Topic: Liniile 21, 32 si traversarea pietei Unirii cu tramvaiul
410 posts, 159481 views
📖 Pagination options
- ByOnu
-
Posted:
-
Re: Liniile 21, 32 si traversarea pietei Unirii cu tramvaiul
ByOnu
BIG NEWS:
http://urbanism.pmb.ro/Documentatii_PMB. ... laborare
BIG NEWS:
http://urbanism.pmb.ro/Documentatii_PMB. ... laborare
extindere tramvai unirii 1.jpg (70.74 KB; downloaded 2952 times)
extindere tramvai unirii 2.jpg (549.53 KB; downloaded 2952 times)
extindere tramvai unirii 4.jpg (90.98 KB; downloaded 2952 times)
extindere tramvai unirii 3.jpg (82.7 KB; downloaded 2952 times)
06. certificat de urbanism_Unirii.pdf
06. certificat de urbanism_Unirii.pdf (504.64 KB; downloaded 111 times)
01. cerere etapa II consultarea populației_Unirii.pdf
01. cerere etapa II consultarea populației_Unirii.pdf (107.39 KB; downloaded 118 times)
03. plan reglementări - planșă ilustrări propuneri_Unirii.pdf
03. plan reglementări - planșă ilustrări propuneri_Unirii.pdf (1.37 MB; downloaded 122 times)
04. memoriu tehnic justificativ_Unirii.pdf
04. memoriu tehnic justificativ_Unirii.pdf (3 MB; downloaded 135 times)
05. regulament local de urbanism_Unirii.pdf
05. regulament local de urbanism_Unirii.pdf (1.57 MB; downloaded 81 times)
02. panou de informare etapa II consultarea populației_Unirii.pdf
02. panou de informare etapa II consultarea populației_Unirii.pdf (402.26 KB; downloaded 97 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Comentariu personal: remarc cu bucurie ca observatiile si propunerile Asociatiei Metrou Usor au fost preluate de METROUL S.A. Mai precis, dispare ineptia cu dezafectarea terminalului Sf. Vineri (scrie clar ca se va pastra). Se va pastra (intr-o forma sau alta) si bucla de la Bd. Regina Maria. Se vor analiza amplasamentele si amplasamentele statiilor propuse de Asociatie.
Mi se pare de bine pana acum.
Comentariu personal: remarc cu bucurie ca observatiile si propunerile Asociatiei Metrou Usor au fost preluate de METROUL S.A. Mai precis, dispare ineptia cu dezafectarea terminalului Sf. Vineri (scrie clar ca se va pastra). Se va pastra (intr-o forma sau alta) si bucla de la Bd. Regina Maria. Se vor analiza amplasamentele si amplasamentele statiilor propuse de Asociatie.
Mi se pare de bine pana acum.
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Parca este prima propunere si nu ultima.
Parca este prima propunere si nu ultima.
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Așa este, se face referire la propunerea trimisă în 2021, nu la cea trimisă în 2023. Nu îmi dau seama de ce...
Așa este, se face referire la propunerea trimisă în 2021, nu la cea trimisă în 2023. Nu îmi dau seama de ce...
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Desi este foarte sumara, plansa de reglementari induce ideea refacerii racordului direct intre Bd. Corneliu Coposu <-> Sf. Gheorghe, racord disparut cand a fost construit terminalul Sf. Vineri.
Desi este foarte sumara, plansa de reglementari induce ideea refacerii racordului direct intre Bd. Corneliu Coposu <-> Sf. Gheorghe, racord disparut cand a fost construit terminalul Sf. Vineri.
Screenshot_20230903-103901_Adobe Acrobat.jpg (799.11 KB; downloaded 2759 times)
- oc7avian
-
Posted:
-
oc7avian
Pe harta nouă lansată de TPBI este conturat traseul propus de Asociație, nu bucla prin Piața Unirii. Știu, e doar un indiciu vag, dar merită menționat
Pe harta nouă lansată de TPBI este conturat traseul propus de Asociație, nu bucla prin Piața Unirii. Știu, e doar un indiciu vag, dar merită menționat
Screenshot 2024-10-23 at 11.16.05.png (754.61 KB; downloaded 1680 times)
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
Poate cu ocazia mult trambitatului santier al planseului sa se realizeze si montarea liniilor prin Piata Unirii, daca tot se face deranj.
Mi se pare o buna oportunitate.
Poate cu ocazia mult trambitatului santier al planseului sa se realizeze si montarea liniilor prin Piata Unirii, daca tot se face deranj.
Mi se pare o buna oportunitate.
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Imposibil, cel puțin la nivel birocratic, deoarece nu avem licitație pentru proiectare și execuție în baza căreia să poată fi executată infrastructura.
Imposibil, cel puțin la nivel birocratic, deoarece nu avem licitație pentru proiectare și execuție în baza căreia să poată fi executată infrastructura.
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Pai nici lucrari la planseu n-avem pana una alta
Pai nici lucrari la planseu n-avem pana una alta
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Nu castigase Metroul licitatia pentru proiectare?
Nu castigase Metroul licitatia pentru proiectare?
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
Nu, ce a castigat (si terminat deja) Metroul S.A. e abia SF-ul...
Nu, ce a castigat (si terminat deja) Metroul S.A. e abia SF-ul...
- oc7avian
-
Posted:
-
oc7avian
Un nou indiciu că se dorește a se implementa soluția propusă de MU în cadrul lucrărilor la planșeu: https://www.g4media.ro/daniel-baluta-sus ... -si.html
Un nou indiciu că se dorește a se implementa soluția propusă de MU în cadrul lucrărilor la planșeu: https://www.g4media.ro/daniel-baluta-sus ... -si.html
„Am participat la ședința Comisiei de Circulație. Și în Comisia de Circulație a venit echipa tehnică a Primăriei Sectorului 4 și cu consultanții lor. Ne-au prezentat soluțiile pe care le au. Am agreat, în primul rând, ca ei să vină cu așa-numitul DTAC – este proiectul tehnic ușor simplificat, să fie clar pentru toată lumea pe ce proiect se ia avizul. Au zis că fac asta. Era un proiect împărțit, și, din nou, vorbim de parc, nu vorbim de pasaj, de parc și străzi, nu vorbim de pasaj, deci doar de planșeu.
Era un proiect împărțit pe patru etape, din care prima în parc, a doua către Hanul lui Manuc, a treia la fântâni și a patra lipită de pasaj. Și am agreat să le dăm avizul pe fazele unu, trei și patru, cu condiția ca ei să vină cu proiectul tehnic, ca să rămânem clari și cu marcarea, pe planșele de circulație a intrărilor în șantier, o chestie tehnică.
Sperând ca, până în momentul când ei să aibă nevoie de faza a doua, noi să terminăm documentația pentru tramvaiul care va trece prin Piața Unirii și să facem împreună. Și ne vom reîntâlni, joi, în Comisia de Circulație și, dacă ei vin cu chestiunile astea, Comisia Noastră de Circulație o să dea avizul”, a declarat Nicușor Dan, citat de București Fm.
- PTMZ
-
Posted:
-
PTMZ
E o veste bună, mai ales că mai toate documentele oficiale de după consultarea publică au folosit varianta noastră, acum sperăm să se aplice și la nivel de detaliu.
E o veste bună, mai ales că mai toate documentele oficiale de după consultarea publică au folosit varianta noastră, acum sperăm să se aplice și la nivel de detaliu.
- 1689
-
Posted:
-
1689
Poate mi-a scapat nie, dar unde va intoarce 21 ?
Poate mi-a scapat nie, dar unde va intoarce 21 ?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii
•
Choose destination