Topic: Vederi vechi din istoria transportului în București
470 posts, 177102 views
📖 Pagination options
- cris_m
-
Posted:
-
Re: Vederi vechi din istoria transportului în București
cris_m
Adresa e corecta intr-adevar. Blocurile din imagine (29 cel lung si 49 cel scurt) sunt acum in randul al doilea, la strada fiind mascate de blocurile 24C (cel de 14 etaje) si 34A (cel de 10 etaje in zig-zag). As spune ca poza este facuta la mijlocul anilor '60.
Adresa e corecta intr-adevar. Blocurile din imagine (29 cel lung si 49 cel scurt) sunt acum in randul al doilea, la strada fiind mascate de blocurile 24C (cel de 14 etaje) si 34A (cel de 10 etaje in zig-zag). As spune ca poza este facuta la mijlocul anilor '60.
- nokia2110
-
Posted:
-
nokia2110
Poza am postat-o eu pe fb preluând-o de pe un forum.
Dar întrebarea e: acel autobuz "T.V." 2U să fi fost al I.T.B.?
Poza am postat-o eu pe fb preluând-o de pe un forum.
Dar întrebarea e: acel autobuz "T.V." 2U să fi fost al I.T.B.?
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
3 august 1984
Sursa fotografiilor: https://drehscheibe-online.de/foren/read ... 10521765
Fotograful pune mai multe intrebari pe forumul pe care le-a postat. Daca vreti, putem raspunde aici.
3 august 1984
Sursa fotografiilor: https://drehscheibe-online.de/foren/read ... 10521765
Fotograful pune mai multe intrebari pe forumul pe care le-a postat. Daca vreti, putem raspunde aici.
2vvkonoi.jpg (750.2 KB; downloaded 1729 times)
elw2jjce.jpg (984.54 KB; downloaded 1729 times)
pdfs7nnz.jpg (732.11 KB; downloaded 1729 times)
9jtxsmqs.jpg (652.3 KB; downloaded 1729 times)
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Intreaba unde sunt facute pozele(sunt facute cu aparatul copiilor si nu era foarte atent sa se orienteze, crede ca este in zona strazilor Buzesti - Sevastopol - Clopotarii Vechi).
Intreaba unde sunt facute pozele(sunt facute cu aparatul copiilor si nu era foarte atent sa se orienteze, crede ca este in zona strazilor Buzesti - Sevastopol - Clopotarii Vechi).
- dm5758
-
Posted:
-
dm5758
Mai degrabă cred că fotografiile sunt pe Calea Călărași de la intersecția cu Str. Ștefan Mihăileanu prima fotografie; iar celelalte trei la intersecția Calea Călărași cu Str. Mântuleasa
Mai degrabă cred că fotografiile sunt pe Calea Călărași de la intersecția cu Str. Ștefan Mihăileanu prima fotografie; iar celelalte trei la intersecția Calea Călărași cu Str. Mântuleasa
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Sunt facute pe Sevastopol / Grigore Alexandrescu, intre Calea Victoriei si Ana Ipatescu (Lascar Catargiu azi).
Sunt facute pe Sevastopol / Grigore Alexandrescu, intre Calea Victoriei si Ana Ipatescu (Lascar Catargiu azi).
010.png (462.45 KB; downloaded 1611 times)
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Ei zic digitally remastered. Mai curand, ..distorsionata digital.
Sursa: https://www.facebook.com/photo/?fbid=663 ... 92679856
Ei zic digitally remastered. Mai curand, ..distorsionata digital.
370895005_6635132403210347_1886030658123769693_n.jpg (1.08 MB; downloaded 1457 times)
Sursa: https://www.facebook.com/photo/?fbid=663 ... 92679856
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
De ce distorsionată? Oferă și un motiv...
De ce distorsionată? Oferă și un motiv...
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
O fi colorata artificial. Am vazut imagini incredibil de bine modificate dar intotdeauna exista o doza de incertitudine legata de culoarea corecta si din acest motiv unii considera ca e mai bine sa fie lasate in pace, alb-negru cum sint.
De fapt, daca e sa fim cinstiti pina la capat, nici varianta alb-negru nu e cea "corecta" ci doar o varianta digitala rezultata din scanarea originalului, cu imperfectiunile aferente.
O fi colorata artificial. Am vazut imagini incredibil de bine modificate dar intotdeauna exista o doza de incertitudine legata de culoarea corecta si din acest motiv unii considera ca e mai bine sa fie lasate in pace, alb-negru cum sint.
De fapt, daca e sa fim cinstiti pina la capat, nici varianta alb-negru nu e cea "corecta" ci doar o varianta digitala rezultata din scanarea originalului, cu imperfectiunile aferente.
- WT_fan06
-
Posted:
-
WT_fan06
Întocmai. Față de alte "colorări", aceasta mi se pare destul de reușită.
Întocmai. Față de alte "colorări", aceasta mi se pare destul de reușită.
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Nu e colorata, asa e ea de la origini, poate doar sa fi fost curatata de "artefacte", denoise, sharpen etc. Foto e din 1979.
Nu e colorata, asa e ea de la origini, poate doar sa fi fost curatata de "artefacte", denoise, sharpen etc. Foto e din 1979.
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Am aceasta imagine insa la o rezolutie mult mai mica.
Macar se distinge numarul de parc si linia.
Am aceasta imagine insa la o rezolutie mult mai mica.
Macar se distinge numarul de parc si linia.
5192_79.jpg (97.06 KB; downloaded 1351 times)
- Utilizator anonim 2
-
Posted:
-
Utilizator anonim 2
Dupa parerea mea aceasta ultima versiune e mult mai buna. Sint convins ca sursa - negativ sau poate diapozitiv - este si mai buna.
Dupa parerea mea aceasta ultima versiune e mult mai buna. Sint convins ca sursa - negativ sau poate diapozitiv - este si mai buna.
- 1689
-
Posted:
-
1689
Sint un pic intrigat de poza asta…
Din ce disting, DAC-ul din prim plan ar fi pe linia 87.
Dar - din ce imi amintesc - atit 82 cit si 87 erau deservite de Bucurestii Noi si au fost operate cu TV2E pina tirziu aproape spre mijlocul anilor ‘80…
Sint un pic intrigat de poza asta…
Din ce disting, DAC-ul din prim plan ar fi pe linia 87.
Dar - din ce imi amintesc - atit 82 cit si 87 erau deservite de Bucurestii Noi si au fost operate cu TV2E pina tirziu aproape spre mijlocul anilor ‘80…
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Istoria transportului în comun din București şi Ilfov
•
Choose destination