Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiModernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe)

Topic: DISCUȚII: Lucrările de pe Bd. Aerogării și realizare terminal Str. Grațioasă (Aeroport Băneasa)

659 posts, 142260 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48

📖 Pagination options
Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Bd. Aerogării și realizare terminal Str. Grațioasă (Aeroport Băneasa) neoman

Pai iau uite ce scriu concitadinii nostri pe FB pe pagina lui ND pentru anuntul de terminare a lucrarilor la bucla. Deci "crima cu premeditare" chiar se intampla: circula pe contrasens.
Comentariu 1.jpg (58.85 KB; downloaded 2271 times)

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Bd. Aerogării și realizare terminal Str. Grațioasă (Aeroport Băneasa) survola

Acolo ar ma trebui făcută o bandă la semafor, pe direcția Străulești.
Adică să fie trei: una de pe care să se facă la stânga, spre Piața Presei, și două pentru înainte, pe B-dul Ion Ionescu de la Brad.
Loc este suficient.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Bd. Aerogării și realizare terminal Str. Grațioasă (Aeroport Băneasa) ANTENA

Loc ar fi in intersectie dar nu cred ca permite latimea bd. Aerogarii.
Ca sa se largeasca trama stradala ar trebui rase cateva case (de dupa curba de intrare in terminal)  si shaormeria Baneasa de pe colt
Coltul spre Ploiesti va fi demolat pentru lucrarile la metrou, deci acolo s-ar mai putea largi un pic.

Re: FOTO/VIDEO: Modernizarea Bd. Aerogării și realizare terminal Str. Grațioasă (Aeroport Băneasa) Adrian Rosca

ANTENA wrote here:
23.09.2023
Fine tuning

Ce face utilajul asta?

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Bd. Aerogării și realizare terminal Str. Grațioasă (Aeroport Băneasa) subway guru

Slefuieste ciuperca sinei. A fost cumparat de cand cu linia 41 de metrou usor dacă nu mă inseala memoria…

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Bd. Aerogării și realizare terminal Str. Grațioasă (Aeroport Băneasa) punmeister

A fost cumparat in 2018 de la o firma specializata din Italia.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Bd. Aerogării și realizare terminal Str. Grațioasă (Aeroport Băneasa) ANTENA

Astazi am vazut o serie de marcaje care par a fi de la magistrala M6 de metrou
Se pot vedea destule pe traseul metroului, dar surpiza a fost ca azi sa fie unele si in cadrul terminalului cel nou al liniei 5
Oare ce semnificatie au aceste marcaje? Retele de deviat? Contur statii?
Poate se supenda iar 5-ul, nimic nu ne mai mira
Iata si poze mai jos.
IMG_3998.jpeg (1.59 MB; downloaded 1527 times)
IMG_3999.jpeg (1.66 MB; downloaded 1527 times)
IMG_3997.jpeg (1.99 MB; downloaded 1527 times)
IMG_4001.jpeg (1.67 MB; downloaded 1527 times)

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Bd. Aerogării și realizare terminal Str. Grațioasă (Aeroport Băneasa) Costin

Parerea mea e ca ori era topograful beat, ori e cu totul altceva marcajul ala. Nu imi pot imagina marcaje topografice asa serpuite in loc de a fi in linie dreapta.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Bd. Aerogării și realizare terminal Str. Grațioasă (Aeroport Băneasa) punmeister

M6 trece pe DN1, n-are nicio treaba directa cu terminalul lui 5.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Bd. Aerogării și realizare terminal Str. Grațioasă (Aeroport Băneasa) Chev Celios

Poate au vrut sa il marcheze topografic si linia de tramvai si intreg terminalul pentru a il introduce in planuri si sa stie ce sa fereasca. Zic si eu..

Daca analizam desenul de mai jos, constatam ca limita zonei hasurate coincide cu trasarile din poze.
Nu stim ce reprezinta hasura, dar in memoriul tehnic scrie ca accesul in organizarea de santier se face din str. Gratioasa.
Deci pare organizarea de santier al statiei Aeroport Baneasa care se suprapune cu linia tramvaiului.  
Eu zic ca nu era beat topograful, priviti plansele elaborate in 2017
6XYnvNF.jpeg (212.76 KB; downloaded 1330 times)
iBlespE.jpeg (552.54 KB; downloaded 1330 times)

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Bd. Aerogării și realizare terminal Str. Grațioasă (Aeroport Băneasa) Costin

Marcajul nu pare gresit relativ la desen, dar tot e tremurat si pare trasat 'la ochi', fara nici un instrument ajutator. In fine, ei stiu ce au facut acolo.

Deci nu doar ca terminalul e inutil pe durata modernizarii pe B. Vacarescu, dar e inutil si pe durata santierului statiei de metrou, nu imi imaginez traficul greu de santier facand slalom printre tramvaie si calatori. Basca efectul asupra liniei si asfaltului.

Re: DISCUȚII: Lucrările de pe Bd. Aerogării și realizare terminal Str. Grațioasă (Aeroport Băneasa) survola

Totusi cred că se va ajusta puțin limita organizării de șantier, căt să se strecoare tramvaiul .
Oare se demolează acele clădiri din zonă? Văd că acolo e desenat spațiu verde.

Go to page:  1  ... 42 43 44 45 46 47 48

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizare sistem rutier și linii de tramvai pe traseul liniei 5 (Aerogării - Sf. Gheorghe)  • 
Choose destination

Since our 2403 forum members have written 431928 posts in 5377 topics and 517 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”