Topic: Discuții diverse
299 posts, 45747 views
📖 Pagination options
- Transport Bistrita
-
Posted:
-
Re: Transportul public în orașul Bistrița
Transport Bistrita
Am auzit recent ca autobuzul Mercedes-Benz Citaro C2 inmatriculat BN 61 TMX a fost avariat de catre un buldozer in zona Kaufland Independentei. @TTony2829 Ai mai multe informatii?
Am auzit recent ca autobuzul Mercedes-Benz Citaro C2 inmatriculat BN 61 TMX a fost avariat de catre un buldozer in zona Kaufland Independentei. @TTony2829 Ai mai multe informatii?
- TTony
-
Posted:
-
TTony
Nu, dar bănuiesc că acesta este motivul pentru care BN 35 TMX a apărut pe linia 2. Știi cam pe la ce oră s-a întâmplat acest incident?
Nu, dar bănuiesc că acesta este motivul pentru care BN 35 TMX a apărut pe linia 2. Știi cam pe la ce oră s-a întâmplat acest incident?
BN35TMX.jpg (655.05 KB; downloaded 1555 times)
- Transport Bistrita
-
Posted:
-
Transport Bistrita
In jurul orei 15 am aflat. O sa ies sa pozez BN 35 TMX, deoarece este o raritate pe linia 2 :)).
In jurul orei 15 am aflat. O sa ies sa pozez BN 35 TMX, deoarece este o raritate pe linia 2 :)).
- TTony
-
Posted:
-
TTony
Dacă reușești să faci o poza mai bună decât a mea, te rog nu ezita să o postezi
Dacă reușești să faci o poza mai bună decât a mea, te rog nu ezita să o postezi
- Transport Bistrita
-
Posted:
-
Transport Bistrita
Sigur. Sper sa iasa ceva deoarece de multe ori traficul/oamenii strica poza deci da
Sigur. Sper sa iasa ceva deoarece de multe ori traficul/oamenii strica poza deci da
- Transport Bistrita
-
Posted:
-
Transport Bistrita
Aici este BN 35 TMX - un Citaro C1 care face servicii pe linia 13, dar azi datorita avariilor suferite de autobuzul BN 61 TMX, acesta face serviciu pe linia 2. @TTony2829 Multumesc mult pentru faptul ca ai anuntat ca este pe linia 2.
Aici este BN 35 TMX - un Citaro C1 care face servicii pe linia 13, dar azi datorita avariilor suferite de autobuzul BN 61 TMX, acesta face serviciu pe linia 2. @TTony2829 Multumesc mult pentru faptul ca ai anuntat ca este pe linia 2.
bn35tmx-linia2.jpg (486.46 KB; downloaded 1484 times)
- TTony
-
Posted:
-
TTony
Super poza. Poate avem noroc și iese ceva și mai rar pe traseu.
Super poza. Poate avem noroc și iese ceva și mai rar pe traseu.
- TTony
-
Posted:
-
TTony
Exact opusul s-a întâmplat și acum BN 76 TMX e pe linia 2
Exact opusul s-a întâmplat și acum BN 76 TMX e pe linia 2
- Transport Bistrita
-
Posted:
-
Transport Bistrita
BN 76 TMX este Guleryuz nu? Ca stiu ca inainte Guleryuzele cu numere de BN faceau pe 3 (acum fac si cele cu numere de Bucuresti ex B 129/156 TMX).
BN 76 TMX este Guleryuz nu? Ca stiu ca inainte Guleryuzele cu numere de BN faceau pe 3 (acum fac si cele cu numere de Bucuresti ex B 129/156 TMX).
- TTony
-
Posted:
-
TTony
Da, este un Guleryuz.
In anul 2021, așa arătau repartizările Guleryuz-urilor:
BN 38/76/79, B 129/156/157 TMX - erau pe linia 2
B 128/158 TMX - erau pe linia 1
Pe linia 3 circulau exclusiv Akia Hess-uri
Nota: B 129 TMX a dispărut complet din noiembrie 2020 până în iunie 2022
Da, este un Guleryuz.
In anul 2021, așa arătau repartizările Guleryuz-urilor:
BN 38/76/79, B 129/156/157 TMX - erau pe linia 2
B 128/158 TMX - erau pe linia 1
Pe linia 3 circulau exclusiv Akia Hess-uri
Nota: B 129 TMX a dispărut complet din noiembrie 2020 până în iunie 2022
- Transport Bistrita
-
Posted:
-
Transport Bistrita
Am vazut ca BN 73 TMX s-a mutat definitiv pe 5. As dori sa l pozez si pe el pe linia 5. Am poza cu el dar nu este ceea ce vreau. Si legat de Guleryuze, am vazut mai multe Guleryuze care inainte circulau pe 3, iar acum fac servicii pe 2/2A.
Am vazut ca BN 73 TMX s-a mutat definitiv pe 5. As dori sa l pozez si pe el pe linia 5. Am poza cu el dar nu este ceea ce vreau. Si legat de Guleryuze, am vazut mai multe Guleryuze care inainte circulau pe 3, iar acum fac servicii pe 2/2A.
- TTony
-
Posted:
-
TTony
@Transport Bistrita ce opinie ai despre devierile care se vor implementa miercurea viitoare? (https://www.primariabistrita.ro/%f0%9d%9 ... d%97%ae/)
Au fost modificate atat de mult liniile incat toate cartierele de mai sus de prefectura pierd orice legatura cu transportul in comun.
@Transport Bistrita ce opinie ai despre devierile care se vor implementa miercurea viitoare? (https://www.primariabistrita.ro/%f0%9d%9 ... d%97%ae/)
Au fost modificate atat de mult liniile incat toate cartierele de mai sus de prefectura pierd orice legatura cu transportul in comun.
- Transport Bistrita
-
Posted:
-
Transport Bistrita
Acest lucru nu este bun pentru transportul in comun. Dar pe mine ma avantajeaza aceste schimbari deoarece o sa pot sa fotografiez mai usor celelalte linii (vorbesc de 5,6,7,9,11,12,13) pe care nu puteam sa le fotografiez atata de usor datorita devierilor.
Acest lucru nu este bun pentru transportul in comun. Dar pe mine ma avantajeaza aceste schimbari deoarece o sa pot sa fotografiez mai usor celelalte linii (vorbesc de 5,6,7,9,11,12,13) pe care nu puteam sa le fotografiez atata de usor datorita devierilor.
- TTony
-
Posted:
-
TTony
Am venit cu niște idei pentru îmbunătățirea transportului in comun din municipiul Bistrița. Acestea pot fi consultate aici: https://docs.google.com/document/d/1FFLE ... =sharing.
Am venit cu niște idei pentru îmbunătățirea transportului in comun din municipiul Bistrița. Acestea pot fi consultate aici: https://docs.google.com/document/d/1FFLE ... =sharing.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Transportul în comun din municipiul Bistrița (SC Transmixt SA)
•
Choose destination