Topic: Troleibuzele ȘCOALA ale STB
51 posts, 26406 views
📖 Pagination options
- Cezar210
-
Posted:
-
Re: Troleibuzele ȘCOALA ale STB
Cezar210
5135, astăzi în Depoul Berceni:
5135, astăzi în Depoul Berceni:
288 & 153 - CFR Progresul (1).jpg (1.99 MB; downloaded 2282 times)
- ADK
-
Posted:
-
ADK
Era necesar acel dispozitiv deasupra ușii 1? Știu că este pentru persoanele nevăzătoare.
PS: ai încurcat borcanele la numele imaginei.
În rest, fain troleu. Cred că este în ce-a mai bună stare din seria 5100.
Era necesar acel dispozitiv deasupra ușii 1? Știu că este pentru persoanele nevăzătoare.
PS: ai încurcat borcanele la numele imaginei.
În rest, fain troleu. Cred că este în ce-a mai bună stare din seria 5100.
- 1689
-
Posted:
-
1689
Intr-adevar, arata aproape perfect (cred ca e singurul 415 care mai are inca sigla Ikarus pe laterala dreapta).
Pare ca - intre timp - au gasit si niste semnalizatoare si (mi se pare) faruri noi.
Si are un anumit farmec patina timpului care s-a pus pe vopsea si elementele de plastic ale caroseriei…
Intr-adevar, arata aproape perfect (cred ca e singurul 415 care mai are inca sigla Ikarus pe laterala dreapta).
Pare ca - intre timp - au gasit si niste semnalizatoare si (mi se pare) faruri noi.
Si are un anumit farmec patina timpului care s-a pus pe vopsea si elementele de plastic ale caroseriei…
- valy
-
Posted:
-
- GPS
-
Posted:
-
- Luca M.
-
Posted:
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Mai are si 5202 parca de la BN sigla pe lateral, am si poza
1689 wrote here:
Mai are si 5202 parca de la BN sigla pe lateral, am si poza
- REDX
-
Posted:
-
REDX
Troleibuzul Astra Irisbus Citelis 5329 la odihnă în Depoul Bujoreni.Este singurul troleibuz de acest tip,folosit pentru școlarizare.
Troleibuzul Astra Irisbus Citelis 5329 la odihnă în Depoul Bujoreni.Este singurul troleibuz de acest tip,folosit pentru școlarizare.
IMG20231103122618 (2).jpg (1.61 MB; downloaded 1495 times)
- Victor92
-
Posted:
-
Victor92
5329 - in urma cu cateva ore ... pe la Piata Leul.
5329 - in urma cu cateva ore ... pe la Piata Leul.
5329 - S - 23.08.2024 (2).JPG (1.26 MB; downloaded 616 times)
📖 Pagination options