015_091600.jpg (1.62 MB; downloaded 1933 times)

20231015_091604.jpg (1.6 MB; downloaded 1933 times)

20231015_091615.jpg (1.62 MB; downloaded 1933 times)

La Casa Popoului e totul devastat, nu cumva să tremure aleșii de frig la iarna!
Cetățenii de rând mai pot să aștepte ca nu au încotro…

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Cum, astia inca nu au centrala proprie? Stau si ei la cheremul Radetului?!

E mai ieftin, că plătim tot noi ceilalți la ce consum imens e pentru încălzirea magaoaiei!
Sug cam tot ce vine de la Grozăvești.

Re: Termoficare shoppy

Aha, chiar ma gandeam de ce CET Grozavesti nu a ajuns demult la fier vechi unde ii este locul si in locul lui construite niste blocuri cand defapt ei il tot reconstruiesc, ce baieti destepti, practic se poate redenumi in CET Casa Poporului, sigur asta va inclazi si Catedrala Neamului, tot din banii nostrii, macar asa ajungem si noi in rai.

Eu nu sunt așa de supărat pentru ca locuiesc în zona și speranțele de a avea căldură și apă caldă sunt tot la CET Grozăvești…

• Utilizator anonim 2
  • Posted:
  •  

Se modernizeaza toate CET-urile, nu numai Grozavesti-ul. Fara el am fi si noi haliti, in Militari. Pare a fi mai de incredere decit CET Vest (sau, cel putin reteaua de distributie e mai sanatoasa dinspre Grozavesti decit spre Vest).

Re: Termoficare bgd70

Harta retelei de termoficare cu informatii si date in timp real (avarii, temp. apa calda, temp. agent termic incalzire etc)

https://hartatermo.pmb.ro/harta?fbclid=I ... 2DuutU6A#

Go to page:  1  ... 75 76 77 78 79 80 81

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Infrastructura, utilitățile și serviciile publice din București  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”